Şimdi Ara

FeLiX :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru ırk,yanlış clan
  • neden ki clanına nolmuş o clan grade 3 biliyo mu sen başkanıda AZAD diye bi warrior shelli 62lwl olması lazım
  • Bak zuzu.O clan hayatımda gördüğüm en kötü clan.AZAD da hayatımda gördüğüm en kötü warrior.62 lvl master ama lvl kasmayı herkes yapar GOLD alınca.AZAD'a cz de kaçıo ve gay leecher diyolar tabi sen bilmezsin.Ve sana gelince nerde pelerinli alt clan orda zuzuTR.pelerin düşer zuzuTR has left

yalansa söyleyin
  • ben edenada girdim dorudur alt clana pelerinli ama süreklide pelerinliyim diye bişi yok şu an tak clanındayım peleriniyok 60oliim gircem saglam bi clana AZAd bilmiyorum cz de kaçıyomu napıyo görmedim cz de çünkü
    bu arada edenada senin adın ne ?
  • _MilitaN_ benim nickim.
    ve tak clanı bi ara(1 veya 2 gün önce) TheSinfuls'un alt clanıydı.
  • ama clana ben girdiim de pelerinli diildi sonra pelerinli oldu sora da gm düşürdü pelerini ark var kurucusu benim kanka 60olup birlikte saglam bi clana geçcez sen de beni hep kötülüyorsın militan anlamadım gitti
  • Ben seninle 2 kere aynı clanda bulundum.Ve sen bug yüzünden pelerin düştüğü anda 2 sinide terkettin.Bu yüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: _RazorBlade_

Doğru ırk,yanlış clan

Katılıyorum
  • Humandan cacık olmaz
  • tamam dorudur o zman lar pelerin ben zate hiç gitmemiştim hayatımda giymişsm bi le ark ların adında o da benim değil zaten çok merak ediyodum istiyodum tabi ilk giyiyom ya pelerini insana bi heyecan geliyo:D sendede olmuştur be militan öle değil mi
  • Hayırlı olur inşallah:)
    Ancak bir şey sorcam sen ırk değiştirdiğinde kadın yada erkek mage olacağını kendin mi karar veriyorsun
    Yoksa rastgele mi seçiyor o?
  • Ayrıca leglolas haklı o gülme işaretini niye koydun bende anlamadım.Ancak o kdr büyütülecek bir sorun değil.

Gülme yerine şunu koysadın bence====>
  • güzel değişmişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MMORPG_

Hayırlı olur inşallah:)
    Ancak bir şey sorcam sen ırk değiştirdiğinde kadın yada erkek mage olacağını kendin mi karar veriyorsun
    Yoksa rastgele mi seçiyor o
    ?

şansına ne çıkarsa şansım iimişki kız çıktı
  • ya ne alaka knight cash karsiliginda admin geciriyo
    : ve oyuna giremeyen warmi aramizda arkadas lar staRT a tiklanmiyoda
  • quote:

Orjinalden alıntı: modena2003

quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

ee? nesi komik bunun bide gülme isareti koymus...

sende her topici kotulemeye calısıyorsun amacın ne ??
    bi topic sen ac kardes bakalım nasil oluyor...

sana katılıyorum kardeşim +1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: LorD_AsPeNDoS

quote:

Orjinalden alıntı: modena2003

quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

ee? nesi komik bunun bide gülme isareti koymus...

sende her topici kotulemeye calısıyorsun amacın ne ??
    bi topic sen ac kardes bakalım nasil oluyor...

sana katılıyorum kardeşim +1907

sana katılıyorum +1
  • bari yarın olsaydın human bugün bastık yine akşam 7 de el moradı ravarph saphire accurate panik ve yesir dışında adam yoktu bu adamlarında ne olduğu şüpheli
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriNitroToluen

bari yarın olsaydın human bugün bastık yine akşam 7 de el moradı ravarph saphire accurate panik ve yesir dışında adam yoktu bu adamlarında ne olduğu şüpheli

bi konuda haklısın evet adam yok humanlarda cz el morad town bomboş edana serverın %80'i karus %20 human. nova party bulacam diye canım cıktı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.