Şimdi Ara

Felix Aspiratör İçin YARDIM Edermisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser
    bende aldım. kurulumu yapcam ama pul, flexi alüminyum boru ve plastik boru lazım.

kuran arkadaşlar iki tarafada pul mu geçirdi..

şöle bir kaç yakın foto alsak montaj yerlerinden.

pula gerek yok kardes vida yeterlidir.kurulumu gayet kolay gerekli malzeme varsa bide yardimci bir arkadas lazim okadar.
  • ben kendi vidasını kullanacağım. başına pul geçirmem lazım. matkapla açacağım delik vida başına yakın olabilir. sıkıntı olmasın.

peki kullandığın vida aspiratörün deliklerinden rahat geçti mi.. aspiratör içinde somun kullandın mı. yoksa direk vidayı sıktın mı üstten.
  • Felix aspirator montajını servis yapıyor mu?
  • Aspirator montajını biz yapınca garanti durumu ne oluyor? Yaptırmak istersek kurulum yaklaşık ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Aspirator montajını biz yapınca garanti durumu ne oluyor? Yaptırmak istersek kurulum yaklaşık ne kadardır?

garantisinde hiçbir sıkıntı yok ama servis 40 -50 mi ne alıyor montaj için
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Aspirator montajını biz yapınca garanti durumu ne oluyor? Yaptırmak istersek kurulum yaklaşık ne kadardır?

garantisinde hiçbir sıkıntı yok ama servis 40 -50 mi ne alıyor montaj için

Çok teşekkür ederim. Montajını bir şekilde halledecegimizi düşünüyorum.
  • abi bende aldım simfer, içinden çıkan vidalar çok minik bunları dolabın üstünden aspiratöre doğru sıkmıcaz mı? ee vidanın boyu zaten dolabın tahta boyu kadar anasını satim.. ayrıca düz vida bu aspiratör deliklerinde nasıl tutcak bu somunlu vs. gerekmez mi ben anlamadım bu olayı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.