Şimdi Ara

fem simetri matematik kadar saçma iğrenç zaman kaybı bi kitap görmedim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
5
Favori
45.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CescFabregas4

o kadar zaman ayırdım polinomları bitirdim saatlerimi verdim tüm yapamadıklarımı sordum. Sonuç bugünkü birey sınavında 3 polinom sorusunun hiçbirini yapamadım. Bunun için miydi ?

git behzatrasuli.comdan polinomları dinle sonrada kitabı aç tüm soruları çöz ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabatli1903

quote:

Orijinalden alıntı: CescFabregas4

o kadar zaman ayırdım polinomları bitirdim saatlerimi verdim tüm yapamadıklarımı sordum. Sonuç bugünkü birey sınavında 3 polinom sorusunun hiçbirini yapamadım. Bunun için miydi ?

git behzatrasuli.comdan polinomları dinle sonrada kitabı aç tüm soruları çöz ....

+1

Behzat Rasuli'ye kefilim. Anlatimi cok guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 5 Nisan 2013; 23:54:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trigonometri konusuna 160 kusur sayfa ayirmislar,ne gerek var ama yine de sindire sindire ogretiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

lys simetri matematiğin 3 kitabını bitirdim 4. kitabın yarısındayım ve bugün olan lys zaman denemesinde mat : 16 net yaptım simetri gerçekten gereksiz bir kitap ama temel oluşturması yönünden güzel bir kaynak

arkadaş kendine beyin kapasitem düşük demiyorda. Zaten 18soru Ygs.Ygsyi de mi simetri yaptı

• kardeş karekökün neyini beğenmedin

• quote:

lys simetri matematiğin 3 kitabını bitirdim 4. kitabın yarısındayım ve bugün olan lys zaman denemesinde mat : 16 net yaptım simetri gerçekten gereksiz bir kitap ama temel oluşturması yönünden güzel bir kaynak

uppppp

ayıptır sormasıl o nasıl oldu öyle ? şimdi ne yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

uppppp

ayıptır sormasıl o nasıl oldu öyle ? şimdi ne yapıyorsun

yahu kaç sene geçmiş şimdi mi sorulur üniversite 3. sınıftayım

• Hakli ola bilursiniz

• Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    hocam mat2de sorulara değişmiyor kaç net yaptınız acaba lys de
  • 3 boşum vardı sadece 47 net.

• quote:

3 boşum vardı sadece 47 net.

VAY ANASINI BE ŞU AN VARYA DELİ GİBİ İSTEK GELDİ İÇİME HOCAM İMKANSIZ GÖZÜYLE BAKIYODUM 35 NET ÜZERİNİ 16 dan 47 YE DEDİĞİNİ GÖRÜNCE GERÇEKTEN ŞEVK GELDİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hangi soru bankaları çözdünz hocam

• 2012 konusunu hortlatacak ne yaşadınız be abi :D
  • https://store.donanimhaber.com/f4/f9/df/f4f9df21fe4afcf11b81ea83e3df4d96.jpg

bunu çözün hakkıyla yapadıklarını çözdürün iyice kavrayın. Yanına deneme patlatın . Temelinizde varsa 38 ve üstü
  • inşallah yaparsın rahat ol cok kasma kendini, kitapları yavaş yavaş bitir. 50 de 50 bile yaparsın zor değil. dikkatsizlik yapma yeterli
  • cok farklı kaynaklara bulaşmadım. hatırladığım birey b matematik soru bankası vardı onu bitirmeye calısıyordum son aylarda. zor kitaptı ama cok faydası oldu. bir de uğur yayınlarının lys matematik soru bankasını düzenli cözerdim.
    anladım hocam şimdi ne okuyorsunz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

işletme okuyorum valla (ne iş olsa yaparım abi)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

işletme okuyorum valla (ne iş olsa yaparım abi)

Baba 47 mat neti yapıp işletmeye mi gittin

• All Nightmare kullanıcısına yanıt
    tm ciydim. ygs kötüydü 66 bin yaptım, lys de geometrim 2 netti. edebiyat batırdım. tm1 25 bindi sıralamam hukuk zaten istemiyordum. işletmeye girdim. girebileceğim en iyi yerdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.