Şimdi Ara

FeeL HuRRicaNe II NIGHTMARE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

GüzeL oLmuş. GüLe güLe kuLLan kardeş

ELİNE SAĞLIK
  • Hocam monıtoru deıstırmıssın hayırlı olsun
  • Güzel.. Varmı bir gelişme?
  • Monıtor deısmıs yenı bı gelısme o war sımdılık ewt hocam warmı bıseyler beklemedeyız
  • tsk ettım yorumlar ıcın :D Bu ara fazla zamn ayıramıyorum yogun çalısıyorum ama ıns en yakın zamn ıcınde baslıcam tskler;)
  • arası boş güzel durmamış kabloları topla orayada bişeyler tıkıştır
  • Baslangıc İçin Gayet Güsel. Kablo Toplamada Gayet Güzel Olmus. Simdi Sırada Boya Var Kesinlikle İçerisini Boyaman Gerekli Bence...Bide Üst Kısma 8cm Lik Bi Fan TamamdırKolay Gelsin
  • güzel gidiyorsun devam
  • Hocam guzel gıdıyo ama renklendırme bıraz tuhaf olmus neonlar fln azmı parlıo gorunmuo yoksa gereksız cokmu parlak anlamadm
  • bende feel 2 hurricane kullanıcısıyım güzel çalışma yapmışsın ama öndeki feel 14 cm lik fandan rahatsız olmuyormusun bence onu değiştirip başka bi tane tak bence çok fazla ses çıkartıyor zerotherm hurricane cpu ve vga cooler kullanıyorum onlar 14 cm lik fan yanında varmı yokmu belli olmuyo arada bakıyorum bunlar çalışıyomu lam diye ayrıca son resimlerinde ön panelde 1-2 kapak çıkarmışsın dışarı ışık çıksın diye galiba ? power ve hdd led lerini değiştir ve istersen güzel gözüksün diye 2 sinide hdd olarak tak aynı anda yanıp sönerse güzel bi görüntü oluşur

edit: kasan bence o sistemi haketmiyo o kasa şuan toplasan sistemle aynı para eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pearlb -- 12 Ağustos 2008; 21:00:48 >

• Öncelıkler yorumlar ııcn tskk... ön taraftakı fanı degıstırdım 12 rewoltec yaptım kpaklarıda sıyah a boyamıstım o gun ondan yoktu:) Sistemı yenıledım ıdare edr bısey oldu artık. kasa sonunda hakettıgı sıstemı buldu:D en kısa zamnda yenı resımlerını eklıcem;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boksorburak -- 15 Kasım 2008; 2:11:58 >
  • HRıka olmus ellerıne emgıen saglık
  • Müthüş
  • Fena gözükmüyor eline sağlık.
  • güzel olmus usta eline saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruplikas

güzel olmus usta eline saglık

harbiden güzel olmuş
  • Ewy Tsk ettım elımden geldıgı kadar bıseyler yapmaya calıstım ıkı uc degısıklık daha yaptım yakında resımlerı eklıcem ıns...
  • Şuanki durumu gayet hoş ve güzel gözüküyor bana kalırsa. İç kısımdaki kablolarda biraz karmaşık gibi ama (yada bana öle gözükdü)bu haliyle dahi çok güzel.Yeni resimleri bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: boksorburak

Ya hocam Charge_Speed cok guzel yapmısta benım hemen ole bısey yapıcak mumkun degıl ogrencıyız:) yawas yawas. bugun boyaya gırmeye dusunuyorum ıcını uw mawı dısdan ya sıyah yada altın rengını kullanmayı dusunuyorum..

Dısa bu rengı
     FeeL HuRRicaNe II  NIGHTMARE

içini de
     FeeL HuRRicaNe II  NIGHTMARE

Ya bu iki kasa kime ait bu fotoların devamı varmı çok merak ettim bu kasaları her feel kasa moda tıkladığımda bu kasaları görüyorumda karşımda :D

• İçi mawı renkte olan kasanın sahıbını tanıyorum sadece oda Charge_Speed nıcklı bır arkadasım... http://forum.donanimhaber.com/m_22590906/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boksorburak -- 28 Şubat 2009; 1:53:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.