Şimdi Ara

Feel Hurricane II Nereden Bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Feel Hurricane II Nereden Bulabilirim?

Merhabalar arkadaşlar yukarıda resimdeki bulunan kasayı nerden temin edebilirim.Gebze de oturuyorum.Gebze veya istanbulda nerede bulabilirim bu kasayı?
    Sıfır olması şart değil 2.elde olabilir.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

• http://www.teknofiyat.com/?search=feel+hurricane&altlimit=&ustlimit= buraya bir gozat istersen. resimdeki kasa biraz eski model onun icin bulmakta zorlanabilirsin...
  • Az önce baktımda yok orada.
  • yok mu bilen...
  • lütfen biri baksın.
  • Hocam bizim ikinci el bölümünü inceleyin muhakkak bulursunuz sadece kasa işi yapan arkadaşlar var forum da
  • alişekere pm atamıyorum.telefonı onayla fean bişi dedi kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden takildin sen bu kasaya bu kadar? daha guzel kasalarda var onerebilecegimiz...
  • ne biliyim gördüğümden beri alıcam alıcam dedim.Sıfırını bulamadım bi türlü bunun gibi hoşuma giden pek kasa yok nedense.
  • kadıköyde bulabilirmiyim acaba?
  • Sansini dene kalmistir illaki kuytu kenar dukkanlarda :) Ayrica bunun Feel hurricane 2 olan modeli ve dark racer kasalarida tavsiye edebilirim, o fiyat araliginda...
  • Bende var ama yazın satacağım ya. İmzamda da mevcut mod konusu filan.

Sıfır bulman çok çok zor. Anca Forumun 2.el kısmından belki.
  • hurricane II kullanıcı olarak almanı tavsiye etmem, sıfırını bulmam çok zor bulsanda fiyatı uygun olmaz diye düşünüyorum. Resimlerde çok güzel görünüyor ama görüntüsü yeterli değil tabi. Öndeki fan ilk zamanlar yalpalıyor ve bir süre sonra çalışmaz hale geliyor zaten görüntüden başka bir işlevi yok. Kalitesi ise eh işte ne çok kötü ne çok iyi idare eder fakat benim gibi sürekü donanımla uğraşan biri için kimi zaman sorun oluyor. Yinede almak istiyorsan ikinci elde temizini bulmaya çalış daha hesaplı olur.
  • @ -BUR@K-

ben de katılıyorum dediklerine.

Ben bütün fanları cooler master ile değiştirdim. öndeki uçak motoru berbat bir şey. durdurmak lazım bir şekilde. sadece görüntüsü var.
  • piyasada tükendi artık yeniside çıkmıyor bulamazsın kardeşimede almak istemiştik ama bulamamıştık bende gümüş renklisi var 2 tane taş gibi kasa :) ikinci el olarak ikinci el sayfasında bulabilirsin arada ilan açanlar oluyor takip edersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 10 Mayıs 2010; 18:06:30 >
  • bakalım ilk önce yakın çevredeki dükkanları gezeyim.varsa alırım yoksa yapacak bişi yok zaten :D
  • kayseride satan magaza var fıyat bılmıyorum ıstersen sorum
  • olur sor bi istersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.