Şimdi Ara

FeeLThePaiN clanı Yenilenmiştir. Yeni ismi TrustOnlyGod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar olympia serverine daha iyi şeyler katmak için clanımızı yeniledik... ve inanıyoruzki servere daha çok yararımız dokunacak herkeze hayırlı ugurlu olsun

Bu Sefer CLanı TheKings Nickli wariorumla kurdum. Yararlı işler yapmak için ugraşacağız

Ben MageBaLy0z

• hayırlı olsun kardeşim
  • eeet boş beleş adamlar almıcaz artık clana sakin güsel sağlam bir clan olucak ..
  • clan pls gerçekteN pm pls + kaç _?
  • 62+ 100k np+ kankalar dışında böle ... isteyen gelebilr ama orc uzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAbAAzAA -- 28 Temmuz 2006; 21:04:46 >
  • ArkadasLar Bundan Sonra TheKings nickli charımı kasıcam clana 62 + 100k np ' li arkadaslarımızı alıyoruz gelmek isteyen olursa pm atarsınız bekliyoruz ... !
  • önce bi karar verin biriniz 61+ biriniz 62+ diyor

clan pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: AAbAAzAA

61+ 100k np+ kankalar dışında böle ... isteyen gelebilr ama orc uzz

eğer arkadaş kanka gibi şeylerden dolayı leveli düşükleri alıyosanız size yazık derim ilk baş ettiğiniz lafa bak : sonra eettiğin laf bak madem iyi bi clan yapıyosunuz iyi adamlar alın
  • hayırlı olsun ama saglam clan kurcaz dıyonuz ama lvl 62 asagı olmaması lazım basta np lazım ama ama sonra lvl sart
  • Wallahi AbAAzAA arkadaşımız FeeLThePaiN deki gibi sanmış sölerim düzeltmesini bide technical merak etme saglam olucaz lvli düşük yüksek farketmez biz saglamız o yeter bize (kendi aramızda) :_xylt_: abinin clanında mutlusundur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaLy0z

Arkadaslar olympia serverine daha iyi şeyler katmak için clanımızı yeniledik... ve inanıyoruzki servere daha çok yararımız dokunacak herkeze hayırlı ugurlu olsun

Bu Sefer CLanı TheKings Nickli wariorumla kurdum. Yararlı işler yapmak için ugraşacağız

Ben MageBaLy0z

kardeşim hayırlı olsun ben lord_crazy_pk
    clanınızda iiydim ama kendim bi clan kurdum o yüzden cıktım sanma sana bi kötü düşüncem yok inş. warriorunu bayaa bi kasarsın bu arada clanınıza başarıla magebalyoz ne oldu?
  • Orjinalden alıntı: technical_tr

Orjinalden alıntı: AAbAAzAA

61+ 100k np+ kankalar dışında böle ... isteyen gelebilr ama orc uzz

eğer arkadaş kanka gibi şeylerden dolayı leveli düşükleri alıyosanız size yazık derim ilk baş ettiğiniz lafa bak : sonra eettiğin laf bak madem iyi bi clan yapıyosunuz iyi adamlar alın
    [/quote

1 oyun için eziq adamda alıırm ama aldığım adamlar adam olduğu için clanda hiç bir sorun çıkmaz ..
    2 clan her zamn için 62 + ama 100k np + için kankalar dışında böle dedim umarım anlaşılmıoştır
  • hayirli olsun ,
  • Başka birisi böyle bi topic açsa gereksiz dersiniz bu konu da gereksiz o zmn bende yeni clana girdim die topic mi açayım şimdi senin clanının benimkinden ne ayrıcalığı war hem bize ne bundan yenilendiyse her clan değiştiren topic açsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 29 Temmuz 2006; 0:25:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletbons

Başka birisi böyle bi topic açsa gereksiz dersiniz bu konu da gereksiz o zmn bende yeni clana girdim die topic mi açayım şimdi senin clanının benimkinden ne ayrıcalığı war hem bize ne bundan yenilendiyse her clan değiştiren topic açsa

sikayet edildi, uygun goruldu .

http://forum.donanimhaber.com/m_8346442/tm.htm

linkinden devam ediniz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.