Bildirim
FEEl HurrıcaneII cam filmi :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Resimlerde çok hoş bir koyuluk görünüyor pencerede, çıplak gözle de bu tip bir görüntü oluşuyorsa çok hoş olmuş -
bende feel 1 e aynalı cam filmi çekmiştim ucuz çin malı cam filmi olduğundan zamanla kabarcıklar ve silinmeler oluşunca söktüm, amerikan cam filmi alıp çekmek lazımquote:
Orijinalden alıntı: SeVeRaL
Resimlerde çok hoş bir koyuluk görünüyor pencerede, çıplak gözle de bu tip bir görüntü oluşuyorsa çok hoş olmuş -
yok arkadasım 1 aydan beri böle ama bayagı bı ugrastırdı suana kadar kabarcık yok işallah da olmazquote:
Orijinalden alıntı: BySerkan
bende feel 1 e aynalı cam filmi çekmiştim ucuz çin malı cam filmi olduğundan zamanla kabarcıklar ve silinmeler oluşunca söktüm, amerikan cam filmi alıp çekmek lazım
Alıntıları Göster -
feel herbişey yakısır helal kardesimeequote:
Orijinalden alıntı: combo_
yok arkadasım 1 aydan beri böle ama bayagı bı ugrastırdı suana kadar kabarcık yok işallah da olmaz
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 8 Ağustos 2007; 22:58:11 > -
combo helal olsun gusel olmus...quote:
Orijinalden alıntı: @armagedon@
feel herbişey yakısır helal kardesimee
Alıntıları Göster
feel dıyorum baska bıse demıyorum :D
bu arada kasanın ustundekı dantel işlemeye hasta oldum :D odan validenın kontrolu altında heralde :D -
Dantel işleme güzel bi hava katmış.Bu arada film kaç numara?quote:
Orijinalden alıntı: TAG Heuer
combo helal olsun gusel olmus...
feel dıyorum baska bıse demıyorum :D
bu arada kasanın ustundekı dantel işlemeye hasta oldum :D odan validenın kontrolu altında heralde :D
Alıntıları Göster -
valla süper olmuş görüntüsü harika.quote:
Orijinalden alıntı: Anıl_35
Dantel işleme güzel bi hava katmış.Bu arada film kaç numara?
Alıntıları Göster
ben feel den daha çok monitöre hasta kaldım -
tam bii webmaster bilgisayarı olmuş eline şağlıkquote:
Orijinalden alıntı: subzero_eren
valla süper olmuş görüntüsü harika.
ben feel den daha çok monitöre hasta kaldım
Alıntıları Göster -
Yorumlarınız İçin sagolun arkadaslar tesekkurler kolay olmadı bu hale sokmakquote:
Orijinalden alıntı: bycelebi
tam bii webmaster bilgisayarı olmuş eline şağlık
Alıntıları Göster -
mod güzel eline sağlık deyip geçiştirmek istemiyorum yazacak şeyler var da benim de kafama dantel konusu takıldı valla... o nedenle fazla bişey yazamıyorum kusura bakma..... ama güzel çalışma.quote:
Yorumlarınız İçin sagolun arkadaslar tesekkurler kolay olmadı bu hale sokmak
Alıntıları Göster
tutamayacam kendimi :
o dantelden kurtullll!!!!
ciddi bir iki bişey de yazayım. kasa harbiden mod a yatkın. boya şart. iç dış. ayrıca içeriye fazla ışıklandırma yapmanı tavsiye etmem. madem film yapmışsın sadece black light tavsiye ederim. fazla aydınlık olursa filmin anlamı kalmaz. feel larda ön panelde güzel boyama oluyor. tavsiye ederim. kolay gelsin.
-
çok hoş olmuş bende benim el yapı kasam bitse yapabilirim böle bişiquote:
Orijinalden alıntı: Şeffaf Kasa
mod güzel eline sağlık deyip geçiştirmek istemiyorum yazacak şeyler var da benim de kafama dantel konusu takıldı valla... o nedenle fazla bişey yazamıyorum kusura bakma..... ama güzel çalışma.
tutamayacam kendimi :
o dantelden kurtullll!!!!
ciddi bir iki bişey de yazayım. kasa harbiden mod a yatkın. boya şart. iç dış. ayrıca içeriye fazla ışıklandırma yapmanı tavsiye etmem. madem film yapmışsın sadece black light tavsiye ederim. fazla aydınlık olursa filmin anlamı kalmaz. feel larda ön panelde güzel boyama oluyor. tavsiye ederim. kolay gelsin.
Alıntıları Göster
-
ewet soradan bende kırmızı yanan neonları kapadım ıcını zımparalayıp uv boay ıle boyamayı dusunuorumquote:
Orijinalden alıntı: atl5102
çok hoş olmuş bende benim el yapı kasam bitse yapabilirim böle bişi
Alıntıları Göster -
Dantele fazla takılmayın arakdaslar arkadasın göstermeye calıstıgı dantel modeli değil feel casanın ne hale getirildiği görsellik açısındanquote:
ewet soradan bende kırmızı yanan neonları kapadım ıcını zımparalayıp uv boay ıle boyamayı dusunuorum
Alıntıları Göster
-
bu bızım dantel yakında meshurda olcak ben felli gostermeye calıstım ama ordakı dantelın bı al benısı war herhalde satılıktır dantel puahahaquote:
Orijinalden alıntı: @armagedon@
Dantele fazla takılmayın arakdaslar arkadasın göstermeye calıstıgı dantel modeli değil feel casanın ne hale getirildiği görsellik açısından
Alıntıları Göster
-
amma yakısmıs he mınıbuscu gıbı olmus kasa tebrıklerquote:
bu bızım dantel yakında meshurda olcak ben felli gostermeye calıstım ama ordakı dantelın bı al benısı war herhalde satılıktır dantel puahaha
Alıntıları Göster
-
siyah la kırmızının mükemmel uyumu ama arkadaş kasayı fazla duvara yapıştırma ısınırquote:
Orijinalden alıntı: aM2_
amma yakısmıs he mınıbuscu gıbı olmus kasa tebrıkler
Alıntıları Göster -
ustteki dantelde yakıyo haquote:
Orijinalden alıntı: Alkaris
siyah la kırmızının mükemmel uyumu ama arkadaş kasayı fazla duvara yapıştırma ısınır
Alıntıları Göster
-
Perfect Süper Olmuşquote:
Orijinalden alıntı: MerT2244
ustteki dantelde yakıyo ha
Alıntıları Göster -
Feel e zaten hersey yakisioda ben bi feel alamadim gittiquote:
Orijinalden alıntı: aaaxxx
Perfect Süper Olmuş
Alıntıları Göster
Dantel yakio bende mi kasanin üzeirne örtserm bi dantel ama siyah renk ipten olmalı
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal macun
- laptop soğutucu öneri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X