Şimdi Ara

FEEL HURRICANE II kasa SLI için yeterlimidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar feel hurricane II 550 whatt kasa SLI için yeterlimi

• GERÇEK 550 VERMESEDE SLİ İÇİN YETER..
  • SLİ sistemi kaldırmaz o kasa güzel bi psu al
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

SLİ sistemi kaldırmaz o kasa güzel bi psu al

Taban black edetion 480 al. Çünkü feel kasaların psu(power suply) ları biraz dandik..
  • FeelKullanan birisi olarak PSU icin gercek 550W olmadığını söyleyebilirim, fakat çokta dandik bir psu ya sahip değil... Yeni sistem kuruyorsan, daha sonra bakar, duruma gore PSU ' u değiştirebilirsin...

Ayrica kasadaki fanlar nedeni ile ses olayi var, ama FEEL II de durum nedir bilemiyorum...
  • SLI sistem olarak MSI K8N DIAMOND anakart almayı düşünüyorum ekran kartı olarak ta LEADTEK-6800GS almayı düşünüyorum.ama iki ekran kartı şimdilik takmayacam.550 whatt feel hurricane II kasa yeter mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sametfly

SLI sistem olarak MSI K8N DIAMOND anakart almayı düşünüyorum ekran kartı olarak ta LEADTEK-6800GS almayı düşünüyorum.ama iki ekran kartı şimdilik takmayacam.550 whatt feel hurricane II kasa yeter mi?

açtığın onca feel topiclerine yazsaydın bu soruyubence yeter zaten 550w gerçek bile olsa çok fazla 350w bence yeter oda zaten bunu karşılar
  • halamı almadın şu kasayı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • yetmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

SLI sistem olarak MSI K8N DIAMOND anakart almayı düşünüyorum ekran kartı olarak ta LEADTEK-6800GS almayı düşünüyorum.ama iki ekran kartı şimdilik takmayacam.550 whatt feel hurricane II kasa yeter mi?

açtığın onca feel topiclerine yazsaydın bu soruyubence yeter zaten 550w gerçek bile olsa çok fazla 350w bence yeter oda zaten bunu karşılar

Arkadaşlar Feel kasa topicleri görmekten kusucam artık.Kasayı almadan herşeyi hakkında bilgi sahibi olduk sayenizde.Eminim bu kasayı üreten firma,kasa hakkında bizim kadar bilgi sahibi değildir

• quote:

Orjinalden alıntı: AZAZİL

quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Arkadaşlar Feel kasa topicleri görmekten kusucam artık.Kasayı almadan herşeyi hakkında bilgi sahibi olduk sayenizde.Eminim bu kasayı üreten firma,kasa hakkında bizim kadar bilgi sahibi değildir

• Yetmez bence riske girmeye gerek yok
  • Uzak durulması gereken bi kasa Feel
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

Uzak durulması gereken bi kasa Feel

O kadarda uzun boylu deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishsun -- 7 Şubat 2006 13:38:06 >
  • Feel'dan uzak durulmalı mümkün olduğunca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Feel'dan uzak durulmalı mümkün olduğunca...

Bunu neye dayanarak soyluyorsun... Uzak durulmasının nedeninide aciklayabilirmisin?
    Bende Feel kullaniyorum ama bir sorun problemini gormedim...
    Uzak durulmasini gerektiren nedir anlayamadim
  • GERCEK 550 OLADIGI ICIN YETMEYECEKTIR BUYUK BIR IHTIMAL
  • psu daki beslemelerde dağıtıcılar çok büyük olmasa da kondansatörler en azından oc li bir sistemde ortalama bir oyundaki load değeri olan 280 wattı ı verebiliyorlar.

Ancak sli da özellikle oc olacaksa pek girmemekte fayda var...
  • quote:

arkadaşlar feel hurricane II 550 whatt kasa SLI için yeterlimi

arkadaşım o powersupply slı için yetmez yetsede dengesiz çalıştırır o sistemi ;zaten gerçel güç çıkışı yok feel kasaları bir firmada ps suz satılıyor.Bence boş kasa al sonra benim şu anda fazlasıyla memnun olduğum tagan easycon'u öneririm veya thermaltake güç kaynaklarınada bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 7 Şubat 2006 16:46:34 >
  • feel alma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.