Bildirim
FEEL MESHCOOL S901-BB tower yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardımcı olan yokmu yaw -
kardes bu kasa yı mod lamana ne gerek varya bu halı zaten super sahsen benım ıcım sızlar modlamaya bunu -
ön bölümünde pek değişiklik yapmayı düşünmüyorum ama kasanın boyunu yükszeltip yanlarada görsellik kazandırmak istiyorum -
ön taraftaki sürücü yuvaları 9 adet bence bu yükseklik konusunda az çok bilgi verir feel 1 veya 2 den farklı boyutta olmadığını düşündürdü bu bana eğer ön yükseklik aynı ise diğer ölüçülerde aynı veya benzerdir -
karambole seçemem ki sonuçta iki kasayı birbiri ile birleştirecem -
arkadaşlar feel meshcool ile ilgili fotolar buldum başka marka adında kasalarınızın içi böylemi
5.25' cd bölümleri ni 3,5' e çeviren adaptörlerden geldimi kutu içeriğinde
-
kasa güzel gözüküyor... modlamayla süper olur bu kasadan 2 tane alıp birleştimek mantıklı -
enermax chakra özentisi kasa
chakrayla aşık atamaz bile -
armor ve cm stacker için böle bişi enilebilir ama enermax chakra ile bi alakası yok bence -
banada cm stacker a benzetmişler gibi geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X