Şimdi Ara

Felipe Melo yarın 16.50'de İstanbulda!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    I will happily arrive to my destination at 16:50. Can't wait!
  • Sonunda be sonunda beeee
  • Olan yine Mert'e olacak desene. :)

Felipe Melo yarın 16.50'de İstanbulda!!
  • Bu senede kampa zamanında yetişemedi, umarım geçen sene ki düşüş olmaz sezon başında. Ama bana sorarsanız geçen seneki performans düşüşü kampa katılmadığı için değildi, başka sebepleri vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Bu senede kampa zamanında yetişemedi, umarım geçen sene ki düşüş olmaz sezon başında. Ama bana sorarsanız geçen seneki performans düşüşü kampa katılmadığı için değildi, başka sebepleri vardı.

Geçen sene 80 gün geç katılmıştı. Bu dönem sadece İngiltere kampını kaçırmış olacak. Muslera, Semih ve Hamit de bu kampta yoktu. Lige kadar hazır olur büyük bir ihtimalle.
  • Kamp falan kaçırdığı yok beyler sakin olun sadece ilk kamp ki şöyle bakalım Sneijder,Selçuk,Drogba vs. kampın yarısında katıldı. Bazıları hiç katılmadı daha önemli kampımız var şu an
  • 8 Günlük kampı kaçırdı ama sadece önemli takımlarla yapılacak hazırlık maçlarında yararı olmaz diye tahmin ediyorum, belki birde süper kupa. Avusturya kampıyla falan biraz toplayacaktır. Geçen sezonki kadar kötü bir giriş yapacağını düşünmüyorum lige. CL'ye de garanti hazır olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

8 Günlük kampı kaçırdı ama sadece önemli takımlarla yapılacak hazırlık maçlarında yararı olmaz diye tahmin ediyorum, belki birde süper kupa. Avusturya kampıyla falan biraz toplayacaktır. Geçen sezonki kadar kötü bir giriş yapacağını düşünmüyorum lige. CL'ye de garanti hazır olur.

İnşallah süper kupa maçına hazır olur ya.
    Çok istiyorum o maçta oynamasını
  • İlk senede bu zamanlarda gelmişti zaten. Lige hazır olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel aslanım gel pitbullum. Gel de bizi tribünde gördüğünde biraz çimleri ısırasın yiyesin gelsin.

• Sonunda

Bu.sene inşallah çok daha iyi olur. Gollerine de devam eder. Felipe meloooooooooooooooooooooo

• penaltı kurtarsa yeter

• Çok önemli bir bölgenin istikrarı için, çok önemli bir oyuncumuzu kadroda tuttuk.

• Yönetim Melo'yu kiralayarak iyi yaptı ancak bence seneye yönetim Melo'nun yerine daha sağlam birini alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Yönetim Melo'yu kiralayarak iyi yaptı ancak bence seneye yönetim Melo'nun yerine daha sağlam birini alacaktır.

Dostum 3 yıllık bir kiralamadan bahsediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aηปΒis

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Yönetim Melo'yu kiralayarak iyi yaptı ancak bence seneye yönetim Melo'nun yerine daha sağlam birini alacaktır.

Dostum 3 yıllık bir kiralamadan bahsediyorlar

Evet biliyorum hocam. Bu sene Melo nasıl oynayacak şimdiden kestirmek zor. Bunun yanında Melo haliyle yaşlanıyor farklı kişilerde elbet düşünülecektir.
  • geçen sene hangi tarihte gelmişti ???
  • carter kullanıcısına yanıt
    Valla ben melodan umutluyum be hocam
    Aslan parçası inşallah jübilesini bizle yapıcak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.