Şimdi Ara

fel reaver70 lvl elite kestim bilin bakalım ne düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ya inanmıyorsunuz yeni rogue açtım ona aktardım ya siz inanmayın benim ekran kartı çok dandik ondan öyle görünüyo ya siz yanlış görüyorsunuz
  • ekran kartıyla ne alaka arkadaşım resmen yeşil renkli yazı ordaki tüm renkler normalde bi orasımı bozuk..
  • acaba şimdi oldu mu bu sefer bir daha kestim geldim bu sefer yine aynı item düştü gerçek hakiki düştü:D
    ayrıca bu character abimin characteridir

fel reaver70 lvl elite kestim bilin bakalım ne düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

Disenchant yapınca içinden gm çıkıyormuş

disenchant ı denedim ama not disenchant dedi ya çıksaydı kim bilr ne çıkardı :P
  • hahahha bir daha kestin ve yine aynı yerde aynı şekilde Screenshot aldın ?? hahahah ...
    Bu accountun senin olduğundan bile şimdi şüphe duydum nerden biliyim googleden resmi editlemediğini?
    İlk dediğim olaya gelince hala gülüyorum.Bir daha kestim yine çıktı diyosun.SS aynı aynı yöne bakıo ..Controlled de hep 3 herhalde o serverda ... aaa tesadüfe bak ? Grojin adlı kişi yine aynı mesajı yazıyor vay anasını yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 30 Ocak 2009; 22:38:15 >
  • adam bidaha düşürmüş bu sefer doğru düşmüş.
  • tesadüf işte ben nerden bileyim bu kadar tesadüf bir araya gelecek yani tesadüf yoksa alakası yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipkNot_HellSinG

senden gm item setinide bekleriz

yakında onu da düşüreceğim bir site buldum nerden ne düşüyor falan bulacağım hepsini
  • Armory linkle daggeri eline alıp ok? private serverse çırılçıplak soyun sadece daggeri eline al HP ne bakıcam ss at
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Armory linkle daggeri eline alıp ok? private serverse çırılçıplak soyun sadece daggeri eline al HP ne bakıcam ss at

şöyle ciddiye alanları okudukça kertmeyenkele ye de gayet hak veriyorum.. adam sizin bu ciddi mesajlarınızı okudukça gülmekten geberiyordur ekran karşısında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Armory linkle daggeri eline alıp ok? private serverse çırılçıplak soyun sadece daggeri eline al HP ne bakıcam ss at

şöyle ciddiye alanları okudukça kertmeyenkele ye de gayet hak veriyorum.. adam sizin bu ciddi mesajlarınızı okudukça gülmekten geberiyordur ekran karşısında

Anlamsız...Arkadaşın bu mesajları okuyup gülebilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum (Gayet net değilmi?).Açığı yakalandığı halde arsızca ısrar ediyorsa eğer bende bu mesajı atarım, yoksa bende böle birşeyin olmadığını Arthasın demon olmadığı kadar iyi biliyorum

Edit:Bknz.Xibius the Noob knight

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 31 Ocak 2009; 1:57:49 >

• şakamı bu yoksa kafamı buluosun bence bu konuyu kapat wow u pcden sil abinede oynatma bi daha (ne tesadufmus be kazzak ayn lafı söylüo ve bkaç saniye sonra HP is under attack yapıo)ugrascak isin yokmu

• dagger of gm item ne demek ya?
    çevirisi şöyle olmuyormu gm maddesinin/malzeme(artık item nasıl çevriliyorsa) hançeri.

• Bu adama hastayım ya özletmişti kendini yine döndü wow forumlarına. Yakında kendine hayran kitlesi oluşturursa hiç şaşırmayın. Mage in eldivene agility basmış ya stafftada +7 wepon demage var.

• işsizlik başına vurdu de mi?
  • ama bugün girdim baktım iteme bişiyler olmuş ya kaybolmamış ama şöyle garip bişiyler yazıyor:
    B++issa +(%/( d&/&ag//gger item /(/ of GM
    aynen böyle birşeyler yazıyor üzerime takamıyorum yine aynı item ama üzerime takamıyorum acaba banlanırmıyım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.