Şimdi Ara

Feel Hurricane II kasa mod önerileriniz. [tamamlandı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, internette gezinirken bi çok kişinin kasalarını modifiye ettiğini gördüm açıkçası çokta hoşuma gitti ve en güzel işlerinde buradan çıktığını farkettim bende üye olup sizlerin görüşlerinizi ve yardımlarınızı almak istedim. 2 gündür araştırıyorum yapılan mod lara bakıyorum kasam için neler yapabilirim diye bi kaç şey düşündüm sizinle paylaşayım.

Öncelikle kasanın içini fosforlu turuncuya boyamayı düşündüm ama sarı arasında kaldım kasa siyah olduğu için iki renkte uyum sağlıyor aslında.
    Bu boyayı almayı düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productId=ofispld833&categoryId=21005097&SKU=OFISPLD833-FT

Sonrasında flexi deki 8 cm lik fanı ve cpu fan borusunu söküp yerine 2 adet aerocool 12 cm lik fanlardan takmayı düşünüyorum fanlar çok hoşuma gitti ayrıca hepsiburada.com'da indirimdeymiş birazda o yüzden tercih ettim. fan hakkında yorumlarınızı özellikle istiyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/aerocool-carbon-fiber-12cm-3-kirmizi-led-ve-kirmizi-seffaf-kanatli-sessiz-kasa-fani/ProductDetails.aspx?productId=bd999346&categoryId=1125

Bilgisayarımda 2 adet sata hdd var önce uv kablo almayı düşündüm sonra sitede bi arkadaşın boyadığını gördüm bende boyamaya karar verdim.

1 Adet lg ide dvd-rw'ım var bunun içinse şu kabloyu düşündüm ama sonrada 2 uçlu olması biraz canımı sıktı bunun içinde önerilerinizi bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ttaf-ultra-ata-100-1-hdd-kablosu-shildedsiltli-ata-133-ide-046-m-85053/ProductDetails.aspx?productId=bs3276&categoryId=105306

Ayrıca kabloları toplamam için ne yapabilirim ve içeriye şu uzun uv ışıklardan koymak isiyorum 2 tane onları alabileceğim siteler varsa önerilerinizi bekiyorum

öndeki uçak görünümlü fan kasayı aldığımdan beri yamuk dönüyor gerçekten sinir bozucu bişey :) onun içinde bir fikir geldi aklıma pervaneyi söküp yine kasayı boyadığım renge boyayıp yan kapaktan söktüğüm fanı arkasındaki sac a monteleyip pervaneyi fanın ortasına yapıştırayım dedim hem fandaki mavi ledler arkadan güzel bi görüntü oluşturur. tabii sizlerin fikride önemli.

fan kontrol içinde ön tarafı küçük anahtarlar koymayı düşünüyorum açıp kapama amaçlı. Benim düşündüklerim bunlar şimdi sizlerden yardım istiyorum neler yapabilirim.

Yeni üye olduğum için konu ile ilgili hatalarım varsa affola.

Şimdiden teşekküler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapzade25 -- 21 Temmuz 2010; 22:49:11 >

• Valla dostum ben daha once ılk deneme olarak turuncu uv duyarlı bır kasa boyadım ıcıne kendı el yapımı mor florasan la ısıklandırdım gercekten ıyı duruyordu onu bır arkadasıma verdım.Bende Feel Hurricane 1 var gecen gunde HAF932 ım geldı tum sıstemı tasıdım bende kısmetse Feel Hurricane ı modıfıye baslıcam.

Malzemeler arasında onceden rahat bulduguma ncak su anda bır cok yerde stokda olmayan katot yanı uzun ısık dedıgın neonlar ugrastırdı onları gıttıgıdıyordan temın ettım ama led seklınde olanlar var onlardan heryerde var hepsıburada vs vs fireball bakabılırsın.

Kablo toplama kıtlerıde yıne ayrıca satılıyor temın edebılırsın yok kendım yapıcam dersen turuncu ayakkı bagcıkları var ısıkda fosforlu ben daha oncekı aksaya onlardan aldım 5 tane tum kablolaru onlarla guzelce sardım mor ısıkda onlarda parlıyordu.

