Şimdi Ara

Fem simetri almayın, aldırmayın !!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fem simetri matematik var bende.sırf ezber konuyu hiç öğretmiyor. üstelik bir konu en az 40 sayfa.ben yaptım bi hata ayrıntılıdır iyi öğretir diye.boşuna para vermeyin bu kitaba

• ben de Matematik-1 simetri 3 kitap set aldım keşke almasaydım
  • simetrinin en iyi kitapları matematiktir. trigonometriyi bitirdim şuanda neredeyse yanlışım çıkmıyor trigonometriden. aksine çok iyi anlatıyor simetri.
  • gereksiz kitap aynen
  • Bende mat2 polinom ve 2. der. d. simetriden claıstım gayet iyiydi baya kavradım sondaki testleri bıraktım sınava yakın tekrar amaclı cozucem. Bu kitap ezberse diper kitaplar da ezber o zaman hiç bi kitap almayın
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A5068A7A -- 31 Mart 2020; 14:43:16 >
  • valla almayın. derecenizi yükseltip geçmeyin bizleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri İçin Palme mi Fem mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mat2 sını bılmıyorum ama mat1 3 kıtap aşırı gereksız. Alacak olanlara tavsıye etmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matıçözmeyeçalışanadam

fem simetri matematik var bende.sırf ezber konuyu hiç öğretmiyor. üstelik bir konu en az 40 sayfa.ben yaptım bi hata ayrıntılıdır iyi öğretir diye.boşuna para vermeyin bu kitaba

+1

kesinlikle çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik hariç katılmıyorum. Ezber diyenler kareköke baksın. Fizik çok yetersiz ama.
  • Gerekliliği ya da gereksizliği adama göre değisir. Temeli olan için vakit kaybı bana göre de ama temeli olmayan biri için piyasadaki en iyi kitaptır

• İlk kez adam akilli ygs lys calismaya basladigimda,11.sinifin mayis ayiydi sanirim,simetrilerle baslamistim.Onlar sayesinde cok iyi alt yapi kurmustum.

• ben söyledim ygs'sinden memnun değilim kesinlikle.matın en dandik konusunu 50 sayfa anlatmış.ben soğudum o kitaptan
  • Oğlum sınav soruları oradan çıkıyor ezberleyin bütün soruları.
  • yuh artık. piyasadaki en iyi mat konu anlatımlı kitabıdır simetriler. özellikle lyssi muhteşem. o kitap sayesinde geçen sene lys matta çoğu kişi yamulurken ben rahat etmiştim.

kitap en temelden öğretmeyi amaçlıyo zaten.konuyu biliyosan örnek sorulara bak geç hemen.

kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle teşekkür ediyorum :D Bu yoruma ihtiyacım vardı çünkü. Edip baba geldi bak aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatbiPodYum -- 29 Ekim 2013; 22:33:17 >
  • Simetri temelden alıyor ve piyasadaki en iyi konu anlatım kitaplarından biri özellikle matematikte. Ama bazı sorunları var, sorun değil de yetersiz kalmış diyebileceğimiz noktaları:

-YGS,LYS Fizik kitaplarında konu anlatımı kısa her soru tipi açıklanmamış yani konuyu öğrenmek için simetriye bakarsanız konu anlatımı basit gelir kaptım sanarsınız testlere gelince soru üzerinde 4-5 dk düşünürsünüz. Temeli olmayanlar sıkıntı çekebilir. Matematik gibi değil. Ama sorular çok güzel, o ayrı konu.
    -Biyoloji kitaplarında da anlatımı çok abartmış bence. Ama genel olarak iyi kitaplar mat1 de o problemleri ne güzel açıklamış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: matıçözmeyeçalışanadam

fem simetri matematik var bende.sırf ezber konuyu hiç öğretmiyor. üstelik bir konu en az 40 sayfa.ben yaptım bi hata ayrıntılıdır iyi öğretir diye.boşuna para vermeyin bu kitaba
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkan600 -- 4 Şubat 2014; 21:55:02 >
  • Dunyanın en iyi kitaplarıdır.

• Bende cok eskiden kalma bir yayını var 2009 basımı.Geçen inceleyeyim dedim adamlar aşırı kaliteli sorular yapmış,şu andada eminim öyledir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.