Şimdi Ara

Feel2 Kasaya Hangi Psu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar feel2 kasa almaya karar verdimde forumda da gördüğümüz gibi psu su gerçek değilmiş psusuz almaya karar verdim ama yanına hangi psu alacağımı bilmiyorum bu konuda fazla bilgim yok psusuz kasa 50-60 dolarmış işte toplam 100 e falan tamamlamk istiyorum kasa işini 40 - 50 dolarlık hangi psu yu önerirsiniz

• Eğer imzandaki sisteme alacaksan 50$ lık bir psu seni idare etmeyecek gibi duruyor bence paraya kıy 150ytl ye fsp 500w al...
  • Feel 2'yi psu'suz alıp 40-50$ lık psu takarsan boşuna zaman harcamış olursun.Çünkü 40-50$'lık psu'lar feel'ın kendi psularından pek farklı değildir.Kasayı beğendiysen al ama psu için biraz daha masraf etmen gerekecek.
    Fsp de iyidir ama sen enermax al,asla pişman olmazsın...
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ELT%20400%20AWT
  • Enermax, Tagan, FSP marka 500W PSU alabilirsin. Ama biraz tuzlu olur. Aşşağısını da düşüneceksen zaten Feel' PSU'su sana yeter.
  • yorumlar için teşekkürler burdan çıkardığım sonuç biraz daha para biriktirmem
  • Hiper 425watt alabilirsin yaklaşık 110 ytl felan olması lazım ama güzel bir psu
  • arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler fakat özellikler vs. için link verirseniz mutlu olurum şimdiden saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.