Ondekı fan yamuk donuyor demıssın bence onunla hıc ugrasma madem fan sıparısı verıceksın ordakı ebata gore tahmınen 12cm yad a14cm sanırım o fan orayada uv duyarlı bır fan sıparıs et ordakı ıle degıstır derım.On fanın etrafında bır cember var boyamısken bence onuda kas aıcıne uygun boya oda ısıklardan etkılenınce guzel gozukuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dabanemrah

Valla dostum ben daha once ılk deneme olarak turuncu uv duyarlı bır kasa boyadım ıcıne kendı el yapımı mor florasan la ısıklandırdım gercekten ıyı duruyordu onu bır arkadasıma verdım.Bende Feel Hurricane 1 var gecen gunde HAF932 ım geldı tum sıstemı tasıdım bende kısmetse Feel Hurricane ı modıfıye baslıcam.

Malzemeler arasında onceden rahat bulduguma ncak su anda bır cok yerde stokda olmayan katot yanı uzun ısık dedıgın neonlar ugrastırdı onları gıttıgıdıyordan temın ettım ama led seklınde olanlar var onlardan heryerde var hepsıburada vs vs fireball bakabılırsın.

Kablo toplama kıtlerıde yıne ayrıca satılıyor temın edebılırsın yok kendım yapıcam dersen turuncu ayakkı bagcıkları var ısıkda fosforlu ben daha oncekı aksaya onlardan aldım 5 tane tum kablolaru onlarla guzelce sardım mor ısıkda onlarda parlıyordu.

Ondekı fan yamuk donuyor demıssın bence onunla hıc ugrasma madem fan sıparısı verıceksın ordakı ebata gore tahmınen 12cm yad a14cm sanırım o fan orayada uv duyarlı bır fan sıparıs et ordakı ıle degıstır derım.On fanın etrafında bır cember var boyamısken bence onuda kas aıcıne uygun boya oda ısıklardan etkılenınce guzel gozukuyor.
    Çemberi boyama fikri güzeldi yalnız bu öndeki fan olayı şöyle zaten arkasında 14 cm bir fan var önceki pervane zaten hava akımıyla dönüyo birbirinden bağımsız ikisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rapzade25

Çemberi boyama fikri güzeldi yalnız bu öndeki fan olayı şöyle zaten arkasında 14 cm bir fan var önceki pervane zaten hava akımıyla dönüyo birbirinden bağımsız ikisi.

Alıntıları Göster
    dostum aynı kasadan bendede var fakat konumu gördünmü bilmiyorum gördüysende insan bi yorumunu bırakır dimi İmzamda modumu görebilirsin hala devam ediyorum
    şimdi tavsiyelerime geliim kasa içi boyamayı ben yapmadım ama sen yapabilirsin fkt uv boyaları kullandım sarıya bulasma kırmızı süper oluyor yane akcalı kırmızı kullandım ben ,turuncu gibi oluyor ama süper boyaya dikkat et ve asla astarı unutma
    öndeki fana gelince ben onu yamuk döndüğü için 2 yıl önce kestim hemde pense ile bu da ne dmk oluyor kasalarımızın malzemesi dandik:D ama mod için uygun rahat rahat kes biç yane :D

o ide kablosuda güzelmiş fakat onun yerine uv a duyarlı olanları satılıyor vatanda vardı en son bakmak lazım ama kendinde yapabilirsin ben yapcam meselagörürsün sorarsın her türlü yardımcı olmak isterim

kabloları toplamak içinde kelepceleri kullan
    yada kıy paraya git kablo toplayıcılardan al ben kelepce kullanıcam yarın paylasırım forumda cektim resimlerini

