Ya o güzelim bamya mage bırakılırmı ya o kadar şeker bi char yok bu oyunda. Ama şimdide maşşallah TAŞ gibi olmuşsun Bende karus mage im ve kesinlikle hıman olmam ya o ne öle adamlar fabrikasyon üretim gibi hepsi aynı
Ya naapcan harbi humanları boşver.Daha hiç Dlw ye giremedim ama gördüğüm kadarıyla bizimkiler Humanları sürekli kesio.3 lvl atlıım bi 45 olıım o zmn bende kesecem.Benim nick Deli_Kadir_Uleyynnn Job:Warrior edena..Bi de para olsa bi glaveim bile yok.
memnun oldum bende edanalı powerhunter2 human priest 3 haftada anca actım masterı parasızlıktan şimdi hedef 62 judgement sonra cz....mutlaka bowlda karşılaşırız orclarla
Dostum iyi güzel hoş etmişsinde,foruma ne yararı dokunacak bu bilginin?Türkiyede bunu ilk yapan kişi sen olsan tamam derim adam ırk değiştirmeyi kullanmayı öğrenmiş yapmış aferın.Tabi bunun bilgisini sunarsın bize böle bir olay olsa bizde forum olarak bilgileniriz sayende ama böle bir durum yok.
öyle demeyin biz ırk değiştirmeye ailecek gülüyoruz bak güldüm mesela
quote:
Orjinalden alıntı: asasin_baba_44
öyle demeyin biz ırk değiştirmeye ailecek gülüyoruz bak güldüm mesela
Buna burda gülmemiz gerekli değil mi?Ama hiç hoşuma gitmedi..
Ayrıca humandan cacık olmayan arkadaşımıza..
Sana cacığı gösterir,salatalığını yediririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme