Şimdi Ara

FEM den kurtulmak için ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Femin hocaları kişiye göre muamele ediyor kesinlikle dershanelerine gitmeyin bende ayrılacagim şubatta. Başıma bu gün saat 5.50 de gelen olayı anlatayım saat 5.50 de ders başlayacak 6.40 ta bitecek ve feme gidenler bilir redokstan tam 50 dk peş peşe almak ciddi bir başarıdır (kişi başı en fazla 20 dk alınıyor) biz 5 kişilik arkadaş grubu yıl başı demeden karı kışı atlayıp geldik beynine tukurdugumun evladı gelmemiş abi bu bir degil iki değil artık gitmeyi düşünüyorum size sorularım ise.
    1-fem dershanesinden ayrılmak kolaymi ?
    2-Beylikdüzünde en iyi dershane hangisi? (Uğur çok iyi diyorlar)

• 12. sınıfda kayıt olmustum 2 hafta durupa yrıldım kitapların parası + 150 toplam 300 lira aldılar aynı hatayı yaptım bu senede başka bi dershaneye bireye yazıldım sonradan evde çalışmanın nimetini farkedince burdanda ayrıldım 3 ay gittim 3 ay + 300 lira ödeyip ayrıldım. Femden ayrılırken mazeretle ayrılmıştım ailevi sorunlardan dolayı devam etmicek vs. falan demiştik o şekilde bişeyle gidersen daha iyi olur ama kanıtlayamayacagın şeylerlede gitme tabi.
  • Akıl verdiğin için Sağol. Evde çalışmayı seven biriyim sence femden ayrıldıktan sonra başka bir dershaneye kaydolayim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Körfeze gittim çok pismanım
    Rehber öğretmenim beni tanımadı
    Bu nashıl dersane

• Abi her şeyin mantığı çok basit öğrencileri ikiye ayırıyorlar
    1-para kazanilacak ve kazanması şansa bağlı olan öğrenci
    2- diğerlerinden aldığımız parayla dereceye oynattigimiz ogrencilerimiz.(her şeyin en iyisi hep bu öğrencilere)

NOT= Başarısız ama aynı parayı verip aynı hizmeti almamıza engel olan kişilere hakkımı helal etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fudutaya

Akıl verdiğin için Sağol. Evde çalışmayı seven biriyim sence femden ayrıldıktan sonra başka bir dershaneye kaydolayim mi ?

Eğer disiplini sağlayabileceksen evde çalış ama sağlayamıyorsan dersahaneye git yani bugun 5 saat ders calısıcam diye güne başlayıo 2 3 saat calısıp kalkıyorsan disiplinsizsindir o ayarı iyi yapman lazım ben evde calısıyorum gunde 200 den aşağı düşmüyorum soru olarak konularıda teknofem,nejdet kirpi, korfez video vs. buralardan çalışıp soru bankalarından soru çözüyorum ilerliyorum. Yani bunun kararını sen vermen lazım ben memnunum dershanede anlamıyorum evde çok daha verimli oluyor anlıyorum.
  • Hocam üniversite kazanmak için bazı şeylerden taviz vermek gerekir mutlak çalışmak ve başarı gerekli.

• Beyler 15 tatil olmadan ayrilsam ne kadar parayı geri alırım 4 bin tlye kayıt oldum.Bilen varsa çok büyük sevap işler.

• Dershaneden ayrıldığınız zaman bütün indirimler iptal oluyor, ders saati x tl olarak alıyorlar parayı.Ben geçen sene kültür özele gittim.Yıllık 8 e anlaştık.3 ay gittim 7.5 bin tl hesap çıkardılar.Kabul etmedik tabi ki dava açtık 1 yılın sonunda 3000 liraya razı oldular.Yani işin özü ayrılma lafını duyunca çoğu çamura yatıyor ...
  • Yani hocam ben gidip paramı geri istiyorum desem 2 bin tl geri alamazmiyim.(4 bin tl )

• Beyler herkes aynı hatayı yapmış sanki büyü yaparak birşeyler öğretiyor dershaneler. Herkes bi bellemiş gözünde büyütmüş dershaneleri halbuki evde çalışanlar şu an dershaneye gidenlerden daha önde ben de aynı hatayı yaptım çıktım sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: fudutaya

