Şimdi Ara

fem simetri matematik kadar saçma iğrenç zaman kaybı bi kitap görmedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
45.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

kalmış 45 gün konuyu bilmiyorsanız kitaplardan çalışmak bana göre çok zamanınızı alır,netten konu anlatımlı videoları izleyin bir konuyu 40-50 dakikada anlatıyorlar zaten sonra 1 saat de çözümlü soruları inceleyin ardından test çözüp pratik yapın tabi konuları önceden az da olsa bilmek lazım.

45 gün az bi süre değil tm ci için. Sabah mat akşam edebiyatla halledilir gibi hedef 25 net zaten. mattan
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

GERÇEkten şaşırdım.mat1 ini bitirdim ve gördüğüm en iyi kitapdı diyebilrim.herkes mat1 le mat2 sinn aynı kalitede oldgnu söylüyordu

2 kişi mat2 simetriyi hakkını vererek çözdüm ama sınavda net yapamadım diyor hiç bişey anlamadım ???

mat 1 bitirip kaç net yaptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CescFabregas4

quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

GERÇEkten şaşırdım.mat1 ini bitirdim ve gördüğüm en iyi kitapdı diyebilrim.herkes mat1 le mat2 sinn aynı kalitede oldgnu söylüyordu

2 kişi mat2 simetriyi hakkını vererek çözdüm ama sınavda net yapamadım diyor hiç bişey anlamadım ???

mat 1 bitirip kaç net yaptın

mat1 setinin yüzde 80 konusunu bitirdim aylar önce.sonra dersleri taamamen bıraktım da o nu boşver...bıraktığımda girdğim sınavlara özellikle baktım mat1den ordan işledğim konulardan,yani yüzde 80 konudan ya 1 ya 2 yanlış geliiyodu taş çatlasa oda dikkatsizlik yada işlem hatasıydı.yani beni bildiğin fulledi simetri

• quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Once fem simetriden calıscan.Sonra simetrideki sorulari cozucen sonra varsa femset yoksa fem soru bankasi ve dersanenin soru bankasi bitecek.Ondan sonra konulari unutmamak icin de her hafta her konudan 1-2 test.Bunu yapman lazım.Ama bu arada arkadas demis hepsini calistim 16 net yaptim.O kadar bos bir kitap da degil yani.Sadece simetri calisip dogru duzgun test cozmeyip 40 ustunde suruyle adam var 50 soruda.Mesela bizim arkadaslarin cogu oyle.Ha dedigim programi uygulayanlar zaten 45-50 arasi.

16 net yaptım ama türev integral 10-12 soru sormuslar ben daha türeve simetri 4. kitapta yeni basladım... bide cok yanlıs cıktı anlamadım normalde 25 -30 falan yapıyorum mat2 den
    mat hedef 45 +

• ben gördüm hem de her sene son sınıf liselire beleş dağıtılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

ben gördüm hem de her sene son sınıf liselire beleş dağıtılıyor

beleş dağıtmıyorlar dersaneye kayıt yaptırınca veriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

ben gördüm hem de her sene son sınıf liselire beleş dağıtılıyor

beleş dağıtmıyorlar dersaneye kayıt yaptırınca veriliyor

meb . in kitabından bahsediyorum
  • bende burada yazılanlara bakarak türkçe, coğrafya ve tarih ygs'yi aldım. konular çok yüzeysel hele coğrafya..
    diyeceğim o ki, buradaki yorumlarla fazla ilgilenmeyin. kendiniz araştırarak almanız yararınıza olur
  • Hakkini vererek cozmemissin kitabi ayrica birey gibi nerede iyi soru nerede kotu soru sorabilecegini bilmeyen bir kaynaktan abanmaya calismanda sasirtti beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Hakkini vererek cozmemissin kitabi ayrica birey gibi nerede iyi soru nerede kotu soru sorabilecegini bilmeyen bir kaynaktan abanmaya calismanda sasirtti beni

Yok hocam ya bence de fem simetri iyi bir kaynak değil. Tabi kime göre neye göre? Ben şahsen bu kitaptan çok çalıştım. Ama yine de randıman alamadım. Öğrenciye göre değişir bu. Mesela ben celal aydın yayınlarıyla yapmaya başladım mat 2 yi. Ondan öcne çok övülen karekök yayınlarından çalıştım. Hiç de övdükleri gibi değildi bana göre. Dediğim gibi öğrenciden öğrenciye değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Hakkini vererek cozmemissin kitabi ayrica birey gibi nerede iyi soru nerede kotu soru sorabilecegini bilmeyen bir kaynaktan abanmaya calismanda sasirtti beni

Yok hocam ya bence de fem simetri iyi bir kaynak değil. Tabi kime göre neye göre? Ben şahsen bu kitaptan çok çalıştım. Ama yine de randıman alamadım. Öğrenciye göre değişir bu. Mesela ben celal aydın yayınlarıyla yapmaya başladım mat 2 yi. Ondan öcne çok övülen karekök yayınlarından çalıştım. Hiç de övdükleri gibi değildi bana göre. Dediğim gibi öğrenciden öğrenciye değişir.

Benim oncedende biraz temel vardi simetriyİ acip tazeleyince mis gibi oldu.tabi dedigin gibi onceki bilgide onemli faktor

• Karekök yada Mavi Final LYS Mat kitaplarını varsa eski ÖSS kitaplarını bitirin sonra denemeleri tokatlayın
  • Mat 1 için simetriyi önerirmisiniz? 3 kitaplık seti. Yoksa başka kaynaklarmı ?
  • saçmalama polinom konusundan bahsediyoruz istersen piyasadaki bütün kitapları bitir ters bir soru çıkar yamultur bu polinom için böyle bende çözemedim yani mesela bi ikinci dereceden denklemler konusu öyle mi
  • bende 35liraya almıştım.Verdiğim paraya yazık oldu.
  • Bende türevi simetri sayesinde iyi oturttum birbirine ters yorumlar gelmiş hep ama bence iyi bir kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasva58

Mat 1 için simetriyi önerirmisiniz? 3 kitaplık seti. Yoksa başka kaynaklarmı ?

aman diyim uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem simetri nasıl saçma ya ? Limit , Türev , İntegral ile ilgili çıkabilecek her soru tipini çok güzel anlatmış. Ben şahsen bundan iyi anlatan bir kitap görmedim. Simetriden bu konulara çalışılarak gayet iyi oturtulabilir.
  • Bende hiç beğenmiyorum.. Formül mat 2 yi inceledim o daha iyi duruyor bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CescFabregas4

quote:

Orijinalden alıntı: Kasva58

Mat 1 için simetriyi önerirmisiniz? 3 kitaplık seti. Yoksa başka kaynaklarmı ?

aman diyim uzak dur

Ne önerirsin hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.