Şimdi Ara

Feel kasalarındaki 550w ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar.sorun şu feel kasalarındaki (tornado) 550w psu ; amd athlon 64 X2 4200+ işlemci , asus m2n-sli deluxe anakart , twinmos 1gb ddr2 ram , 256 mb palit 7600gt sonic ekran kartı , 160gb samsung sata2 hard disk , nec 3540 dwd+rw parçalarına yetermi? yoksa bu 550w psu deiştirmeye gerek warmı lutfen yardımcı olun tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florida -- 22 Kasım 2006; 16:12:09 >

• o gercek 550 deıl ben sadece onu solıım sana
  • sein sisteminin yaklaşık güç tüketimi 310-350 civarında arkadaşın söylediği gibi o güç kaynağı 550w stabil olarak sağlayamamakta ama sistemine yeteceğide kesin. Ama bir öneri istiyorsan bu kadar verip aldığın sistemi 50-100 dolarlık bir PSU almayarak riske atma... 400lükkaliteli bir PSU bile senin işini görür ama garantiye almak için 450 lik almanı tavsiye ederim. Bu arad güç tüketimini hesaplamak için bir site güzel bir araç hazırlamış umarım forum kurallarına karşı değildir öyleyse mod larımız müdahele edicektir... Buraya tıklayarak hesaplama sayfasına direk ulaşabilirsiniz.
  • imkanın varsa daha kaliteli bir psu almanı tavsiye ederim, Çünkü üstünde yazan gerçek değer değil ve bir süre sonra çok sesli çalışıyor.
  • mumkunse uzak dur o psudan
  • @guffy link için sağol
  • herşey anlaşıldı tmm arkadaşlar hepinize tesekkur ederm bide @guffy link için saol.napalm mecbur extra bi psu alıcaz peki hangi marka ne önerirsiniz? ben asagıdaki 2 psu dan birini dusunuorm butceyede uygun sayılır peki bunlara guvenebilirmiyim?

LC POWER LC6550 Super Silent 550W V2.0 (12CM) PSU

ASPIRE ATX-AS500W-BK PSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florida -- 22 Kasım 2006; 20:04:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Feel Hurricane 2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antec 480 watt al hocam gigatekte var
  • arkadaslar secenekleri zar zor cogalttım 4tane psu yazıorm lutfen yardımcı oln......

Aspire ATX-AS500W-BK
    Lc Power LC6550 Super Silent 550w v2.0
    FSP 500w BlueStrom
    Spıre SP-500W Rocketeer V-SLI

not: İleride sli yapmayı dusunuorm onuda söliyim dedm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florida -- 23 Kasım 2006; 23:03:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: florida

arkadaslar secenekleri zar zor cogalttım 4tane psu yazıorm lutfen yardımcı oln......

Aspire ATX-AS500W-BK
    Lc Power LC6550 Super Silent 550w v2.0
    FSP 500w BlueStrom
    Spıre SP-500W Rocketeer V-SLI

not: İleride sli yapmayı dusunuorm onuda söliyim dedm...

ee kimse bişi demicekmi ya?
  • FSP 500w BlueStrom seçtiklerin i.içnde en iyisi bu
  • Tagan 480w easycone derim. seçtiklerinin arasında yok ama sana tavsiyem odur.yok olmaz dersen eger fsp 500w bluestorm derim.
  • fsp bluestorm
  • Anlaşıldı arkadaşlar fps 500w bluestorm.hepinize tesekkur ederm , @EneRGy. tagan 480w butceyi biraz asıo onerin için saol
    ya kafama bişi takıldı ben ilerde sli yapmayı dusunuorm bu psu yla yapabilirmiyim yani kablolar fln filan uygunmu arkadas bişey sölemişti ordan estide sordum onuda sölerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florida -- 25 Kasım 2006; 8:51:41 >
  • quote:

Anlaşıldı arkadaşlar fps 500w bluestorm.hepinize tesekkur ederm , @EneRGy. tagan 480w butceyi biraz asıo onerin için saol
    ya kafama bişi takıldı ben ilerde sli yapmayı dusunuorm bu psu yla yapabilirmiyim yani kablolar fln filan uygunmu arkadas bişey sölemişti ordan estide sordum onuda sölerseniz sevinirim

e hadi arkadaslar...
  • quote:

quote:

Anlaşıldı arkadaşlar fps 500w bluestorm.hepinize tesekkur ederm , @EneRGy. tagan 480w butceyi biraz asıo onerin için saol

e hadi arkadaslar...

düşük enerji tüketimli kartlarda ek kabloya gerek yok ama yüksek güç tüketen ekran kartları için ek güç girişi gerek
    madem sordun demekki biraz üst sınıf ekran kartları alcan, iki ek güç girişi verse de 500W güzel bir SLI sisteme yetmez

• sli falan yapamazsın..sli yapacaksan düşük fiyata silverstone 500 almalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurabiyevanavarı

sli falan yapamazsın..sli yapacaksan düşük fiyata silverstone 500 almalısın

valla bu arkadaş genelde güzel teşhislerde bulunuyor bencede olabilir senin sistemini ne paklar konnusuna gelince bence madem böle bir sistemin var evladiyelelik beqit yada silver olabilir ama bu arada bu iş birazda şans işi fiyat olarak konuya bakacak olursak silverstone 500W uygun seçim olur bence
  • seçtiklerin arasında fsb en iyisi ama alırsan silverstone veya tagan al, sli da yapıcam demişsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.