Bildirim
Felix Aspiratör İçin YARDIM Edermisiniz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eyvahlar olsun.
bu akşam buraya girmeden evvel bende sipariş verdim aynı üründen.
siparişi iptal etsem mi?
Çok mu vahim durum hocam? -
valla kardeş montaj yapmak için hiçbişey yok baca bağlantısı için bile parça koymamışlar en azından o olsaydı bi şekilde hallederdik idae formu doldurdum iade edecem zaten sitedeki yorumlardada var aynı sorunu yaşayanlar bidaha o siteden alışveriş yapmıycam anasını satıyımquote:
Orijinalden alıntı: rfssfr
eyvahlar olsun.
bu akşam buraya girmeden evvel bende sipariş verdim aynı üründen.
siparişi iptal etsem mi?
Çok mu vahim durum hocam? -
resim çekip gönderebilir misin?Bağlantı noktaları nereden.Üstten üstten diyolar ama nereden tam olarak.Sana zahmet ya.quote:
Orijinalden alıntı: Revaha_06
valla kardeş montaj yapmak için hiçbişey yok baca bağlantısı için bile parça koymamışlar en azından o olsaydı bi şekilde hallederdik idae formu doldurdum iade edecem zaten sitedeki yorumlardada var aynı sorunu yaşayanlar bidaha o siteden alışveriş yapmıycam anasını satıyım
Alıntıları Göster -
resim çektim ama yükleyemiyorum kardeş hata veriyoquote:
resim çekip gönderebilir misin?Bağlantı noktaları nereden.Üstten üstten diyolar ama nereden tam olarak.Sana zahmet ya.
Alıntıları Göster -
ilginç ya ben hala bağlantı noktalarının neresi oldugunu anlayamadımquote:
resim çektim ama yükleyemiyorum kardeş hata veriyo
Alıntıları Göster -
yav üste delik olan yer var ama oraya boruyu nasıl oturtacaz nasıl sabitliycez yani onun için bi parça olması lazım arada o yok işte salak herifler bide orjinal kutusyla göndermişler direkt kargo etiketini filan direkt orjinal kutuya yapıştırmışlar inşallah iadede bunu sorun etmezler yoksa biliyom ben yapacamıquote:
ilginç ya ben hala bağlantı noktalarının neresi oldugunu anlayamadım
Alıntıları Göster -
yahu adamlar parçaları cihazın içine koymuşlar filteriyi çıkardım bakıyım ne var ne yok diye bi baktım cihazın içinde böyle şey olurmu ya akşamdan beri canımı sıktılar yazın bari biyere cihazın içindedir diye metin sende siparişini iptal etmemişsindir inşallahquote:
yav üste delik olan yer var ama oraya boruyu nasıl oturtacaz nasıl sabitliycez yani onun için bi parça olması lazım arada o yok işte salak herifler bide orjinal kutusyla göndermişler direkt kargo etiketini filan direkt orjinal kutuya yapıştırmışlar inşallah iadede bunu sorun etmezler yoksa biliyom ben yapacamı
Alıntıları Göster
-
quote:
yahu adamlar parçaları cihazın içine koymuşlar filteriyi çıkardım bakıyım ne var ne yok diye bi baktım cihazın içinde böyle şey olurmu ya akşamdan beri canımı sıktılar yazın bari biyere cihazın içindedir diye metin sende siparişini iptal etmemişsindir inşallah
Alıntıları Göster
İptal girişiminde bulundum ancak sonradan vazgeçtim.Yarında iptal opsiyonum var.YMM miz hepsiburadanın da YMMsi iiadem zor olmazdı.Ama çok sevindim.Montajı yapınca resimleri bekliyorum.Montajda tüyoların olursa onları da paylaş lütfen.Hayırlı olsun
-
yarın işten gelince havamda olursam montajı yaparım inşallah ama bi sorun var ön panelde çok parmak izi kalıyo kullanırken alttan tutup açmak lazımquote:
İptal girişiminde bulundum ancak sonradan vazgeçtim.Yarında iptal opsiyonum var.YMM miz hepsiburadanın da YMMsi iiadem zor olmazdı.Ama çok sevindim.Montajı yapınca resimleri bekliyorum.Montajda tüyoların olursa onları da paylaş lütfen.Hayırlı olsun
Alıntıları Göster
-
Parmak izi kalma konusunu yorumlarda birisi daha yazmıştı ama aldırmadım ben fazla.Heyecanla montajı yapmanı bekliyorumquote:
yarın işten gelince havamda olursam montajı yaparım inşallah ama bi sorun var ön panelde çok parmak izi kalıyo kullanırken alttan tutup açmak lazım
Alıntıları Göster -
Ürün bugün elime ulaştı.Akşama montajı yapabilirsem resimleri yüklerim.quote:
Parmak izi kalma konusunu yorumlarda birisi daha yazmıştı ama aldırmadım ben fazla.Heyecanla montajı yapmanı bekliyorum
Alıntıları Göster -
bende bugün yapıcam çok yorgun geliyorum işten bi türlü fırsatım olmadı bugün bi gayret halledecez inşallahquote:
Ürün bugün elime ulaştı.Akşama montajı yapabilirsem resimleri yüklerim.
