Şimdi Ara

FEEL HURRİCANEII KULLANAN VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaş için bu kasayı almayı düşünüyoruz psu suz.Sizce bu kasa iyimidir soğutması fln.Ark o/c fln da yapıcam dio sizce alınır mı.Forumda bu kasayı kullanan warsa yardımcı olabilir mi bi resim fln ekleyebilir mi.

Saygılar

• Şekil oalrak fena değil soğutma olarakta hiç fena görünmüyor bunun eski modelinindne iki tane vardı takmıştım gayet iyiydi ama psuusu yalan baştan söyliyim ama zaten sen psuusuz alacakmışsın o zamna al derim
  • Arkadaşım ben tavsiye etmem ilk dikkat etmen gereken kasanın büyük olması aopen tavsiye edilir ben pişmanım psu zaten yalan feel kasalarda..
  • Herkese tavsiye ediyorum sana da edeyim bari. Tek bir kasa bilirim o da 'Raidmax Smilodon' eşi benzeri yok. Bir incele derim.
  • Yok ben arkadaş o kasayı sordu diye sadece o kasayı yorumladım öneri derseniz tabiiki aopen çok iyi bir seçim olacaktır.Yada enermax chakra kesinlikle hava soğutmada bir numara
  • Ben kullandım önermem.
  • Soğutması gayet iyi, ama malzeme kalitesi ve PSU çok zayıf, uygun fiyatlı bulursanız alın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feel Hurricane 2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanıyorum tam bir mod kasası bilmiyorum malzeme kotu falan demişler ama bence iyi son derece memnunum tabi benim kasanın normaliyle pek alakası da kalmadı feel hurricane 2 modifikasyon labrodorit yaz cıkar aramada incele karar ver.
  • bende pek tavsiye etmem çok kaliteli birşey değil şatafatlı gösterişli ama

BU FEEL HURRICANE

BULABİLİRSEN EĞER
    XCLIO A380 BLACK

XCLIO A380 SILVER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 9 Ekim 2007; 1:19:37 >

• Eğer psu suz alacaksanız(ki öyle demişsiniz) bence alınabilecek bir kasa. ben feel meshcool s901 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum(psu dışında) psu yu da 10 gün içinde değiştireceğim. Mod için de çok uygun ve güzel bir kasa. Çeşitli forumlarda(dh de dahil) en çok mod yapılan kasalardan birisi..Ankarada bulamadığım için ve biraz acele olduğu için bu kasayı almak zorunda kaldım. dediğim gibi psu değiştirilirse herhangi bir sorun kalmaz. Soğutma konusunda da gayet başarılı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.