Bildirim
Fem simetrik qr kod acilmiyor! !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normalde fem kendi sitesinde eklenen kitaplarım bölümüne yukleyecekti ama yüklenmedi henüz ve girilmiyorda zaten...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel kardeşim darbe oldu duymuşsundur.
şimdi darbeyle ilişkisi bulunduğu söylenen kurumlar bir bir kapatılıyor.
fem yayınlarının da eskiden beri fetocularla yakın olduğu söylenir
dolayısıyla fem yayınları için çok ümit beslememek gerekir.
ben de iyi yayın çözümlü yayındır düşüncesiyle hareket eden bir arkadaşın olarak başka bir çözümlü yayın arayışına girmenin doğru olacağı düşüncesindeyim. kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ygs12
güzel kardeşim darbe oldu duymuşsundur.
şimdi darbeyle ilişkisi bulunduğu söylenen kurumlar bir bir kapatılıyor.
fem yayınlarının da eskiden beri fetocularla yakın olduğu söylenir
dolayısıyla fem yayınları için çok ümit beslememek gerekir.
ben de iyi yayın çözümlü yayındır düşüncesiyle hareket eden bir arkadaşın olarak başka bir çözümlü yayın arayışına girmenin doğru olacağı düşüncesindeyim. kolay gelsin
Peki hocam hiç mi umut yok o kadar para verdim valla soruları cozdurcek kimsem yok burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben olsam artık fem ve kaynak grubuna bel bağlamazdım
koy bir kenara zaman kaybetme başka çözümlü kitap çöz bence
çünkü yapabildiğin soruları yapmış olmak pek bir şey kazandırmaz önemli olan yapamadıklarını kısa sürede öğrenmek ve onları tekrar etmek.
yani bir kitapta 5000 soru varsa o kitabın en önemli 500 sorusu senin yapamadığın veya tek seferde yapamayacağın sorular.
ve unutma zaman çok önemli. masa başında oturduğun süreyi en verimli şekilde değerlendirmek gerek. -
quote:
ben olsam artık fem ve kaynak grubuna bel bağlamazdım
koy bir kenara zaman kaybetme başka çözümlü kitap çöz bence
çünkü yapabildiğin soruları yapmış olmak pek bir şey kazandırmaz önemli olan yapamadıklarını kısa sürede öğrenmek ve onları tekrar etmek.
yani bir kitapta 5000 soru varsa o kitabın en önemli 500 sorusu senin yapamadığın veya tek seferde yapamayacağın sorular.
ve unutma zaman çok önemli. masa başında oturduğun süreyi en verimli şekilde değerlendirmek gerek.
Peki hocam 7 aylık bir zaman dilimi kaldı sıfırdan başlayan biri düzenli olarak çalışsa basarili olabilirmi
kardeşim çok öznel bir soru bu. seni tanımıyorum hedefini bilmiyorum çalışma biçiminden ve motivasyon kaynaklarından habersizim.
öncelikle bu sınav eşit koşullardaki insanları adil ölçüyor diyemeyiz
ama her türlü olumsuzluğa rağmen ısrarla motivasyonunu ve çalışma ÖZdisiplinini diri tutan kazanıyor
özdisiplin dedim disiplin demedim dikkat! -
quote:
kardeşim çok öznel bir soru bu. seni tanımıyorum hedefini bilmiyorum çalışma biçiminden ve motivasyon kaynaklarından habersizim.
öncelikle bu sınav eşit koşullardaki insanları adil ölçüyor diyemeyiz
ama her türlü olumsuzluğa rağmen ısrarla motivasyonunu ve çalışma ÖZdisiplinini diri tutan kazanıyor
özdisiplin dedim disiplin demedim dikkat!
Öz disiplin biraz acarmisiniz hocam
kişinin amacına yönelik olarak kendi yaşamını programlaması, belli bir düzene koyması
yeterli gelmediyse araştırabilirsin google ekşi vs -
quote:
kişinin amacına yönelik olarak kendi yaşamını programlaması, belli bir düzene koyması
yeterli gelmediyse araştırabilirsin google ekşi vs
Pekala sağolun hocam ben hep inandım başarabileciğime umarım haklı çıkarım inşallah haklı çıkarım
Çıktınız mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X