Şimdi Ara

Fem lys 9 lu fen sınava uygun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar denemenin 5. Sini çözdüm fizikte ortalama 21 kimyada 24 biyoda 25 yapıyorum sizce gerçek sınavdada böyle olur mu sizce sınav daha mı zor olur daha mı kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence daha zor gelir
    bende ortlama 28 29 fiz 23kimya 23 biy yapıyorum ama..
  • Yorum sorusu az bence, ÖSYM çok yorum soruyo özellikle geçen sene, ama işlemli sorularında daha kolay olacağını düşünüyorum şahsen

• Bence Ösymden zor ya kolay diyen arkadaş hiç bakmadı mı geçen yıllara ösym ne kadar kolay soruyor feni
    Bence fem 9 lu çözmeden girmeyin çok yakın sınava
  • Up

• Yorum sorusu yok diyen Fem 6 lı mı çözdü. İşlemli soru neredeyse hiç yok hep sözlü. Sözel sorular da bolca var bence iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Yorum sorusu yok diyen Fem 6 lı mı çözdü. İşlemli soru neredeyse hiç yok hep sözlü. Sözel sorular da bolca var bence iyi.

Fem 9 ludan bahsediyorum, Biraz önce 5. yi çözdüm yorum sorusu göremedim şahsen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmarterChild -- 20 Haziran 2014; 0:00:07 >
  • Normal sinavin daha kolay olacagini dusunuyorum kimya ve biyoloji icin 7.deneme biyoloji asiri ayrinti mesela ama fizik kolay bence femde normalde daha zor gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: İyrem

Normal sinavin daha kolay olacagini dusunuyorum kimya ve biyoloji icin 7.deneme biyoloji asiri ayrinti mesela ama fizik kolay bence femde normalde daha zor gelebilir

Banada fizik zor gelmişti bazı sorularda yorum bile yapamıyorm sence me yapayım çözümlerini dinleyeyim değil mi

• biyoloji ve kimya için karekök 12limi daha iyi yoksa fem 9lumu,fizik için bence karekök daha güzel fem 9ludan soruları daha yorumsal
  • iroşimaaa İ kullanıcısına yanıt
    Aynen cozumlerini iyice dinle hangi konuysa fem konu anlatimi varsa bi okumani tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.