Şimdi Ara

bu kasa iyimidir(feel hurricane II)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18105
    bu kasa nasıldır arkadaşlar imzamdaki sistem asus kasada çalışıyor 2 tane 8 cm lik fan war hem görüntü açısından hem ses açısından hemde geniş olması dolayısıyla değiştirmeyi düşünüyorum.psu sunu kullanmıycam sdece geniş iyi hawa sirkülasyonu olan kablo karmaşası yaşamayacağım sessiz ama sessizlikten önemlisi serin bi kasa istiyorum...ne diyorsunuz?150 ytl nin üstüne çıkmayı düşünmüyorum ona göre değerlendirin lütfen..warsa öneride alabilirim..

• ben kullanıyorum hemde çok memnunum fakat verilen psu kısacası iğrenç psu yu deiştirdiğin taktirde bence çok memnun kalırsın
  • sağol dostum..zaten yazmıştım orda imzadaki aspire 550 wattlık psu yu kullanıyorum zaten 430 gerçek watt bile olsa yetmez bnm sisteme
  • bende ilerde almaya düşünüyorum ii bir seçim
  • yanlız arkadaşlar airduct war bn işlemciyi stock fan harici bi fan ile kullanamayabilirm die düşünüyorum..acaba sdece çok büyük cpu soğutucularda mı problem olr?bide vatandaki özelliklerden bişi anlamadım kaç fan war bunda..bi acayip yazmışlar yandada 8 cm lik bi fan gözüküo glb.._?

edit: evet 3 fan warmış walla güzel bi soğutma performansı vericek diye düşünüyorum
    Power Supply 400W ---bunu geç...
    Power Supply Konnectör Yapısı 20+4 PIN
    Airduct Airduct
    Toplam Fan Sayısı 3 Fan
    USB 2 USB bu biraz kötü şuanki kasamda 4 usb war önde bazen 3ü dolu oluyo..
    Audio Audio
    Firewire IEEE 1394 IEEE 1394
    Renk Siyah
    Ön Fan 14 cm (Mavi LED'li)
    Arka Fan 120 mm
    Yan Panel Fan 8 cm (VGA Cooler)
    Renk - Kasa Siyah
    Renk - Ön Panel Siyah
    Renk - Gövde siyah
    Ölçüler (BxExD) 430x210x470 mm
    5,25" Sürücü Yuvası 5
    3,5" Sürücü Yuvası - Harici 1
    3,5" Sürücü Yuvası - Dahili 6
    Harici Kart Yuvası 7
    Vidasız Yan Panel Vidasız Yan Panel
    Form Yapısı Mash Tasarım Ön Panel,Mavi Işıklı Power Düğmesi
    Güç Kaynağı Modeli FL550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0623B36EB -- 22 Eylül 2008; 19:38:36 >

• psu sunu çöpe at.....malzeme kalitesi orta soğutma ve görüntü harikadır
  • aman feelden uzak dur;psu zaten 5 para etmez,kasa denilen şeyde konserveden daha dandik

inceledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psu çöp zaten suğutma +görüntü zaten isteğim bu ikisinide veriyo gibi görünüyor...görüntüsü bnm baya hoşuma gidiyor..bazen fazla fan hava sirkülasyonunu bozar diye biliyorum..yani uygun yerlerde ve uygun tarafa dönmeyen fanlar....bu fiyata daha iyisi bilen warsa sölesin..bayramdan sonra vatanda bulurum inşallahta alırız
  • bu fiyata onun gibi şekil olarak ii bulamazsın o kasa fotoda görüldüğü gibi deil onuda belirteyim yakından bakarsan daha güzel olduğunu hissedersin
  • Feel kasayı boşver göründüğü kadar işçiliği iyi değil. Bence elinde PSU varsa
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/5269 Bu kasayı incele soğutması ve işçiliği çok iyi. Cooler master kasalar fiyat /performans üzerine iyi notlar alıyor. Sonuçta çok fazla para vermeden istediğini kavuşmuş olursun.
  • buda 6600 8400 tartışmasına dönecek feel ciler anti feel ciler
  • 150 ytl bütçen varsa 2.el cm stacker bak derim
  • Aynısını kullanıyorum fakat memnun sayılmam, zamanında soğutması ve eski kasama göre daha geniş olduğundan almıştım. sistemi eklemeler yaptıkça - özellikle hıs 4850'yi aldıktan sonra - iç hacmi iyice azaldı. kabloları montajlamak biraz daha zorlaştı. Aslıda fiyatına göre çokta olmasa iyi sayalır ama bana kalırsa biraz daha koyup iyisini alderim.
  •  bu kasa iyimidir(feel hurricane II)

bu nasıldır
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/9419

AeroCool S9-Pro
    40cm yan panel fanı ile dünyanın en büyük fanlı kasası! Mesh ön paneli, LED'li 12cm fanı ve 9 adet 5.25" yuvası ile profesyoneller için!

