Arkadaşlar suan fem ilk adım mat2 yi bitiriyorum da sizce sadece bunu bitirenler kaç net yapabilir asgari ve maksimum tabi kişinin kendisine kalmıs birşey ama ortalama bir şeyler görmek güzel olacaktır
suan ilk adım dan sonra fem 3 hamlede lys yi de bitirmek planlarındayım :)
2 sini halledersem kaçlara ulaşabilirim sizce _?
bir yorum yapın yahu ..
Hocam ilk adım olduğu için yetersiz kalabilir.Biraz daha zor bir kaynak çöz fen bilimlerini tavsiye ederim.Şuan 30 ları görebiliyor olmalısın. Fen bilimlerini de bitirirsen 40-45+ lara ulaşırsın
valla şu an konuları bitiriyorum okuldaki hocalarımla falan seferberliğe girmiş durumdayız yani okuldaki hocalarımda müfettiş riskine rağmen şu an okuldalar beni çalışmam için yolluyolar yani hepsi değil tabiykide bugunde falilyetliydim mesela hedef 35 in üstüne 40 netin 1 üstüne falan atmak çünkü meslek lisesindeydik atl olmamıza rağmen anadolu lisesinden iyi puanlada girmiş olsak zamanında şu zamanlarda tabiyki eksiklerimiz had safhada dolayısıyla çalışıyoruz 1 mayıstan itibaren de full rapor ve devamsızlık kullanıcam zaten edebiyatımın 30 ları görmesi beni rahatlatıyo çünkü dahaa hiç edebiyat çalısamadım coğrafyada öyle mayısın ilk haftası da dahil olmak züere mat 2 kasıyorum yetişecek inşallah zor kaynağada vaktim kalırsa tabiyki çözmek isterim ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme