Merhaba arkadaşlar seneye 12yiz malum fem simetriye başladım matematikte ancak biraz sıkıcı geldi ilk kitabı düzgün şekilde bitirdim diğer kitapta sadece konu sonundaki siyah beyaz olan testi çözüyorum zaten ordaki sorular anlattıkları soru tarzlarını genelde aynı zorlukta veya hafif daha zor olarak soruyor yapamadığım bir konu varsa o konuyu dönüp okuyorum ama bu pek olmadı daha başlarda olduğum için sizce böyle yapsam bir zararı olur mu?Simetri güzel bir kitap ama çift kökten negatif sayı çıkmaz felan hani hep bildiğimiz şeyleri bir kere daha görmüş oluyoruz bu güzel bir şey ama pek vakit kalmadı diğer derslere de önem vermem lazım.Sizce bu şekilde çözsem saçma mı olur veya önerebileceğiniz başka bir kitap var mı ben çözdüğümde ygs yi bitirdim matematik anlamında tabi demek istiyorum biliyorum soru tarzı bitmez ygs kolay kolay bitmez ama en azından her konudan genel soru tarzlarını görmem lazım.Şimdiden teşekkürler.
simetri ve körfez soru bankasını birlikte kullanıyorum. konuyu simetriden bitirdikten sonra körfezde ki soruları çözüyorum. körfez soru çözüm dvd'li olduğu için yapamadığım soru çözümlerine bakarak simetride kaçırdığım veya anlamadığım soru tiplerini öğreniyorum. simetri için çok vakit gerek tamam ama gerçekten işe yarıyor. ben sana simetrinin yanında körfez soru bankasını öneriyorum kardeşim. alırsan hakikaten çok faydasını görürsün.
cevap için teşekkürler
çalışma süreni arttır. daha fazlasını iste durma. simetriyi bitirmen üstüne birde bir karekök ya da bilfen ygs ile oturtman şahane olur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme