Bildirim
Feel Marka Kasalar nasıl (Kullanıcıları)!!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dış görünüşe değil içine bak.
http://forum.donanimhaber.com/m_14629371/tm.htm -
Hocam öncelikle hoşgeldin
Özlettin kendini.
Kasa konusunda sana şunu soracam; kasayı psusu ile mi kullanacaksın.Kullanmayı düşünüyorsan
http://forum.donanimhaber.com/m_14629371/tm.htm
burayı okumanı tavsiye ediyorum.Okuduktan sonra psusunu kullanmak istemeyeceksin -
tavsiye etmem havalandırması iidir ama malzeme yapısı kalitessz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 1 Haziran 2007; 21:04:11 > -
kasadan cok memnunum ama benim psu 2 ayda yanmıstı kendi kendine sanırım sistemi kaldırmadı yani psuyu at çöpe kasa güzel ama bencequote:
Orijinalden alıntı: 2fast4u
tavsiye etmem havalandırması iidir ama malzeme yapısı kalitessz -
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
Özlettin kendini.
Kasa konusunda sana şunu soracam; kasayı psusu ile mi kullanacaksın.Kullanmayı düşünüyorsan
burayı okumanı tavsiye ediyorum.Okuduktan sonra psusunu kullanmak istemeyeceksinquote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
Özlettin kendini.
burayı okumanı tavsiye ediyorum.Okuduktan sonra psusunu kullanmak istemeyeceksin
ne yapacaz şimdi, kasayı alıp oynama yapacagız o zaman üzerinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2fast4u
tavsiye etmem havalandırması iidir ama malzeme yapısı kalitesszquote:
Orjinalden alıntı: 2fast4u
+1 evet katılıyorum.bende fee2 kullanıyorum görüntü ve soğutması iyidr fakat malzemesi çok çok adi...en ufak bişeyde çizilebiliyor vee en ufak sarsıntıda kırılabiliyor....bunlara katlanırım diyosan al derim -
o zaman estetik güzelliği olan kaliteli bi model söyleyin. bulamadım baktı. asusun tipini beğenmiyorum kaliteli olabilir amaquote:
Orijinalden alıntı: subzero_erenquote:
Orjinalden alıntı: 2fast4u
+1 evet katılıyorum.bende fee2 kullanıyorum görüntü ve soğutması iyidr fakat malzemesi çok çok adi...en ufak bişeyde çizilebiliyor vee en ufak sarsıntıda kırılabiliyor....bunlara katlanırım diyosan al derim
Alıntıları Göster
-
feel kasaların malzeme kalitesi oldukça kötüdür...quote:
Orijinalden alıntı: blue_wind
o zaman estetik güzelliği olan kaliteli bi model söyleyin. bulamadım baktı. asusun tipini beğenmiyorum kaliteli olabilir ama
Alıntıları Göster -
O zaman TT nin modellerine bakabilirsin.
Mesela TT soprano gibi -
Ben Feel F5 Tornado kullanıyorum. Fakat kesinlikle ve kesinlikle PSU'usunu tavsiye etmiyorum, sistemin zarar görebilir.quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaro
O zaman TT nin modellerine bakabilirsin.
Mesela TT soprano gibi
Ben Feel F5 Tornado + Enermax Liberty 400 W kullanıyorum gayet mennunum. -
Hirotora çok güzel kasa estetik olarak ama fiyatı çok ya. ben 100 dolar altı istiyom. Benim sistem iyi bişey olacak ama LCD ekran almayacakken kasaya o kadar vermeyim.quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
Ben Feel F5 Tornado kullanıyorum. Fakat kesinlikle ve kesinlikle PSU'usunu tavsiye etmiyorum, sistemin zarar görebilir.
Ben Feel F5 Tornado + Enermax Liberty 400 W kullanıyorum gayet mennunum.
Alıntıları Göster
-
bence çok güzel bi kasa. sen 550 watt olanı al tepe tepe kullan hiç bişey olmaz. ben 1 yıldır kullanıyorum her şeyim o.c lu ve hiç bir sorun yok. bilip bilmeden kasa yı eleştirmeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: m@trix
bence çok güzel bi kasa. sen 550 watt olanı al tepe tepe kullan hiç bişey olmaz. ben 1 yıldır kullanıyorum her şeyim o.c lu ve hiç bir sorun yok. bilip bilmeden kasa yı eleştirmeyinquote:
Orjinalden alıntı: m@trix
bence çok güzel bi kasa. sen 550 watt olanı al tepe tepe kullan hiç bişey olmaz. ben 1 yıldır kullanıyorum her şeyim o.c lu ve hiç bir sorun yok. bilip bilmeden kasa yı eleştirmeyin
sen galiba yukarıda verdiğimiz linki okumadın,sana
-
quote:
Orijinalden alıntı: m@trix
bence çok güzel bi kasa. sen 550 watt olanı al tepe tepe kullan hiç bişey olmaz. ben 1 yıldır kullanıyorum her şeyim o.c lu ve hiç bir sorun yok. bilip bilmeden kasa yı eleştirmeyinquote:
bence çok güzel bi kasa. sen 550 watt olanı al tepe tepe kullan hiç bişey olmaz. ben 1 yıldır kullanıyorum her şeyim o.c lu ve hiç bir sorun yok. bilip bilmeden kasa yı eleştirmeyin
bilip bilmeden eleştiren yok testler yapıldı ve kanıtlandı ne olduğu eğer birgün psundan dumanlar çıkmaya başlarsa ve yanında pc bileşenlerinide götürürse feel eçekersin ama iş işten geçer
bilip bilmeden ban çekenlere körü körüne savunup desteksiz atanlarada
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hirotaroquote:
Alıntıları Gösterquote:
quote:
linke de baktım. o arkadaşın yaptığı test sonuçları beni hiç ilgilendirmiyo zaten. ben bizzat kullanıyorum ve hiçbir sorun yok diyorum sen hala bana o psu bi işe yaramaz diyosun.ben 1 yıldır çok stabil bir biçimde kullanıyorum bilgisayarı. zaten benim ekran kartım en az 350 watt isiyo, arkdaş oraya max 280 watt verbiliyo yazmış, e o zaman benim bilgisayarım nasıl açılyor ve ben bütün bileşenlere o.c çekebiliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: CorleoneXTquote:
bilip bilmeden eleştiren yok testler yapıldı ve kanıtlandı ne olduğu eğer birgün psundan dumanlar çıkmaya başlarsa ve yanında pc bileşenlerinide götürürse feel eçekersin ama iş işten geçer
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]
quote:
sen ne diyosun kardeşim ben size 1 yıldır bilgisayarı işemci ram ve ekran kartına o.c lu biçimde kullanıyorum diyorum sen bana hala saçmalıyosun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: m@trixquote:
quote:
linke de baktım. o arkadaşın yaptığı test sonuçları beni hiç ilgilendirmiyo zaten. ben bizzat kullanıyorum ve hiçbir sorun yok diyorum sen hala bana o psu bi işe yaramaz diyosun.ben 1 yıldır çok stabil bir biçimde kullanıyorum bilgisayarı. zaten benim ekran kartım en az 350 watt isiyo, arkdaş oraya max 280 watt verbiliyo yazmış, e o zaman benim bilgisayarım nasıl açılyor ve ben bütün bileşenlere o.c çekebiliyorum
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
O arkadaş dediğin Çizgi Elektronik.saçma sapan konuşma.Ben bu forumda 2 hafta sonra patlayan çok FEEL psuyu gördüm
-
ya üff tamam sizinle muhatap bile olmuyorumquote:
Orijinalden alıntı: Hirotaroquote:
quote:
quote:
O arkadaş dediğin Çizgi Elektronik.saçma sapan konuşma.Ben bu forumda 2 hafta sonra patlayan çok FEEL psuyu gördüm
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnFoU
kasadan cok memnunum ama benim psu 2 ayda yanmıstı kendi kendine sanırım sistemi kaldırmadı yani psuyu at çöpe kasa güzel ama bence
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: anilaybek
kasadan cok memnunum ama benim psu 2 ayda yanmıstı kendi kendine sanırım sistemi kaldırmadı yani psuyu at çöpe kasa güzel ama bence
+1
Benzer içerikler
- en iyi ups markası
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- kasa önerisi
- fps drop neden olur
- kasaya elektrik gelmiyor
- psu nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X