ön tarafa ufak düğmeler fikride cok tanıdık geldii acık örneği var benim modda ama yinede yardımcı olmak isterim bu işler böle yardımlaşa yardımlaşa paylaşa paylaşa yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: mrlaz

dostum aynı kasadan bendede var fakat konumu gördünmü bilmiyorum gördüysende insan bi yorumunu bırakır dimi İmzamda modumu görebilirsin hala devam ediyorum
    şimdi tavsiyelerime geliim kasa içi boyamayı ben yapmadım ama sen yapabilirsin fkt uv boyaları kullandım sarıya bulasma kırmızı süper oluyor yane akcalı kırmızı kullandım ben ,turuncu gibi oluyor ama süper boyaya dikkat et ve asla astarı unutma
    öndeki fana gelince ben onu yamuk döndüğü için 2 yıl önce kestim hemde pense ile bu da ne dmk oluyor kasalarımızın malzemesi dandik:D ama mod için uygun rahat rahat kes biç yane :D

o ide kablosuda güzelmiş fakat onun yerine uv a duyarlı olanları satılıyor vatanda vardı en son bakmak lazım ama kendinde yapabilirsin ben yapcam meselagörürsün sorarsın her türlü yardımcı olmak isterim

kabloları toplamak içinde kelepceleri kullan
    yada kıy paraya git kablo toplayıcılardan al ben kelepce kullanıcam yarın paylasırım forumda cektim resimlerini

ön tarafa ufak düğmeler fikride cok tanıdık geldii acık örneği var benim modda ama yinede yardımcı olmak isterim bu işler böle yardımlaşa yardımlaşa paylaşa paylaşa yaparız

Alıntıları Göster
    kırmızı önerini dikkate aldım kardeşim bugün bütün işime yarayacak malzemeleri perpa'dan temin ettim gerçekten tam aradıklarımı buldum diyebilirim.

iç aydınlatma için led aldım 1 er metre mavi ve beyaz metresi 7 tl gerçekten çok uygun ve müthiş canlı.

kablolar içinse elektrikçilerde güzel malzemeler var. resimleri koyucam yarın görebilirsin.

yan kapak için 2 tane 12 cm cooler master yeşil led li fan aldım pek sessiz değil denedim bayağı kafa ütülüyor devamlı açacağımı sanmıyorum.

ledler ve fanlar içinse büton v.s aldım.

senin öndeki led fikrini çaldım kardeşim haberin olsun kırmızı led aldım onun için. :)

yarın aksilik olmazsa bitiricem akşam üzeri resimleri eklerim.

• quote:

kırmızı önerini dikkate aldım kardeşim bugün bütün işime yarayacak malzemeleri perpa'dan temin ettim gerçekten tam aradıklarımı buldum diyebilirim.

iç aydınlatma için led aldım 1 er metre mavi ve beyaz metresi 7 tl gerçekten çok uygun ve müthiş canlı.

kablolar içinse elektrikçilerde güzel malzemeler var. resimleri koyucam yarın görebilirsin.

yan kapak için 2 tane 12 cm cooler master yeşil led li fan aldım pek sessiz değil denedim bayağı kafa ütülüyor devamlı açacağımı sanmıyorum.

senin öndeki led fikrini çaldım kardeşim haberin olsun kırmızı led aldım onun için. :)

Alıntıları Göster
    benim eski kasadan parçalardan birini mahverderseen benim kasayır brakırım uygun fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: semidos

benim eski kasadan parçalardan birini mahverderseen benim kasayır brakırım uygun fiyata

Alıntıları Göster
    aklımdasın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasa mod yorumlarınız
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Takipteyim .) Güzel olcak gibi görünüyor

• quote:

ben bilmem konu sonunda bi teşekkür isterim:) fikrimden alıntı olmuş:D

• quote:

quote:

ben bilmem konu sonunda bi teşekkür isterim:) fikrimden alıntı olmuş:D

Alıntıları Göster
    teşekkür, tebrik ne varsa yaparım kardeşim merak etme :) çok yorgunum kasa bitti bi duş alıp fotoğrafları ekliycem ama yapım aşamasından fazla görüntü yok kusuruma bakmazsınız artık :)

• quote:

teşekkür, tebrik ne varsa yaparım kardeşim merak etme :) çok yorgunum kasa bitti bi duş alıp fotoğrafları ekliycem ama yapım aşamasından fazla görüntü yok kusuruma bakmazsınız artık :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 1 günde tamamladım ilk modum fotoğraflar aşağıda cep telefonu ile çektiğim için pek kaliteli değil ama iş görüyor.

yaptıklarım:

1-) kasa içi floresan kırmızıya boyandı.
    2-) egzoz fanı, öndeki pervane ve çemberi sarıya boyandı.
    3-) öndeki uçak görünümlü fan'a kırmızı led yerleştirildi.
    4-) kasa üst tarafına 1 mt kadar mavi ve alt tarafa 80 cm kadar beyaz led yerleştirildi.
    5-) yan plexi deki 8 cm fan söküldü yerine 12 şer cm lik 2 adet cooler master yeşil led li fan yerleştirildi.
    6-) ön tarafa ledleri ve plexi fanlarını kontrol eden anahtarlar yerleştirildi.
    7-) kablolar çeşitli araçlarla toplandı.