Yani hocam ben gidip paramı geri istiyorum desem 2 bin tl geri alamazmiyim.(4 bin tl )

Çok araştırdım kural şu ne kadar ders gördüysen o kadar para verirsin. İndirimli girmediysen sorun yok ben indirimli girdim ayrılsam normalde vereceğimden daha fazla vereceğim diye ayrilmadım. Sözleşmeyi vermezlerse hukuki yollara baş vuracağını söyle filan demişler nette öyle gördüm
  • Evime yakın diye geçen yıl Beylikdüzü Uğur'a gidiyodum. Aşırı ilgisizler. YGS'den sonra gitmeyi bıraktım, ilk kez Ağustos'ta arayıp "Yerleştiniz mi?" diye sormuşlardı.(Sayısalın 2. sınıfındaydım.) Soru çözümlerine filan pek katılmazdım ama haftaiçi giden her arkadaşlarım inanılmaz sıralar olduğunu anlatıyordu. Kaynaklarıysa kişiye göre değişir, pek benlik değillerdi. Ancak matematik hocaları inanılmaz iyiydi. Ama bu yıl hala duruyolar mıdır bi fikrim yok. Onun yerine biraz tuzludur ama Bireyi veya Fen bilimlerini denemeni öneririm.
  • Hocam öncelikle derdime ortak oldugunuz ve akıl verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Birey dershanesi 6 bin tl bayağı iyi diyorlar hemde öğrenci sayısı çok azmis eğitim kalitesi fem özelle ayniymis.Tabiki daha orayı ziyaret etmedim bi bakayım eğer herşey miste kalmazsa giderim inşallah.

• Hocam dini istismar yapıyorlar ve beni kandirip tekrar dershaneye bağlayacaklarindan korkuyorum ama bu sefer kararliyim he bide indirimle filan girmedim direkt para mevzusunu açacağım.

• fudutaya kullanıcısına yanıt
    hocam müdür bizi konferans salonuna toplamıştı. kız erkek ilişkisi olmayacak falan dedi. yan yana oturmayın dedi. oturacağım diyen varsa gönderelim parasını da verelim dedi. bir dene inşallah olur ben de kaynaklar dışında hiç tatmin olmadım. hele redoks tövbe ya sanki uzaydan inmiş gibi salak salak isim koymuşlar bir de.ayrıca hiç bir özelliği yok alamıyoruz 8 de açılıyorsa 8i 5 geçe hiçbir şey kalmıyor bu kadar saçma birşey olur mu ya. alsan bile 20 dakikada 10 soru çözemeyen hocalar var. 50 soru çözen de var ama 1 tane
  • Aynen hocam redoks aliyoruz 1000 kişi icinden içinden hoca gelmiyor arıyoruz telefonunu açmıyor konuyu neden gelmedinize getirdim sürekli kaçamak cevaplar ve dinden kurandan örnekler veriyor evire cevire konu nerede kalmıştık oluyor. (Konu ders bakımından)

• fudutaya kullanıcısına yanıt
    evet bir şeye cevap vermek istemiyorlarsa, başka şeyler anlatıyorlar halbuki sen ne soruyorsun. bu bir tür savunma mekanızması herhalde bence sen yoluna bak çok kafana takma ayrılmayı da istiyorsan tereddüt etme, hemen ayrıl. nasıl istiyorsan öyle olsun iyi akşamlar
  • Iyi akşamlar efendim. Bunlara karşı her yolu deneyeceğim olmadı ateist oldum filan diyeceğim bari bunu duyunca atsınlar

Not=Dinine bağlı bir insanımdir.

• Hocam bende Feme gidiyorum pişman değilim desem yalan olur. Genelleme yapmayım ama cemaatin büyük bir bölümü paragözdür. Dershane ve hocalar seninle iki şekilde ilgilenir. Ya derslerin çok iyidir senin üzerine düşerler ya da safsındır seni cemaate almayı düşünerek ilgi gösterirler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.