Şimdi Ara

Feel kasa modiye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gecen kasa aldıgımı ve ne yapabilecegimi hakkında bilgi vermenizi istemiştim kendimce bişeyler yapabildim egerki biraz daha bilgi verirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiyin19 -- 21 Aralık 2013; 18:58:53 >

• Kasanın içinin neden kırmızı olduğunu merak ediyorum... NEDEN!!! Eğer öyle seviyorsan ön fanın ledlerini de kırmızı ışıkla değiştirmek isteyebilirsin. Ayrıca ön panelde FEEL yazısının üzerinde 3 parça halinde çukur kısımlar var. Ben olsam bu kısımları tamamen yok eder arkadan mesh takar ve aydınlatırım. Ayrıca yan pleksi panel çok kötü duruyor. Oraya büyük, tek parça, deliksiz bir pleksi takmak daha hoş duracaktır. Japonca yazı olayı nedir bilmiyorum karışmam da zevk meselesi ama ben olsam çok fazla desen olayına girmem böyle bir kasada. Kasada desen güzel kızda dövme gibi... Yazık edilmiş izlenimi oluşturuyor bende ama dediğim gibi zevk meselesi. Son olarak bu kasaya yüzeyler BENCE yakışmıyor. Parlak yüzeyleri (ön panel gibi) zımparalayıp mat siyaha boyarsan daha güzel olur derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Kasanın içinin neden kırmızı olduğunu merak ediyorum... NEDEN!!! Eğer öyle seviyorsan ön fanın ledlerini de kırmızı ışıkla değiştirmek isteyebilirsin. Ayrıca ön panelde FEEL yazısının üzerinde 3 parça halinde çukur kısımlar var. Ben olsam bu kısımları tamamen yok eder arkadan mesh takar ve aydınlatırım. Ayrıca yan pleksi panel çok kötü duruyor. Oraya büyük, tek parça, deliksiz bir pleksi takmak daha hoş duracaktır. Japonca yazı olayı nedir bilmiyorum karışmam da zevk meselesi ama ben olsam çok fazla desen olayına girmem böyle bir kasada. Kasada desen güzel kızda dövme gibi... Yazık edilmiş izlenimi oluşturuyor bende ama dediğim gibi zevk meselesi. Son olarak bu kasaya yüzeyler BENCE yakışmıyor. Parlak yüzeyleri (ön panel gibi) zımparalayıp mat siyaha boyarsan daha güzel olur derim.

teşekürler verdiginiz bilgilerden faydalanacagım kasa aldıgımda kırmızıydı yan plexiyi dedigin gibi yapacagım ögle güzel gözükecegi kesin yani :) ön tarafada bi ara vatan computere gidip kırımız renk fa alcam ve en son olarakda uv duyarlı ısık almayı düşünüyorum

• Güzel olmuş takip
  • Böyle kasalar karman çorban çorba gibi geliyor bana. Nedense ısınamıyorum. Rengarenk yani. Bir de önünde kocaman fan var. İtici geliyor bana. Ama yine de güle güle kullan.
  • Fena durmuyor. Ama biraz daha çalışılması lazım sanırım. Kolay gelsin.
  • Hocam kapaktaki fan pek olmamış gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Feel Hurricane 2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Emeğiniz tabi ki göz ardı edilemez ama bence olmamış
  • kardeşim aldıgımda ögleydi baya terliydi biraz düzelttik plexi alıp 20 cm fan takıcam kırmızı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.