şimdilik hedefleyip yaptıklarım bu kadar arkadaşlar olumlu yorumlarınızı bekliyorum.

Tabii ki bu arada bilgisayarsız kalmadım.

• quote:

Arkadaşlar 1 günde tamamladım ilk modum fotoğraflar aşağıda cep telefonu ile çektiğim için pek kaliteli değil ama iş görüyor.

yaptıklarım:

1-) kasa içi floresan kırmızıya boyandı.
    2-) egzoz fanı, öndeki pervane ve çemberi sarıya boyandı.
    3-) öndeki uçak görünümlü fan'a kırmızı led yerleştirildi.
    4-) kasa üst tarafına 1 mt kadar mavi ve alt tarafa 80 cm kadar beyaz led yerleştirildi.
    5-) yan plexi deki 8 cm fan söküldü yerine 12 şer cm lik 2 adet cooler master yeşil led li fan yerleştirildi.
    6-) ön tarafa ledleri ve plexi fanlarını kontrol eden anahtarlar yerleştirildi.
    7-) kablolar çeşitli araçlarla toplandı.

şimdilik hedefleyip yaptıklarım bu kadar arkadaşlar olumlu yorumlarınızı bekliyorum.

Tabii ki bu arada bilgisayarsız kalmadım.

Alıntıları Göster
    hiç o bilgisaya voltmen kulaklığı yakışmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: opelastra25

kulaklık değil ses sistemim bozulduğu için masaüstü speaker kullanıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: opelastra25

kulaklık değil ses sistemim bozulduğu için masaüstü speaker kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    dostum burdan bakınca güzel gözüküyorfakat renk kırmızıya benzemiyor acıkcası florasan lila olmasın :) hernese yinede renk yakısmıs farklı olmus eline sağlık:D

• quote:

dostum burdan bakınca güzel gözüküyorfakat renk kırmızıya benzemiyor acıkcası florasan lila olmasın :) hernese yinede renk yakısmıs farklı olmus eline sağlık:D

Alıntıları Göster
    akçalı florasan kırmızı. seninkide aynı boyadandı sanırım boyayınca bu renk çıkıyor :)
  • quote:

akçalı florasan kırmızı. seninkide aynı boyadandı sanırım boyayınca bu renk çıkıyor :)

Alıntıları Göster
    Bu renk kırmızıysa ben de Brunei Sultanıyım Akçalı'nın diğer renklerini sorunsuz kullandım ama florasan renkleri tek kelimeyle beş para etmez üzgünüm kusura bakmasınlar. Bana kusur bulacaklarına boyalarını düzeltsinler bi pokemona benzemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Bu renk kırmızıysa ben de Brunei Sultanıyım Akçalı'nın diğer renklerini sorunsuz kullandım ama florasan renkleri tek kelimeyle beş para etmez üzgünüm kusura bakmasınlar. Bana kusur bulacaklarına boyalarını düzeltsinler bi pokemona benzemiyor

Alıntıları Göster
    imzamda aynı kasayı modladım linki var bakabilirsin fikirler edinebilirsin. plexideki fanlar ses yapar. plexinin ızgaralarından dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

imzamda aynı kasayı modladım linki var bakabilirsin fikirler edinebilirsin. plexideki fanlar ses yapar. plexinin ızgaralarından dolayı.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycakirr

Alıntıları Göster
    Yanlız o renk kırmızıdan daha çok yakışmış kasaya kırmızı olsa bu kadar yakışmazdı

Tebrikler güzel çalışma emeğine sağlık dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Yanlız o renk kırmızıdan daha çok yakışmış kasaya kırmızı olsa bu kadar yakışmazdı

Tebrikler güzel çalışma emeğine sağlık dostum

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.