Şimdi Ara

11. Sınıfta Apotemi Trigonometri alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Daha çoğunu görmedik seneye alırsın. Hem ilk konuları da tekrar etmiş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 de bitir. 12 olarak zamanının olmayacağını garanti ederim. Zaten unutulacak bir konu değil bam bam yaparsın 12de de.

• Hocam eğer 12 de trigonometri adına başka konular varsa bilemem fakat şu anda trigonometriyi bitirdik.

• Bende eski basım var bir iki gündür çözmeye başladım ama gerçekten zor,şekilli sorular ayrı bir zor ama ufuk açıyor.Trigonometriyi ilk kaynak olarak buradan çözmeni kesinlikle tavsiye etmem ki aksi taktirde hüsrana uğrarsın .Bu arada 11 im sindire sindire çözmeyi planlıyorum.

• Where_is_ıram_drake W kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçtan esenden ve karekökten çözdüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence apotemiye başlayabilirsiniz ama dikkat edin çarpabilir:D

• Biz 11de iken lti hariç 12 konularını gördüğümüz için rahatız ama siz bütün bunları birden göreceğiniz için eğer iyi bir şeyler istiyorsan bence kesinlikle önden gitmelisin en azından logaritma dizi trigo bitirsen 12de çok ekmeğini yersin.Apotemi çözülür mü bence çözülür.

• Ben çözmüştüm geometri soruları bayağı zorlamıştı beni o zamanlar ama farklı bakış acıları kazanmıştım bence çözmelisin

• Hocam önden gidince kafam karışıyor olmuyor öyle.Biz bu seneye trigo ile başladık ve trigonometri biteli oldu biraz ve esen ile karekök bana yetersiz geldi.

• Hocam hedef neresi

• Çözülür çözülmesine de trigodan konu kısmışlar bir kısmı 12 de o yüzden okula bağlı kalmak istiyorsan bu sene gördüklerini çözebilirsin. önde olmak istiyorsan sınavlar bitince uğraş veya son sınavlar bitince (aralık-ocak da olur) tam olarak trigo vs. çalışırsın.

diğer bi konu ise çap trigonometriye de bak o da güzel 20tlye almıştım.
  • basla. zaten belli yayinlardan cozmussun. daha kolay kaynaklarla vakit kaybetme. apotemiyi seneye cozmeyi dusunuyorsan derece yayinlarina da bakabilirsin o da saglamdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.