Şimdi Ara

Feghouli'den 10 numara ya da 8 numara olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 numara olmak için çok ama çok yumuşak. 10 numarada ise yaratıcılığı kayboluyor. Kanatta oynarken çok daha iyiydi. Artık iç saha dış saha farketmeden sürekli oynamak düzgün bir 11 oturtmak gerekiyor.

Sonraki maçta umarım kalede Eray olmaz. Orta saha Selçuk ve Tolga olmalı. İleride rodri-belhanda-feg ve önlerinde Gomis olmalı. İyi oyun için üst üste aynı 11 çıkartmak lazım, düzene çomak sokmamak lazım. Tudor'un çöküşü da 3 5 2 fantezisiyle başlamıştı. Tolga Fernando'num yaptığı işin yarısını yapsa Fenerbahçe maçına kadar olan maçları kazanabiliriz aksi takdirde kötü oyun devam edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence sezon sonu satılması bekleneni hiç veremedi çok yetenekli ama bu lig ona göre değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gsli46

bence sezon sonu satılması bekleneni hiç veremedi çok yetenekli ama bu lig ona göre değil

Bekleneni verememesinin sebebi takıma geç katilmasi ve geç adapte olması. Ardından zaten Tudor'un çomak soktuğu sistem ve büyük maç mağlubiyetleri geldi. Şimdi ise oynaması gereken yerde oynamıyor. Sağ kanatta Mariano ile fırtına estirirler. Umarım yasin kesilir. Yasin hamle oyuncusu olarak kalmalı asla 11 baslamamali.

• Feg sağ açık.. oynaması gereken yer orası.. Rodrigez de solda oynarsa 10 numara da belhanda oynar.. Fernado gelinceye kadara orta ikili selçuk ve tolga olur.. Yasin'den ilk 11 oyunucu olmayacağını 5 senedir Terim görmediyse ben bir şey diyemem.. İnattan başka bir şey değil onun davranışları.
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    sağ kanatta rodrigez var sola koysan tek yapabildiği şeyi yapamaz çizgiye inip içeri çeviremez solda feghouli nasıl olur bilemiyorum sezon sonu pırpır bir forvet ve kaliteli sol açık şart asamoah da gelirse sol kanat çözülür
  • Fatih terimin gecmisten beri boyle takıntıları vardır. Nasıl olmaz bakın ben yaptım oldu kafasindadir hep ama maalesef o yapmak istediği hiç olmadı. Yaşlı insanların hiç kimsenin anlam veremediği böyle ciddi takıntıları inatlari olabiliyor maalesef ve bu hiç sonlanmayabiliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    13 yıl önce açıldı
    EURO 2016 en iyi 3. olma durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.