Şimdi Ara

|| Feel Hurricane II Boyama ve MOD || (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
9.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dj gamer

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

ocz gladiator değilmi o ? Ben onu egzos fana doğru taktım sende öyle takabilirsin

acaba intel sistemde kullanıyor olmayasın ürünü

am2 ile kullanırken böyle bir sorun var

aa evet dostum dikkat etmedim kusura bakma

• ne güzel ben de o kasadan almayı düşünüyorum
  • Herkes deyip duruyor. Yakında şu mevzuudan dolayı satıp stock takacağım. gına geldi
    quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_
    aa evet dostum dikkat etmedim kusura bakma

@Doğan09

satayım sana benimkini

Şaka bi yana annem sattırmaz

• Daha güzel bir çalışma olabilrdi fanların simsiyah kasa mavi renk boğulması yaşıyor biraz daha hareketlendirebilrsin kapağa fanları mutlaka ekle ve uv boyamanı tavsiye ederim gerçekten yakışıyor bendede feel hurricane vardı yakışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmoo14

Daha güzel bir çalışma olabilrdi fanların simsiyah kasa mavi renk boğulması yaşıyor biraz daha hareketlendirebilrsin kapağa fanları mutlaka ekle ve uv boyamanı tavsiye ederim gerçekten yakışıyor bendede feel hurricane vardı yakışıyor

kasa değiştirmeyi düşünüyorum ama 2010 temmuzda o yüzden modu bıraktım. UV ye gerek yok şimdilik. para harcayamıyorum pc ye artık.
  • içindeki mavi çok güzel.
  • teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

içindeki mavi çok güzel.
  • OW meenn çok deli manyak olmuş

• Kasan mükemmel olmuş arkadaşım
  • Teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: emrefb43

Kasan mükemmel olmuş arkadaşım
  • ELİNE SAĞLIK.
  • teşekkürler. yazın devam edeceğim mod'a
    quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.
    ELİNE SAĞLIK.
  • Arkadaşım feel çalışman gerçektende hoş olmuş biraz daha ışıklarla süsleyebilirsin.
  • şu anda tam aksine sıfır ışık psu da garantide. o gelsin bari o ışıklı olsun.
    quote:

Orijinalden alıntı: kuruerhan
    Arkadaşım feel çalışman gerçektende hoş olmuş biraz daha ışıklarla süsleyebilirsin.

ayrıca aşağıdaki psu ya ac ryan blackfire taksam nasıl olur. daha garantiden gelmedi. kontrol amaclı yolladım. garantisi dolmak üzereydi.

psu sorunsuz diye geri yollanacak haberini aldım. kendi fanı güzel olsa da oyunlarda ses yapıyor. kalite değil o kadar. ac ryani düzenekle yerleştirmeyi düşünüyorum. fotodaki ışık 220volt 6watt. onu da kasa dışından 220volt getirmek kaydı ile yerleştireceğim ama sonra.

|| Feel Hurricane II Boyama ve MOD ||

|| Feel Hurricane II Boyama ve MOD ||

• kasa ıcı boyama cok guzel duruyor zımpara vs yaptınmı bende kalkısayım dıyorum nerden baslıcamı bılmıyorum uv sprey alsam boyasam boyle duzgun olurmu acaba daha cok bozmaktanda korkuyorum kasayı
  • zımpara vs yapmadim. çeşmede yıkadım sonra kuruladım. boyadım
    quote:

Orijinalden alıntı: YmE17
    kasa ıcı boyama cok guzel duruyor zımpara vs yaptınmı bende kalkısayım dıyorum nerden baslıcamı bılmıyorum uv sprey alsam boyasam boyle duzgun olurmu acaba daha cok bozmaktanda korkuyorum kasayı
  • Arkadaşım psu o fanla daha mükemmel görünecektir. Fakat o fan gerçeten psunun ihtiyacı olan soğutmayı sağlayabilecek mi bunu önce araştırıp sonra uygula bence
  • Arastırdım üstündeki fandan kat kat iyi. sogutma performansı olarak. gelsin psu takacağım fanı.
    quote:

Orijinalden alıntı: kuruerhan
    Arkadaşım psu o fanla daha mükemmel görünecektir. Fakat o fan gerçeten psunun ihtiyacı olan soğutmayı sağlayabilecek mi bunu önce araştırıp sonra uygula bence
  • Güzel olmuş..
  • Plexiyi içeriden takarabilirseniz bana göre daha iyi olur gibime geliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.