Şimdi Ara

Fem simetri almayın, aldırmayın !!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Önemli olan kendine göre ayarlaman, bana 1 gün iyi oldu sonra da zaman zaman soru çözdüm, çözüyorum tabi ki.
  • Matematikte bu kitapları bitirenin çözemeyeceği soru yok ama gereksiz ayrıntı çok bana göre ve belli bir süre sonra insanı sıkıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simetriye HAYIRRRRR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

simetrinin en iyi kitapları matematiktir. trigonometriyi bitirdim şuanda neredeyse yanlışım çıkmıyor trigonometriden. aksine çok iyi anlatıyor simetri.

hocam geçen sene(10.sınıf) trigonometriyi hem simetriden hem sonuçtan hem de esen fasikülden baktım fasiküller femsetten daha iyiydi.

lys fiziği dandik uyarıyim aldıktan sonra final sarı alsaydım diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 30 Ekim 2013; 16:44:37 >
  • Lys kimyasi on numara bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

Matematikte bu kitapları bitirenin çözemeyeceği soru yok ama gereksiz ayrıntı çok bana göre ve belli bir süre sonra insanı sıkıyo

en önemli sıkıntısı bilgi veriyo durmadan 60 sayfa bi konuya çalışamam heç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

simetrinin en iyi kitapları matematiktir. trigonometriyi bitirdim şuanda neredeyse yanlışım çıkmıyor trigonometriden. aksine çok iyi anlatıyor simetri.

hocam geçen sene(10.sınıf) trigonometriyi hem simetriden hem sonuçtan hem de esen fasikülden baktım fasiküller femsetten daha iyiydi.

lys fiziği dandik uyarıyim aldıktan sonra final sarı alsaydım diye düşündüm

aynen dostum fiziği hiç ama hiç iyi değil, adam gibi konu anlatmadan örnek çözmeden kazık sorulara geçmiş. final almayı düşünüyorum ben de
  • Bende 21 tane sayısal dergi var almam yanlış olur sanırım ?
  • Çözmeyin fem simetri
  • bahsettiğiniz bu final'in sarı kitabı, hangi yazarın kitabı? bir de ygs mi lys mi ygs-lys mi?
  • Benimde nefret ettiğim bir kitap ama temelde eksiklik yaşayanlar için uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahardaYineGeliriz

bahsettiğiniz bu final'in sarı kitabı, hangi yazarın kitabı? bir de ygs mi lys mi ygs-lys mi?

Mustafa başer hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.