Şimdi Ara

Felipe Melo yarın 16.50'de İstanbulda!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aηปΒis

Valla ben melodan umutluyum be hocam
    Aslan parçası inşallah jübilesini bizle yapıcak

İnş. güzel oynar hocam, hepimizin istediği bu yönde fakat Melo umarım geçen sezon olduğu gibi bir performans ortaya koymaz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

quote:

Yönetim Melo'yu kiralayarak iyi yaptı ancak bence seneye yönetim Melo'nun yerine daha sağlam birini alacaktır.

Dostum 3 yıllık bir kiralamadan bahsediyorlar

Evet biliyorum hocam. Bu sene Melo nasıl oynayacak şimdiden kestirmek zor. Bunun yanında Melo haliyle yaşlanıyor farklı kişilerde elbet düşünülecektir.

Bildiği kadarıyla kiralama 1+1+1 şeklinde, 3 yıllık değil direkt. Bunun farkı; her sezon sonu Galatasaray devam edip etmeyeceğine karar verecek. Şartlar uygunsa evet devam eder, alternatifi bulunursa yollanacak yani elimiz kolumuz bağlanmıyor bazı örneklerde olduğu gibi. Gerçi ben hırslı bir Melo'nun kolay kolay alternatifi (makul fiyatta) olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

geçen sene hangi tarihte gelmişti ???

10 Ağustos
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

quote:

quote:

quote:

Yönetim Melo'yu kiralayarak iyi yaptı ancak bence seneye yönetim Melo'nun yerine daha sağlam birini alacaktır.

Dostum 3 yıllık bir kiralamadan bahsediyorlar

Evet biliyorum hocam. Bu sene Melo nasıl oynayacak şimdiden kestirmek zor. Bunun yanında Melo haliyle yaşlanıyor farklı kişilerde elbet düşünülecektir.

Bildiği kadarıyla kiralama 1+1+1 şeklinde, 3 yıllık değil direkt. Bunun farkı; her sezon sonu Galatasaray devam edip etmeyeceğine karar verecek. Şartlar uygunsa evet devam eder, alternatifi bulunursa yollanacak yani elimiz kolumuz bağlanmıyor bazı örneklerde olduğu gibi. Gerçi ben hırslı bir Melo'nun kolay kolay alternatifi (makul fiyatta) olacağını sanmıyorum.

Evet hocam söylediğiniz doğru, böyle olması bizim açımızdan çok daha iyi olacak. Bu sezon da şampiyon olursak, ŞL'de yine iyi bir noktaya gelirsek seneye büyük transferler yapılabilir. Hem takımımız hem de biz taraftarlar olarak böyle transferleri fazlasıyla hak ediyoruz.

• Umarım kısa sürede form tutar. Hem süper kupa maçında hem de Lige güzel bir giriş yapar. Bulunduğu bölgede hazır ve form tutmuş bir melo görmek iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

geçen sene hangi tarihte gelmişti ???

10 Ağustos

3 hafta erken katılmış. geç geldim bahanesi yok artık.
  • C'mon pitbull be quick :)

bu yoruma baya güldüm
  • carter kullanıcısına yanıt
    Eskisine nazaran maddi durumumuz daha iyi, taraftar da üstüne düşen katkıyı fazlasıyla yapıyor, sportif başarıda paralel ilerliyor. Bu şartlar devam ederse ve yabancı sınırında düzenlemeye gidilirse önümüzdeki yıllarda bol alternatifli, büyük transferler rahatlıkla görebiliriz. Bu sene görüldüğü kadarıyla 2. sermaye artırımına izin verilmemesi bizi biraz engellemiş durumda, ama Ünal Aysal yönetimi kararlı elbette gerçekleşecektir sermaye artırımı, bu da sportif başarılardan gelen sıcak paranın borçlara gitmesinden ziyade en azından bir kısmının transfer bütçesini artıracak şekilde dağıtılmasına yol açacaktır. En azından artık pazarlıkta işi çingeneliğe vurmak zorunda kalmayacağız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achmed

Eskisine nazaran maddi durumumuz daha iyi, taraftar da üstüne düşen katkıyı fazlasıyla yapıyor, sportif başarıda paralel ilerliyor. Bu şartlar devam ederse ve yabancı sınırında düzenlemeye gidilirse önümüzdeki yıllarda bol alternatifli, büyük transferler rahatlıkla görebiliriz. Bu sene görüldüğü kadarıyla 2. sermaye artırımına izin verilmemesi bizi biraz engellemiş durumda, ama Ünal Aysal yönetimi kararlı elbette gerçekleşecektir sermaye artırımı, bu da sportif başarılardan gelen sıcak paranın borçlara gitmesinden ziyade en azından bir kısmının transfer bütçesini artıracak şekilde dağıtılmasına yol açacaktır. En azından artık pazarlıkta işi çingeneliğe vurmak zorunda kalmayacağız :)

Aynen hocam katılıyorum, daha güzel transferler ve daha büyük başarılar göreceğimize inanıyorum. Ünal Aysal bu kulübün başında olduğu sürece daha da iyi şeyler yapacaktır buna eminim. :)

• Geçen sene bu adamın bazı maçları amatör oyuncudan beter, krasic'in ilk geldiği zamanlara benziyor.
    Neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum, Gs klasında bir takıma o mevkide çok daha etkili bir adam olmalıydı,
    yok pitbull yok bilmem ne sırf tribüne oynayan şovmen bi adam...
  • aleeemci adadm aaaakar :D dikine oynayabiliyor ve ısırıyor bence iyi bi seöim oldu :D
  • Melo 3 seneyi baz aldigimizda en erken katilisi yapiyor rahat olun gencler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Melo 3 seneyi baz aldigimizda en erken katilisi yapiyor rahat olun gencler

ilk gelişinde 22 temmuzdu sanırım tarih
  • Çok iyi oldu bu. Bir futbolcuyu 3 kez transfer ettik belki tarihte bir ilktir
  • En çok Kazım Kazım ile birlikte neler yapacağını merak ediyorum. İkisinin uyumu çok iyi olacak...
  • Yalnız ilk sene geldiğinde juventus'ta sezon başı kampı yapıyordu, geçen sene ve bu yaz juventusla sezon başı kampına katılmadı.
  • Gelsin Aslanım
  • O değilde adam ne yaptı ne etti yine tatilini uzattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Olan yine Mert'e olacak desene. :)

yazık bu Mert'e her yere koşuyor ama aramızda sevmiyen yoktur Mert'i
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.