Bildirim
Fem simetri almayın, aldırmayın !!!!!!!!
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben de Matematik-1 simetri 3 kitap set aldım keşke almasaydım -
simetrinin en iyi kitapları matematiktir. trigonometriyi bitirdim şuanda neredeyse yanlışım çıkmıyor trigonometriden. aksine çok iyi anlatıyor simetri. -
gereksiz kitap aynen -
Bende mat2 polinom ve 2. der. d. simetriden claıstım gayet iyiydi baya kavradım sondaki testleri bıraktım sınava yakın tekrar amaclı cozucem. Bu kitap ezberse diper kitaplar da ezber o zaman hiç bi kitap almayın -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3A5068A7A -- 31 Mart 2020; 14:43:16 > -
valla almayın. derecenizi yükseltip geçmeyin bizleri -
mat2 sını bılmıyorum ama mat1 3 kıtap aşırı gereksız. Alacak olanlara tavsıye etmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: matıçözmeyeçalışanadam
fem simetri matematik var bende.sırf ezber konuyu hiç öğretmiyor. üstelik bir konu en az 40 sayfa.ben yaptım bi hata ayrıntılıdır iyi öğretir diye.boşuna para vermeyin bu kitaba
+1
kesinlikle çöp.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fizik hariç katılmıyorum. Ezber diyenler kareköke baksın. Fizik çok yetersiz ama. -
Gerekliliği ya da gereksizliği adama göre değisir. Temeli olan için vakit kaybı bana göre de ama temeli olmayan biri için piyasadaki en iyi kitaptır
İlk kez adam akilli ygs lys calismaya basladigimda,11.sinifin mayis ayiydi sanirim,simetrilerle baslamistim.Onlar sayesinde cok iyi alt yapi kurmustum.
ben söyledim ygs'sinden memnun değilim kesinlikle.matın en dandik konusunu 50 sayfa anlatmış.ben soğudum o kitaptan -
Oğlum sınav soruları oradan çıkıyor ezberleyin bütün soruları. -
yuh artık. piyasadaki en iyi mat konu anlatımlı kitabıdır simetriler. özellikle lyssi muhteşem. o kitap sayesinde geçen sene lys matta çoğu kişi yamulurken ben rahat etmiştim.
kitap en temelden öğretmeyi amaçlıyo zaten.konuyu biliyosan örnek sorulara bak geç hemen.
kesinlikle tavsiye ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Simetri temelden alıyor ve piyasadaki en iyi konu anlatım kitaplarından biri özellikle matematikte. Ama bazı sorunları var, sorun değil de yetersiz kalmış diyebileceğimiz noktaları:
-YGS,LYS Fizik kitaplarında konu anlatımı kısa her soru tipi açıklanmamış yani konuyu öğrenmek için simetriye bakarsanız konu anlatımı basit gelir kaptım sanarsınız testlere gelince soru üzerinde 4-5 dk düşünürsünüz. Temeli olmayanlar sıkıntı çekebilir. Matematik gibi değil. Ama sorular çok güzel, o ayrı konu.
-Biyoloji kitaplarında da anlatımı çok abartmış bence. Ama genel olarak iyi kitaplar mat1 de o problemleri ne güzel açıklamış... -
editquote:
Orijinalden alıntı: matıçözmeyeçalışanadam
fem simetri matematik var bende.sırf ezber konuyu hiç öğretmiyor. üstelik bir konu en az 40 sayfa.ben yaptım bi hata ayrıntılıdır iyi öğretir diye.boşuna para vermeyin bu kitaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkan600 -- 4 Şubat 2014; 21:55:02 > -
Dunyanın en iyi kitaplarıdır.
Bende cok eskiden kalma bir yayını var 2009 basımı.Geçen inceleyeyim dedim adamlar aşırı kaliteli sorular yapmış,şu andada eminim öyledir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kimler tıp okuyamaz
- net iyon denklemi nedir
- ders çalışırken uyku gelmesi
- çoğullaştırma nedir
- genlik neye bağlıdır
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X