Şimdi Ara

FeeL HuRRicaNe II NIGHTMARE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BİLGİSAYARIM

Intel Q6600 QuadCore 2.4 GHz 1066Mhz
    Asus P5Q PRO P45
    OCZ 4GB (2*2) 800 Platinum DDR2
    Seagate 320 GB 7200 RPM 16 MB
    Zotac 9800 GT AMP

Fell hurricane II
    Samsung DVD RW
    Mıcrosoft Wireless Klawye + Mouse
    Samgung 226 BW 22
    Logitech 5+1

Modda Kullandığım Parçalar

İşlemci Fanı : TT Big Typhoon
    Egzos Fan : Revoltec 12cm Mavi + Revoltec 12cm Kırmızı
    Kapak Fan : ACRYAN Blackfire4 UV Led Fan 80MM 2 Adet
    Ide Cable : Revoltec UV Mavi +A.C Ryan 13 mm uv yesil kablo +Akasa UV Sata2
    Uv Neonlar : 2 adet rewoltec 31 cm uw neon
    Neon Işıklar : 2 adet coolermaster 31 cm sese duyarlı neon
    Power: OCZ 600W SLI
    Fan kontrol : Cooler master cooldrive 4

Yeni Resimler Yakında

FeeL HuRRicaNe II  NIGHTMARE

DEWAMI GELCEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boksorburak -- 27 Şubat 2009; 15:34:08 >

• Soft mod
  • bence gayet güzel fakat ön çok sade oralar boş ztn dolcakmış koyarsın resimleri
  • Yawas yawas dolucak ıns daha baslagıc:D..
  • iyi bir başlangıç.Ancak kablolarını baya toplaman gerekecek.Zira aynı powerdan bendede var ve bu powerın kabloları kolay kolay toplanmıyor.
    Kolay gele.
  • yaw walla hıc sorma bırader yarısınıda arka kapaga sakladım yıne yok bas edılmıyo kasayı boyamayı dusunuyorum en kısa zamnda boyadıktan sonra guzel bır kablolama yapacagım ıns....
  • Biraz kalabalık çok yoğun bir kablo var kasanın içinde arındırmalısın ayrıca kasanın ön tarafındaki gri yerleri mutlaka siyaha boyamalısın ve arkadaşların dediği gibi çok sadece ön taraf Charge_speed ten kopya çekebilirsin biraz
  • Ya hocam Charge_Speed cok guzel yapmısta benım hemen ole bısey yapıcak mumkun degıl ogrencıyız:) yawas yawas. bugun boyaya gırmeye dusunuyorum ıcını uw mawı dısdan ya sıyah yada altın rengını kullanmayı dusunuyorum..

Dısa bu rengı

içini de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boksorburak -- 26 Nisan 2008; 14:08:36 >

• bence içine turuncuda güzel gider diye düşünüyorum ben turuncu uv ye boyadım istersen bir bak derimhttp://forum.donanimhaber.com/m_20604260/tm.htm Dışına siyah kullan altın sarısı bozar
  • Hocam senın makıneye bır cok kez baktım we cok guzel olmus elıne saglık. Turuncuda guzel gıderde:) ben mawı we yesıl tonların ustunde bısey yapm dedım we hala kararsızım:) uw mawı ve yesıl bulamadım daha:D yaw bırde bısey sorjaktım cooldrive 4 memlunmusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boksorburak -- 28 Nisan 2008; 15:19:11 >
  • Boyaların siparis ettım bu hafta ıns boyamaya baslıyorum ıcını uw mawı dı tarafıda sıyah olarak dusundum...
  •  FeeL HuRRicaNe II  NIGHTMARE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boksorburak -- 28 Şubat 2009; 1:56:05 >

• arayı neden boş bıraktın kardeş
  • Şimdiden güzel gözüküyor,Tagan psu olması bile yeter,hastasıyım Black Editionların yahu...
    Üst tarafa 12cm sessiz bir eksoz fan iyi gider.

Ayrıca orjinal cpu fanı da yeşil yeşil iyi sırıtıyor ama su soğutma istiyor bu sistem şimdi,en içinde yeşil uv sıvısı dolandıranından...
  • eline sağlık güzel gidiyor.ilk kez orjinal cpu fanının bukadar güzel göründüğünü görüyorum..
  • yorumlar için tepinşze tsk .... üst tarafa 12 fan acıcagım en kısa zamn ıcınde ıns ama bu kadar seyı 380 w ytıcekmı bılmıyorum:D Su sogutmaya sıstemı degıstırdıkden sonra baslamayı dusunuyorum:) cunku sıstem epey eskıdı:) arayıda bos bırakmamın nedenı kablolar bıraz topla dedıler ben epey bı toplamısım onuda duzeltcem.....
    DEWAM EDICEK....:)
  • elıne saglık guzel calısma olmus.
  • elinize sağlık mükemmel
  • Çok güzel bir mod ekran kartlarımız aynı ama benimkisi 64 mb ortadaki fan çok güzel durmuş
  • GüzeL oLmuş. GüLe güLe kuLLan kardeş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.