Alıntıları Göster -
Selamlar arkadaşlar,quote:
bende bugün yapıcam çok yorgun geliyorum işten bi türlü fırsatım olmadı bugün bi gayret halledecez inşallah
Alıntıları Göster
Ben montajı yaptım ama tek basıma değil.Babamla denedik ama zorlandık yapamadık.Daha sonra komşumuz geldi matkapla 2 dakika da hallettik matkap ile.Hiç uğraşmayın tornavide ile şablon ile.Matkabı olan birisi şıp şıp monte etsin.Annem gayet begendi hatta 1 sipariş daha aldım.Gören bir komsumuz daha aynı üründen sipariş etti.Resim yarın aksama diyelim:)
-
baca bağlantısını nasıl yaptınız, boruyu cihaza monte etmek içinbir aparat koymamışlar adamlar..quote:
Selamlar arkadaşlar,
Ben montajı yaptım ama tek basıma değil.Babamla denedik ama zorlandık yapamadık.Daha sonra komşumuz geldi matkapla 2 dakika da hallettik matkap ile.Hiç uğraşmayın tornavide ile şablon ile.Matkabı olan birisi şıp şıp monte etsin.Annem gayet begendi hatta 1 sipariş daha aldım.Gören bir komsumuz daha aynı üründen sipariş etti.Resim yarın aksama diyelim:)
Alıntıları Göster -
ilk anda bende öyle sanmıştım hatta iade edecektim sonra filtreleri söktüm bi bakıyım ne varmış içinde diye cihazın içinden çıktı parçasıquote:
Orijinalden alıntı: K@K@
baca bağlantısını nasıl yaptınız, boruyu cihaza monte etmek içinbir aparat koymamışlar adamlar..
Alıntıları Göster -
montajı bugün yaptımquote:
ilk anda bende öyle sanmıştım hatta iade edecektim sonra filtreleri söktüm bi bakıyım ne varmış içinde diye cihazın içinden çıktı parçası
Alıntıları Göster
içinden çıkan montaj kılavuz kağıdıyla vida yerlerini işaretleyip 10luk matkap ucuyla deldim büyük uçla deldimki vida yerlerini rahat tutturabileyim vidaların kafasını pul geçirdim gayet kolay oldu sadece ilk vidayı sıkarken babamdan yardım aldım geri kalan herşeyi tek başıma yaptım hiçte zorlanmadım ama matkap olmadan olmaz
baca bağlantısınıda iyi yapmak lazım yoksa kenarlardan hava kaçıyo cihaza giren yeri folyo bantla bantladım bacaya giren yerin kenarlarınıda bez parçalarıyla sıkıştırdım aslında alçı gibi bişeyle kapatmak lazım ama uğraşmak istemedim
-
Bende aldim bakalim montajini yapabilecekmiyim.Matkap var ama tek basima olmaz arkadasla hallederiz artik.quote:
montajı bugün yaptım
içinden çıkan montaj kılavuz kağıdıyla vida yerlerini işaretleyip 10luk matkap ucuyla deldim büyük uçla deldimki vida yerlerini rahat tutturabileyim vidaların kafasını pul geçirdim gayet kolay oldu sadece ilk vidayı sıkarken babamdan yardım aldım geri kalan herşeyi tek başıma yaptım hiçte zorlanmadım ama matkap olmadan olmaz
baca bağlantısınıda iyi yapmak lazım yoksa kenarlardan hava kaçıyo cihaza giren yeri folyo bantla bantladım bacaya giren yerin kenarlarınıda bez parçalarıyla sıkıştırdım aslında alçı gibi bişeyle kapatmak lazım ama uğraşmak istemedim
Alıntıları Göster
-
bende aldım. kurulumu yapcam ama pul, flexi alüminyum boru ve plastik boru lazım.quote:
Orijinalden alıntı: silivriserdar
Bende aldim bakalim montajini yapabilecekmiyim.Matkap var ama tek basima olmaz arkadasla hallederiz artik.
Alıntıları Göster
kuran arkadaşlar iki tarafada pul mu geçirdi..
şöle bir kaç yakın foto alsak montaj yerlerinden. -
Kurulumunu yaptim cok guzel oldu kurmak icin bir matkap bide uzun matkap ucu lazim vidali uc birdw yardimci biri tabiki o verdikler dort vidayi kullanmadim ben evi yeni aldigim icin ilk aspirator takilacak oldugundan ucu sivri kalin voda attim pula felan gerek yok birinin yardimi ile ilk sprial boruyu takin sonra vidalari yerine sikin okdar montaji beni biraz ugrastirdi cunku ilk defa aspirator takilacagindan baca yeri dardi tahtayi bicakla kesip actim bide priz icin yer actim onlr biraz ugrastirdi on taraftaki kayar kapagi soktum agirlik yapmasin diye ama montajettikten sonra zor taktim kapagi spirial boruyu 7 tl yealdim servis 25 tl montaj ucreti istedi joc gerek yok servise resim cektim ama nasil.yukleyecegim.
Benzer içerikler
- o ı hangisi açık
- buzdolabından matkap sesi gelmesi
- çamaşır makinesi kazanı dönerken ses çıkarıyor
- normal mikrodalga fırını ankastreye çevirme
- çamaşır makinesi sıkarken kazan vuruyor
- pişirme özelliği olan mikrodalga fırınlar
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi buzdolabı markası
- roborock g30 space
- en iyi çamaşır makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X