Şimdi Ara

FEEl HurrıcaneII cam filmi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Resimlerde çok hoş bir koyuluk görünüyor pencerede, çıplak gözle de bu tip bir görüntü oluşuyorsa çok hoş olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeVeRaL

Resimlerde çok hoş bir koyuluk görünüyor pencerede, çıplak gözle de bu tip bir görüntü oluşuyorsa çok hoş olmuş
    bende feel 1 e aynalı cam filmi çekmiştim ucuz çin malı cam filmi olduğundan zamanla kabarcıklar ve silinmeler oluşunca söktüm, amerikan cam filmi alıp çekmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan

bende feel 1 e aynalı cam filmi çekmiştim ucuz çin malı cam filmi olduğundan zamanla kabarcıklar ve silinmeler oluşunca söktüm, amerikan cam filmi alıp çekmek lazım

Alıntıları Göster
    yok arkadasım 1 aydan beri böle ama bayagı bı ugrastırdı suana kadar kabarcık yok işallah da olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo_

yok arkadasım 1 aydan beri böle ama bayagı bı ugrastırdı suana kadar kabarcık yok işallah da olmaz

Alıntıları Göster
    feel herbişey yakısır helal kardesimee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 8 Ağustos 2007; 22:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @armagedon@

feel herbişey yakısır helal kardesimee

Alıntıları Göster
    combo helal olsun gusel olmus...

feel dıyorum baska bıse demıyorum :D

bu arada kasanın ustundekı dantel işlemeye hasta oldum :D odan validenın kontrolu altında heralde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAG Heuer

combo helal olsun gusel olmus...

feel dıyorum baska bıse demıyorum :D

bu arada kasanın ustundekı dantel işlemeye hasta oldum :D odan validenın kontrolu altında heralde :D

Alıntıları Göster
    Dantel işleme güzel bi hava katmış.Bu arada film kaç numara?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl_35

Dantel işleme güzel bi hava katmış.Bu arada film kaç numara?

Alıntıları Göster
    valla süper olmuş görüntüsü harika.
    ben feel den daha çok monitöre hasta kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: subzero_eren

valla süper olmuş görüntüsü harika.
    ben feel den daha çok monitöre hasta kaldım

Alıntıları Göster
    tam bii webmaster bilgisayarı olmuş eline şağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycelebi

tam bii webmaster bilgisayarı olmuş eline şağlık

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız İçin sagolun arkadaslar tesekkurler kolay olmadı bu hale sokmak
  • quote:

Yorumlarınız İçin sagolun arkadaslar tesekkurler kolay olmadı bu hale sokmak

Alıntıları Göster
    mod güzel eline sağlık deyip geçiştirmek istemiyorum yazacak şeyler var da benim de kafama dantel konusu takıldı valla... o nedenle fazla bişey yazamıyorum kusura bakma..... ama güzel çalışma.

tutamayacam kendimi :

o dantelden kurtullll!!!!

ciddi bir iki bişey de yazayım. kasa harbiden mod a yatkın. boya şart. iç dış. ayrıca içeriye fazla ışıklandırma yapmanı tavsiye etmem. madem film yapmışsın sadece black light tavsiye ederim. fazla aydınlık olursa filmin anlamı kalmaz. feel larda ön panelde güzel boyama oluyor. tavsiye ederim. kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeffaf Kasa

mod güzel eline sağlık deyip geçiştirmek istemiyorum yazacak şeyler var da benim de kafama dantel konusu takıldı valla... o nedenle fazla bişey yazamıyorum kusura bakma..... ama güzel çalışma.

tutamayacam kendimi :

o dantelden kurtullll!!!!

ciddi bir iki bişey de yazayım. kasa harbiden mod a yatkın. boya şart. iç dış. ayrıca içeriye fazla ışıklandırma yapmanı tavsiye etmem. madem film yapmışsın sadece black light tavsiye ederim. fazla aydınlık olursa filmin anlamı kalmaz. feel larda ön panelde güzel boyama oluyor. tavsiye ederim. kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    çok hoş olmuş bende benim el yapı kasam bitse yapabilirim böle bişi

• quote:

Orijinalden alıntı: atl5102

çok hoş olmuş bende benim el yapı kasam bitse yapabilirim böle bişi

Alıntıları Göster
    ewet soradan bende kırmızı yanan neonları kapadım ıcını zımparalayıp uv boay ıle boyamayı dusunuorum
  • quote:

ewet soradan bende kırmızı yanan neonları kapadım ıcını zımparalayıp uv boay ıle boyamayı dusunuorum

Alıntıları Göster
    Dantele fazla takılmayın arakdaslar arkadasın göstermeye calıstıgı dantel modeli değil feel casanın ne hale getirildiği görsellik açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: @armagedon@

Dantele fazla takılmayın arakdaslar arkadasın göstermeye calıstıgı dantel modeli değil feel casanın ne hale getirildiği görsellik açısından

Alıntıları Göster
    bu bızım dantel yakında meshurda olcak ben felli gostermeye calıstım ama ordakı dantelın bı al benısı war herhalde satılıktır dantel puahaha

• quote:

bu bızım dantel yakında meshurda olcak ben felli gostermeye calıstım ama ordakı dantelın bı al benısı war herhalde satılıktır dantel puahaha

Alıntıları Göster
    amma yakısmıs he mınıbuscu gıbı olmus kasa tebrıkler

• quote:

Orijinalden alıntı: aM2_

amma yakısmıs he mınıbuscu gıbı olmus kasa tebrıkler

Alıntıları Göster
    siyah la kırmızının mükemmel uyumu ama arkadaş kasayı fazla duvara yapıştırma ısınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkaris

siyah la kırmızının mükemmel uyumu ama arkadaş kasayı fazla duvara yapıştırma ısınır

Alıntıları Göster
    ustteki dantelde yakıyo ha

• quote:

Orijinalden alıntı: MerT2244

ustteki dantelde yakıyo ha

Alıntıları Göster
    Perfect Süper Olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaxxx

Perfect Süper Olmuş

Alıntıları Göster
    Feel e zaten hersey yakisioda ben bi feel alamadim gitti

Dantel yakio bende mi kasanin üzeirne örtserm bi dantel ama siyah renk ipten olmalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.