Ürün İncelemeleri
    PCLabs.com.tr
    AeroCool S-9 Pro, 400 mm devasa fanı ile soğutmanın Nirvana'sına ulaşmış. Dakikada 400 Rpm. hızla, 250 CFM büyük bir hava akımı sağlıyor ve bunu yaparken Voltcraft 320 desibel ölçerimizin bile duyamayacağı kadar düşük bir ses üretiyor. 0.6 mm saç kalınlığı, kasa içindeki yuvarlatılmış köşe-kenarları, 9 adet 5.25" sürücü yuvası gibi özellikleri tatminkar düzeyde. S-9 Pro'nun farklı özelliklerinden biri de, harddiskler için titreşim önleyici lastik aparatlar. Ön panel üzerinde bulunan sürücü kapakları tel ızgaradan imal edilmiş ve kasa içine toz girmesini engelleyen süngerlerle donatılmış. Tavanda bulunan I/O panelindeki eSATA çıkışı da kasanın hanesine yazılacak büyük bir artı.

Dünyanın En Büyük Yan Panel Fanı! 250CFM hava akışı, 12 dBA ses!
    40cm devasa yan panel fanı sayesinde kasa içerisinde başka hiçbir fana ihtiyaç duymadan sisteminizi etkili şekilde soğutabilen AeroCool S9-Pro, 250CFM hava akışını sadece 12dBA gürültü ile sağlayan bu fan ile rakipsiz bir sessizlik sunuyor!

Full Mesh-Grid Yapıda Zımparalanmış Alüminyum Ön Panel, 9 adet 5.25" Yuva!
    Siyah renkli ve kum zımpara ile işlenmiş delikli yapıdaki ön paneli sayesinde AeroCool S9 kasa hem kasanız için ideal havalandırmayı sağlar hem de kasanızdaki ön panel ışıklandırmalarının dışardan görülebilmesini sağlar. Tüm soğutma ve modding projeleriniz için istediğiniz şekilde değerlendirebileceğiniz 9 adet 5.25" yuvaya sahip olan AeroCool S9, aynı zamanda 3.5"'lik floppy veya fan kontrolcü gibi aygıtları bağlayabilmeniz için 1 adet 3.5" cihazlar için uygun yuvaya da sahiptir. Üstelik tüm mesh 5.25" yuvalar hava filtreli olup kasanızın içinin temiz kalmasına yardımcı olur.

Titreşim Önleyici Lastik HDD Montaj Adaptörleri !
    Sabit disklerinizi çarpma ve sarsıntılara karşı koruyacak lastik titreşim önleyici aparatlar ile monte etmenizi sağlayan AeroCool S9 kasa içerisinde bu aparatlardan 3 set bulunmaktadır. Bu aparatlar aynı zamanda HDD'nizden kaynaklanan kasa içerisindeki sesi de azaltarak daha sessiz bir çalışma sağlar.

Gelişmiş Giriş Çıkış Portları ve e-SATA bağlantısı!
    Aerocool S9 üzerinde yeni nesil yüksek hızlı disk kutularınızı bağlayabilmeniz için e-SATA çıkışı bulunmaktadır. Bu çıkış sayesinde anakartınızda e-SATA özelliği olmasa bile bu özelliğe sahip disk kutularını kolaylıkla bilgisayarınıza bağlayabilir ve USB'den çok daha yüksek veri aktarım hızlarına erişebilir hatta program ve oyunlarınızı e-SATA destekli harici diskinize kurup hiçbir performans kaybı olmadan oynayabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Kasa Tipi: Mid-Tower
    Renk: Siyah
    Malzeme: 0.6mm SECC
    Boyutlar: 430 x 200 x 440mm
    Yuvalar: 8 adet 5.25" (Dış) , 1 adet 5.25 veya 3.5" (Dış)
    HDD: 5.25" yuvaya HDD montaj için titreşim önleyici adaptörler ile (3 adet)
    PCI Yuvaları: 7 Slot
    Giriş/Çıkış Portları: 2 x USB2.0 , e-SATA, Kulakılık ve Mikrofo
    Yan panel fanı: 400mm, 400RPM, 250CFM hava akışı(max.), 12dBA ses seviyesi, çift bilyalı
    hepsiburada.comdan alıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan baydur -- 24 Eylül 2008; 17:45:54 >

• buneeeee ya feel in görünümüde hoşuma gidiyor ama boyut önemli arkdaş 4850 takınca kablo işi karıştı demiş ne kadar etki eder bilmiyorum ama düşündürdü bu beni yinede..son kararı almaya gittiğimde vercem glb...bu canavar kasanın fiyatıda uygun nasıldır acaba..40 cm koymakla iş bitiyomucm stacker 2.el nası bulcaz yavv?
  • Feel zaten taklit ediyor.Dikkat edersen feel hurricane aerocoolun bir modelini taklit etmiş psu su zaten berbat işçilik ve malzeme kalitesi yok.
    sana Aerocool High TEch 7 480W öneririm fiyatı 230 ytl
  • PSU hariç güzel bende bu kasayı kullanıyorum şimdi uzun bir süreden sonra PSU arıyorum kendime yani kasaya bunda karar verdim sayılır FSP BSII 500W
  • ben hâlâ feel hurricane 2 kullanıyorum. içini değiştirdim o kadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi producermk -- 12 Mayıs 2021; 14:36:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.