Beyler 3. sınıf öğrencisiyim ve kadıköy fen bilimlerine gidiyorum. Ancak pek memnun değilim nedeni ise soruların zorluğu ve ilgisizlik.. Fem' inde soruları ve rehberliği iyimiş giden arkadaşlarım söylüyor.. Ricam bu iki dersaneyede giden varsa benim için değerlendirirmisiniz ? NOT: Şakirt değilim.
fen bilimlerinde nasıl ilgisiz oluyorlar ya? Ben gayet kötü sayılabilcek bir sınıfta olmama rağmen zorla etüt verip ögretmenler tarafından azarlanıyorum.Eğer orada ilgi görmüyorsan femde zerre göremessin.
hocam ilgi derken etüt falan değil yanlış anlama sakın.. mesela sınavalarda kötüü yapıyorum gelip sormuyolar nedendir ne yapalım diye . ve birazcık bile baskı yok kontrol yok olayı tamamen öğrenci kaynaklı yapıyolar biraz gözetim olsa mükemmel bir dersane olur zaten
Femdede öyle ahım şahım ilgi bekleme, zaten o kötü yapınca gelip noldu nasılsın iyi misin niye kötü yaptın ? aç mıydın susuz muydun uykusuz muydun gibi bir ilgi hiç görmedim ben Dershane işini yapıyorsa fazlasını kendin alcan dershane zorla vermez.
çok garip bence şube değiştir kadıköyle beşiktaş arasında fazla fark yok gibi.Zaten ataşehşirde oturupda beşiktaş şubesine gelen arkadaşlarım vardı heralde şubeden kaynaklanan sorun o.Ben sınavlarda düşük yapıyorum diye tüm ögretmenler çekti kenara bagırdılar laf soktular motive etmek için.15 gün tatilde de hem fbm fizik soru bankasını hemde palme soru bankasını bitirmem gerekiyor işlediğimiz tüm konuları pazar gününe kadarda kimyayı tamamlamam lazım yoksa 5 kardeşle tanışacakmışım :) Bizde böyle bir baskı var rehberlikçi haftada 2000 soru verip duruyor yanına gitmiyorum artık bence müdürle bir görüş seneye de şube değişirsin
bende (fbm)fen bilimleri merkezi dershanesini düşünüyorum. fen bilimleri dershanesiyle farklıymış sanırım . sizin bi fikriniz var mı ? fbm daha ucuz . ve 7 şubesi var . sizce gitmeli miyim ? bende 11.sınıfım . bu hfata kaydolcam fbm yada kültüre. ??
Ben bakırköy fbd gidiyorum.11.sınıf.En kötü sınıftayım dershanede.Hocalar gayet iyi ama tabiki de soruları çok zor.İlgilenme dersen, rehberlikçiyle konuşunca zaten o çağırır seni ders programı yapar.
saolun arkadaşlar birşeyler yazdığınız için... Bugünde araştırıcam biraz yarın belli olur heralde kararım yarın söylerim burada
hocam , abi mabi olaylarına girebileceksen o adamların istediği herşeyi yapabileceksen şakirt olmasanda yapabileceksen fem , istediğin yeri kazandırırlar fen bilimleri kadar pahalı da değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme