Şimdi Ara

Fellow peti köprüye takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu Fellow Pet'leri köprüye nasıl takıyorlar bilen var mı acaba? Lütfen bilen varsa söylesin

• napıcaksn ki köprüye takılsa iyi birşeymi sence :D
  • Evet iyi bişey tabi . 120 level moblarda sürekli atak yiyor ve yatıyor . Köprüye takıldığında atak yemiyor ve EXP ' de alabiliyor (ne kadar uzaklıkta olursa olsun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxByCharismaxXx

napıcaksn ki köprüye takılsa iyi birşeymi sence :D

• Vay anasını yaa! Hiç güleceğim yoktu...
  • nasıl oluyo o gormedim hiç ss varmı
  • normal olarak sbotu başlatın. kendi kendine takılıyor. özel bir şeye gerek yok.

fellowlarda pill olmadığından çok debuf yiyor ve uzun sürüyor etkisi, onun için özellikle 120lerde kasarken taktırmak şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goblin helmet ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atackerler kendi kendine takilmiyor uctugu için yerden gidenler takiliyor atacklerler atack yaptiricaksin bi moba ondan sonra yapmamasini sağlican yani canoct atack mob dicek pet
  • Ss yokmu merak ettim yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemist3 -- 3 Şubat 2012; 18:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

Ss yokmu merak ettim yaw

Google, YouTube'dan arat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: kalemist3

Ss yokmu merak ettim yaw

Google, YouTube'dan arat

Aradımda bulamadım
  • Benim pet özürlümü anlamadım birader bi benim ki takılmıyor Bear var bende milletin Bear'lar köprüde benim ki yanımda
  • :D bendede jaguar var hiç denemedim ama.
  • Dene dene
  • takılma yok uzakta kaldımı ısınlanıyor yanına bard olacan kenarda bekliyeceksin ha birde onlar öyle kolay lvl almıyorlar kac dklıgına takacaksınki taksan bile)
    o iş olmaz kardeşim bakamıcaksan hayvana azat et
  • Üstteki haklı takılmıyor oyle bişey deil o. Takılırsa ısınlanıp yanına geliyor zaten :) Bakamıyosan alma kardeşim :D
  • Sadece köprü deil. Alexandria da kapı kenarına sıkıştırılmış gördüm.
  • İki mesaj arka arkaya kendini rezil etme nasıl olur örnekle göstermişsin . Birader takılıyor ve Exp. alıyor köprüde bilmiyorsanız lütfen saçma sapan yorum yapmayın . Işınlanıyor yanına biliyorum ama adamlar takıyor işte .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.