Şimdi Ara

fel reaver70 lvl elite kestim bilin bakalım ne düştü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kertemeyenkele

ama bugün girdim baktım iteme bişiyler olmuş ya kaybolmamış ama şöyle garip bişiyler yazıyor:
    B++issa +(%/( d&/&ag//gger item /(/ of GM
    aynen böyle birşeyler yazıyor üzerime takamıyorum yine aynı item ama üzerime takamıyorum acaba banlanırmıyım

rofl

• Bu adam harbi Saka ya :S Koptum be cirnak baska konusu var sa göster de gülelim az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise. -- 1 Şubat 2009; 16:56:41 >

• bu arkadaş daha öncede forumun en koparan konularını açıyordu,yeniden dönmüş foruma ve kaldığı yerden devam ediyor
  • hususı hp ye gıttım bakalım fel reaverı gırtlaklamaya calısan varmı dıye kımse sallamamıs gorseydım 1 kısı bılader dh denmısın dıyecektım ayrıca bız kesmıstık guıld olarak 14 sılver cıkmıstı
  • burası photoshop bölümü değildi ama neyse
    yine de başarısız
  • Sahtekarlık yapmak için zaman harcıyorsun bari zaman çalma, item'ı 2 kere düşürdüm diyorsun ve ne tesadüftür aynı yer, aynı screen ve aynı saatte.

Heriki saate de iyi bakın 8:53pm :D
    Noob'lukta sınır yok tabii.
    XD
  • konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama yarıldım resmen.ama arkadaşın trolllüğüne değil, ciddi ciddi yorum yapanlara, dalga geçmeye çalışanlara yarıldım.hele biri "arkadaş ciddi yorumları görünce yarılıyordur." diyene "onda o kapasite yoktur." diyor ya ahahahah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam şaka maka 3000 mesaja ulaşmış..
  • işsizlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dagger of gm item
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.