Feel kasayı tavsiye etmeyenler nedenleriyle bir arada yazarlarsa daha açıklayıcı olacak sanıyorum. ( Not: feel hurricane II eksen bilgisayarda 92 $ + kdv )
valla feel kasa tartısmasına donuyo olay ancak su var bende feel var ama ustunde enermax liberty 500watt var
o kasanın psusunu kullanmayın dandik mi dandik
bos kasayı alın ustune enermax gibi kaliteli bi psu takın sonra istersen slı yap farketmez kasanın sogutmasından ben memnunum sahsen
sistemine göre değişir Yanlız Voltaj dalgalanmasın hiç bir sekilde kaldırmaz eline alırsın psu yu kaliteli psu alman senin için daha iyi olabilir. Fsp olabilir
Nerede satılıyor psu'suz, sırf şu topic ler yüzünden güzelim kasayı psu dandikmiş diye almıyordum, bir pm at lütfen.
quote:
Orjinalden alıntı: Tigerspeed
quote:
Orjinalden alıntı: sametfly
arkadaşlar feel hurricane II 550 whatt kasa SLI için yeterlimi
arkadaşım o powersupply slı için yetmez yetsede dengesiz çalıştırır o sistemi ;zaten gerçel güç çıkışı yok feel kasaları bir firmada ps suz satılıyor.Bence boş kasa al sonra benim şu anda fazlasıyla memnun olduğum tagan easycon'u öneririm veya thermaltake güç kaynaklarınada bakabilirsin
güçlü ekran kartları için slı yapacaksan feel II nni güç kaynağı yetmez.orjinal bir güç kaynağı al.
Feelin güç kaynağı yetmeyebilir sli için.Ama tek başına bir 6800'ü rahatlıkla götürür. Ha birde kasanın kalitelimi yoksa kaitesizmi diye yorum yapmak istemiyorum diğer arkadaşlar gibi ki sende onu sormamışsın zaten...
goturmuyo bilginize
quote:
Orjinalden alıntı: kont_andre
Feelin güç kaynağı yetmeyebilir sli için.Ama tek başına bir 6800'ü rahatlıkla götürür. Ha birde kasanın kalitelimi yoksa kaitesizmi diye yorum yapmak istemiyorum diğer arkadaşlar gibi ki sende onu sormamışsın zaten...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme