Şimdi Ara

FEM den kurtulmak için ne yapmalıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Reklam ürünü olmadıgımızı düşünügü için rehper hocamın tikinde degiliz Sinir oluyorum arkadaşımda kafayı yemek üzere ama çıksam dershaneden gidecek dershane yok ne yapacam bende şaştım şimdilik gidiyorum yapacak bişey bulamadım :(
  • Şu anlatılanlar bir Çanakkale FEM de olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So Good. -- 2 Ocak 2014; 21:30:16 >
  • beylikdüzündeki butun dershanelere uğramışımdır eğer feme kötü diyorsan final birey uğur bunlara bakma millet eğlenmeye gidiyor

ders çalışmak için femden iyisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: So Good.

Şu anlatılanlar bir Çanakkale FEM de olmuyor

+1 Şirinevler femde de yok gayet memnunum
  • Feme ozel birsey degildir bu her dershanede en iyi sinif vardir ve hersey onlar icindir gerisi sansa kalmis.Ha gidersen yirmi otuz bin liralik dershaneye gorursun ilgiyi.Ama digerlerinden cok birsey bekleme emin ol cok bir farki yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogmus96

Hocam bende Feme gidiyorum pişman değilim desem yalan olur. Genelleme yapmayım ama cemaatin büyük bir bölümü paragözdür. Dershane ve hocalar seninle iki şekilde ilgilenir. Ya derslerin çok iyidir senin üzerine düşerler ya da safsındır seni cemaate almayı düşünerek ilgi gösterirler.

Aynen öyle katılıyorum bende mezun grubundaydım gittiğime pişman oldum diyebilirim.Dershaneye 3 ay gidip çıktım, çıkış için 680 lira istediler. Evde iyi ders çalışılıyor tavsiye ederim aslında dershane olayı piskolojiden ibaret dershaneye giden kendini huzurlu hissediyor herşey sende bitiyor.

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Hocam Beylikdüzundeki diğer dershaneler hakkında biraz detaylı bilgi verirmisiniz ? Beylikdüzü birey için gidenlerin % 90 oranda istediği üniversiteyi kazaniyormus yorumunuz nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef Beylikdüzü fem keşke yazilmasaydim.

• Hocam birey iyi diyorlar oraya mi kaydolsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: fudutaya

Hocam Beylikdüzundeki diğer dershaneler hakkında biraz detaylı bilgi verirmisiniz ? Beylikdüzü birey için gidenlerin % 90 oranda istediği üniversiteyi kazaniyormus yorumunuz nedir ?

Abi cemaat iyi reklam yapıyor kanma bence.Ben bi tanesini ofisine gitmiştim.Kadıköy fem.baktım her tarafa farklı farklı afişler asmışlar başarılarımız diye.biraz isimlere bakiym dedim aynı isimleri 50 afişte kullanıyolar.benşm gözlemlediğim bu yani.Mesela zaman denemeleri de iyi ama bu kadar rağbet görmesi iyiliğinden değil reklamındandır.
  • Dershaneden ziyade şube ile alakali feme ozel degil yani

• Hocam güzel sınıfa düşmedik birde stajyer hoca vermişler adam daha 24 yaşında bize yararı bir tek derslere gelip ders anlatması (onuda anlatamıyor). Arkadaşlarım 4.kez yukarıda kalıyor biz daha 2.yi göremedik.
  • hocaların seninle ilgilenmesi senle alakalı birşey diyorsunki hocan senı yurta çıkarmadı gidip diretceksin her gun hocam yurt hocam yurt diye adamda ders çalışmak istediğinizi anlıyacak ben mezun grubundayım allahın her günü etütlere kalmaya çalışırım ek dersleri kaçırmamaya özen gösteririm sen bu olanakları beylikdüzündeki hiç bi dershanede bulamassın hocam

finalde femın 3-4 katı öğrenci vardır ve ona nazaran daha az öğretmen vardır ordakilerın çoğu stajyerdir üni öğrencileri yani yaşadığım bi anıyı anlatıyım matematikten soru sormak için ders çıkışı dershanede kalmıştım mat sınıfına girdiğimde ise 1 tane hoca 30 tane öğrenci vardı hocanın dediği laftan sonra bi dahada finale gitmedim.''Arkadaşlar zaman kısıtlı herkes 2 tane soru sorabilir. '' yaşadığımız dumuru sen söyle bunu sınıf öğretmenıne söyledik kadın takmamıştı bile bildiğin sadece soru çözdürmeye yarayan dershaneler onu bile yapamıyordu femde istediğin her vakit soru çözdürebiliyon arkadaş bu bile yeter.akşam 5 te öğlen namazından sonra hocalarda hiç terslemıyor bildiğin ders çalışasın gelıyor.

uğur ise finalden iyi femden kötü ama öğrenciler yarısı laylay yapmaya gidiyor ortam dershanesi kısaca

demek istediğim femi iyi kullanın cidden mezuna kalmış biri olarak diğerlerınden çok çok daha iyi bi dershane oldugunu söyliyebilirim

• Hocam sağolun ama bizim sınıf komple rehberlik hocasından sıkıntılı dediğiniz her şeye katılıyorum.Gidip durumu sinifca müdürle konuşacağız rehberlik hocamız değişsin diye.

• 6 milyarmış ama eğitim kalitesi çok iyiymiş kendilerine göre sistemi varmış türkiyede tekmiş bu sistem ama biraz tuzlu o yanınıda unutmamak gerek.
  • biraz saçma olacak amadersaneye sadece soru sormak + kaynak için yazılabiliyor mu derslere girmeden fiyat düşerler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 4 Ocak 2014; 14:10:22 >
  • finale gidiyorum final sınıfındayım ilgi 0 soru çözümleri dopdolu kütüphanedeki stajyerler konuyu bilmiyor sacmalık bir sey
    fem'e geri mi dönsem
  • Owww final daha berbat sanırım o zaman 2 şık kaldı ya birey ( arastiriyorum ) yada feme devam ( rehberlikci degismezse komple birakicam )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.