Şimdi Ara

Felsefe Kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frnhfr -- 22 Şubat 2020; 19:6:6 >

• Sofie
    Felsefeye giriş-Ahmet Arslan
    Felsefe tarihi-Ahmet Cevizci

Çok derinleşmeyeceksen bunlar yeter(bunlar da yüzeysel değil) derinleşeceksen başka bir şeyler daha yazarım
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frnhfr -- 22 Şubat 2020; 19:5:35 >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frnhfr -- 22 Şubat 2020; 19:5:57 >
  • Listelerin çok keskin olmasına gerek yok güzel bir liste ama ben o kadar çok giriş kıtabı okumak istemezdim 1-2 tane yeterli olur russellın kitabını da ahmet arslandan önce okurdum o kadar yunan konusunda derinleşince russell çok yüzeysel gelir(3cilt olduğuna bakma orijinal ingilizce baskısı tek cilt tr baskısı yazıları kocaman maddi kaygılardan böyle basılmış)
  • Merhaba, daha önce
    sofie'nin dünyası (jostein gaarder)
    felsefenin kısa tarihi (nigel warburton)

kitaplarını okudum bundan sonra derinleşmeden en rafine şekilde bilgi sahibi olmak için hangi kitapları tavsiye edersiniz, benim aklında ahmet arslanın giriş kitabı ve cevizcinin felsefe tarihi var, uygun mudur
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    O kitapları okursan herhangi bir filozofun kitabını aldığın zaman en azından kimden etkilenmiş kimi etkilemiş bilirsin çok daha farklı okursun bence okumak için türkçe olan en mantıklı kitaplar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    6 ay önce açıldı
    Gramer kitabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

O kitapları okursan herhangi bir filozofun kitabını aldığın zaman en azından kimden etkilenmiş kimi etkilemiş bilirsin çok daha farklı okursun bence okumak için türkçe olan en mantıklı kitaplar
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albert Caraco - Kaos'un Kutsal Kitabı
  • Kitap okumayı ilerlettikçe felsefi akımlarla, görüşlerlerle de tanışırsın büyük ihtimal. Ben hiç kitap okumamıştım 4-5 yıl boyunca. -Karanlık dönemim-. Felsefe okuyan bir kız arkadaşımın İmmanuel Kant (Kırmızı Kedi Yayınevi- Turuncu Kitaplar Serisi) adını hatırlayamadım. Kitap o kadar karmaşık ve garip gelmişti ki. Sonra üniversiteyi bıraktım evde kardeşimin Freud - Kitle Psikolojisi kitabıyla tanışıp kitap okumaya başladım. Zweig, Camus, Sartre, Kafka, Ayn Rand felan derken romanlarda yeni isimlerle ve terimlerle karşılaşınca her şeyi okumaya ve araştırmaya başladım. Stephen Grenblatt - Sapma , Can Yayınlarından çıkmış ve tutmamış. Mutlaka okumalısın bence o kitabı, hem kitaplaron önemini anlaman için hem de felsefi bilgilere ulaşman için. Özellikle Lucretius’u ben bu kitapta öğrendim ve her yerde karşıma çıkıyor. Edgar Allan Poe gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.