Şimdi Ara

Felankor kestm yüzüğü nabiyim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Premus

Ziyaaa Edwird Senin Arkandan Şöyle Böyle Dior Ona Karşı Bir Açıklaman Var Mı ?
    Bunlar Kapışsa

Edwird 4eVer

• ziyaaaa abi diesde item lazım baaa şöle uniq +4 asas we +9 çitin mitin ayarlanmı
  • SÜPERSİN ZİYAAAA
  • Edwird'in dedesi sana balgam atsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

birde ben deniyim bakalim şu ziya gibi atabilicekmiyim başlıyorum beyler

Birgün cz deyim bowl geziyorum bir baktim karşimda karuslarin ciyemi birde ne göriyim bana pm atiyor üstünü cıkartı vs teklif etti bende kıramadim tabiki gm e bir scream caktim 5 dk afk oldu bir town attim biraz oturdum geldim hala gm scream in etkisinden kurtulamamiş sonra eşit olalim diye bende üstümü çıkarttım gm bana 100 100 vurmaya başladi bir baktim arkamda ultima dedim boşver gm i ultimaya dalmaya başladim 3-5 vuruştan sonra ultima yerde kutuyu açtim birde baktım ne göriyim
     Felankor kestm yüzüğü nabiyim ?

şok oldum tabi bende +7 si olunca döndüm arkama ciyem'in yanina gittim trade attim verdim ona oda bana saygilarini sundu
    ziya kadar iyi atamasamda yinede bir deniyeyim dedim bunlari yazarken direk aklimdan geçeni yazdim hiç düşünmedim bile

Güzeldi Ziya Come Back

• no ss no güven

• işte ben buna gülerim hahahahaha

quote:

Orjinalden alıntı: SeMuM

no ss no güven

• quote:

Orjinalden alıntı: azrail_punisher

işte ben buna gülerim hahahahaha

quote:

Orjinalden alıntı: SeMuM

no ss no güven

sen gulersen bende gulerimciddiye alıms biras sanırsam ziyaaaa sen kral olsana yaw promosyon olrak ring of felnkor la dagger of name +10 u verirsin

• ziyaaaaaaaa klasiği devam ediyorrrrr
    i love ziyaaaaa
  • sen daha iyisine layıksın boşver at çöpe
  • sende 2 tane daha +2 vardır +3 e bas
  • ziya onu bunu bırakta senin sharda ne oldu +10 yaptınmı
  • Allah'tan bu ziyaa edwird olsa +2 rof ada balgam atardı
  • Ziya 4Ever Yaw Bende o qun YoLda anteraS Kesdim 3 Tane +3 ROF 3 Tane +3 iRon Set 3 Tanede +3 Re We Ce Me Bide Glacier Erenion Woe Le Cıktı Hepsini Satıcıya Sattım Parayıda Yoldan qeCen eziqe werdim...[/b]
  • kulln bence ziyacım felankor of ring iyi bir yüzüktür seni yanıltmaz evlenirkn tek taş yerine rof hediye etme gibi bir düşüncm var.
  • midem bulandı hiç komik deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziyaaaa

8vs1 yaptk demin herksi kestm

Yuru be olm
  • Ziya 4ever.

• quote:

Orjinalden alıntı: aliriza62

Ziya 4Ever Yaw Bende o qun YoLda anteraS Kesdim 3 Tane +3 ROF 3 Tane +3 iRon Set 3 Tanede +3 Re We Ce Me Bide Glacier Erenion Woe Le Cıktı Hepsini Satıcıya Sattım Parayıda Yoldan qeCen eziqe werdim...[/b]

bu arkadaşta yazık bildiği bütün itemleri saymış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.