Şimdi Ara

|| Feel Hurricane II Boyama ve MOD || (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
9.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoNotClick

gece kullanırken kasadaki ışıklar yetiyordur sanırım eline sağlık

evt hem de nasil. download yaparken gece açık bırakıyorum. fanların hepsinin fişini çekiyordum

ona gerek olmasın diye zaten küçülttüm fotoları. editlemeden koysam fotoları tanesi 3mb yi buluyor. 6mp foto makineden dolayı
    quote:

Orijinalden alıntı: abacuklu67

mod güzel olmuş fakat resimleri [simage][/simage] şeklinde koyabilirmisin

• oldukça güzel olmuş ama keske ledli fan takmasaydın küçük ledler taksaydın sadece kasayı aydınlatmak için ama böylede süper tabide ışığı rahatsız etmiyormu seni??
  • birincisi yaptığın hatalar el işçiliğinin yanında sıfır kalır taktir ediyorum emeğine sağlık 5.25 yuvalarının rengi çok kötü belkide fotoğraftan öyle ancak havya ile bukadar başarılı bir kesim takdire şayan lazer kesim gibi doğrusu. Fan yataklarına filtre takmanı tavsiye ediyorum üstelik çok maliyetli birşeyde değil 3 dolar. daha şık duracaktır. psu daki sticker cuk oturmuş denilebilir bilmeyen birisi high power fan üretiyor sanar parlement mavisi yazdığından dolayı mavi kısımların flaşla böyle çıktığını düşünüyorum ve elie sağlık diyorum ancak gerçekten okadar cırtlak bir mavi ise bence biraz daha koyu tonda bir mavi boya bir kat daha uygulama işlemi fazla zorlamaz seni

• Eline Sağlık.

benim işlemci fanı onun 10da biri boyutta ve kendisi kırık durumda :)
    ağzım açık kaldı diyebilirim o fanı gördükten sonra.

Elime para geçince benzer birşeyler denemeyi düşünüyorum
    Hayırlısı :)
  • Keşke benimde böyle bir bilgisayarım olsaydı
    Pc nin kıymetini bil
    Benim gibi fan olmadan Gta 4 çalıştırma
  • güzel emeğine sağlık. Kasanın içinde fırtına esiyodur şimdi
  • Şöyle bi kasam olamadı gitti Artık laptop aldım hiç şansım kalmadı
  • Kasa Güzel Olmuş.Ancak Bir Kaç Eksiklikler Var. Bunlardan Birincisi Power Supply*in Fan Grilini Kendi Üzerine Takıp Ön Tarafa Yeni Bir Gril Alman.Zaten Pek Para Değil 12 Cm*lik Gril Kadiköy Yazıcı Oğlu Kat 2*de 2 Lira.İkinci Olarak Öndeki Kapakların Boyasını Şahsen Beğenmedim.Orjinal Kalsa Daha İyi Dururdu Gibi Gözüküyor. Eksiklikler Bunlar. Tavsiye Dersen Ultra Viole Neon Ve Ultra Viole Kablo Toplama Kitleri. Parlament Mavisi Çok Hoş Bir Renktir. Bu Tavsiyelerimde Kasa Çok Daha Şık Duracaktr. Kolay Gelsin.
  • sanki yarım kalmış gibi
  • ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlrmrt

birincisi yaptığın hatalar el işçiliğinin yanında sıfır kalır taktir ediyorum emeğine sağlık 5.25 yuvalarının rengi çok kötü belkide fotoğraftan öyle ancak havya ile bukadar başarılı bir kesim takdire şayan lazer kesim gibi doğrusu. Fan yataklarına filtre takmanı tavsiye ediyorum üstelik çok maliyetli birşeyde değil 3 dolar. daha şık duracaktır. psu daki sticker cuk oturmuş denilebilir bilmeyen birisi high power fan üretiyor sanar parlement mavisi yazdığından dolayı mavi kısımların flaşla böyle çıktığını düşünüyorum ve elie sağlık diyorum ancak gerçekten okadar cırtlak bir mavi ise bence biraz daha koyu tonda bir mavi boya bir kat daha uygulama işlemi fazla zorlamaz seni

Aslında boyamazdım ama bi kaç hata yüzünden oldu ön kısımı boyamam. Normalde daha koyu boya. o kadar açık değil. yani bir kat atmaya gerek yok.

quote:

Orijinalden alıntı: MC.ARSONIST.JR
    oldukça güzel olmuş ama keske ledli fan takmasaydın küçük ledler taksaydın sadece kasayı aydınlatmak için ama böylede süper tabide ışığı rahatsız etmiyormu seni??

Ne gereği var hazır ledli fan var iken bi de led için uğraşmaya.

quote:

Orijinalden alıntı: Barısİnce

Kasa Güzel Olmuş.Ancak Bir Kaç Eksiklikler Var. Bunlardan Birincisi Power Supply*in Fan Grilini Kendi Üzerine Takıp Ön Tarafa Yeni Bir Gril Alman.Zaten Pek Para Değil 12 Cm*lik Gril Kadiköy Yazıcı Oğlu Kat 2*de 2 Lira.İkinci Olarak Öndeki Kapakların Boyasını Şahsen Beğenmedim.Orjinal Kalsa Daha İyi Dururdu Gibi Gözüküyor. Eksiklikler Bunlar. Tavsiye Dersen Ultra Viole Neon Ve Ultra Viole Kablo Toplama Kitleri. Parlament Mavisi Çok Hoş Bir Renktir. Bu Tavsiyelerimde Kasa Çok Daha Şık Duracaktr. Kolay Gelsin.

bilerek o fan grilli öne aldım. Yoksa tanesi 1.5tl dert değil. KAblo toplama kitini nerde kullanacağım acaba Görünürde o kadar kablo var mı

Neon işi şimdilik duracak ileride yeni kasamda yapacağım. Yorumunuz için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

sanki yarım kalmış gibi

Kısmen dileyim. 30cm floresan mavi lamba koyacaktım artık olmayacak. KAsayı bu kadar modlayıp bıraktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 29 Eylül 2009; 18:32:49 >

• guzel omus gercekden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazantc

guzel omus gercekden

Sağol kardeşim.
  • Sonuç Çok güzel olmuş gerçelten
  • şahsi fikrim öndeki 2. taktığın ledli fan olmamış bence onun haricinde güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

şahsi fikrim öndeki 2. taktığın ledli fan olmamış bence onun haricinde güzel

Teşekkürler. Ledli fan yerine düz fan taktım zaten xilence

• Kısmen dileyim. 30cm floresan mavi lamba koyacaktım artık olmayacak. KAsayı bu kadar modlayıp bıraktım

anladım.cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere
    anladım.cevap için teşekkürler.

Önemli değil
  • feel de feelmiş hani
  • Oldukça Başarılı Bi Çalışma Olmuş ne kadar Tuttu acaba 2.el kasa + boya vs.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.