Şimdi Ara

Hediyenkart - Migros Dijital Kodu Geçersiz Kod Süreci

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün ilk önce 1000 sonra da 500 olmak üzere hediyenkart.com'dan Migros Kodu aldım. Bin liralık kodu tanımlayıp bir miktar harcadım. 500'lükte Dijital Kod Aktif Değil hatası alıyorum. Kendilerine site üzerinden bildirimde bulundum daha sonra MoneyPay MH'yi arayıp sordum bizde sorun görünmüyor dediler.

Bu konuyu da süreç takibi olarak açtım, sonucu yazacağım. İyzico kampanyalarını kullanayım derken dikkatsizlik sonucu oraya para yükle sonra oradan kod alıp buraya yükle derken avantaj olmaksızın harcama yaptım siteyi ilk kez duyduysanız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Aynısı benimde başıma geldi ben bugün aldım migros kodu hediyenkarttan maile gelir gelmez denedim migros kodu aktif değildir hatası aldım sanal markette denedim hatali mesajı verdi ekran görüntüleri olsun herşeyi mailden hemden iletişim bölümünden yazdım bakalım dönecekler mi

• Gülcan Sezgi kullanıcısına yanıt

Maile cevap yazıyorlar da sorunun kaynağı nerede bilmiyorum. Migros MH'ni arayıp Moneypay Pro kısmına aktarmalarını söyleyin oradan da tekrar kontrol ediyorlar ama bana aktif diyorlar görünen hatanın aksine. Whatsapp hattından da Moneypay Bildirimleri seçerek ekran görüntüsünü yolladım ama bakalım 2 gün oldu.

Migrosla ilgili bir şeyler var dediler hatta ama bilmiyorum. Bu arada Hediyenkart sitenin ticari bilgileri şöyle sonraki aşamalarda şikayet için lazım olursa; Euronet Elektronik İşlem Hizmetleri Limited Şirketi - Konaklar Mahallesi Güneş Sok. No:3 Blok 4/A D:14 Levent Beşiktaş/İstanbul 34330

Ana marka adresi:

Hediyenkart - Migros Dijital Kodu Geçersiz Kod Süreciepay worldwide
    Home
    https://epayworldwide.com

Hediyenkart - Migros Dijital Kodu Geçersiz Kod Süreci

• Moneypay müşteri hizmetlerine mail attım bakalım onlar ne diyecek yani sorun varsa kaldirsinlar siteden biz mağdur oluyoruz o kadar rezillik resmen moneypayde kartımı silmistim yanlışlıkla ulaşınca kartın bilgilerini atıp yükleme yapmıştım onlar görebiliyor galiba kart aktif mi değil mi diye biliyorum önceden aldım buradan böyle bir sorun yoktu başka yerden da alıyorum burda sorun yaşadım nedense teşekkürler tekrar iyi akşamlar

Tekrar money paye yazdım attıkları çek kullanılmış çıktı

Bugün Migros'tan geri dönüş bana da aynı şekilde oldu hatta kullanılmış bile değil "kullanmışsınız" diyorlar. Ben de hesabımda herhangi bir yükleme olmadığını tekrar incelemeleri gerektiğini söyledim. Yine aynı cevabı alırsam Migros'u şikayet edeceğim. Yazılı olarak da bildirin dedim THH için kanıt amacıyla.

Kodu aldıktan 2 saat içinde Hediyenkart'a mail atmıştım zaten bakın böyle diyor haberiniz olsun diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende attım bütün ekran resimleri WhatsApp görüşmeleri var ben kullanmadım zaten kendileri görüyor geçmişi tüketici mahkemesine versek sonuç çıkar mı ki 500 TL boşuna gitti resmwn

Valla ben bir şans daha verdim. Kullandınız demeleriyle olmuyor ilk denememden itibaren o hata mevcut. Dijital Kod ve MoneyPay Pro Kart bilgisi eşleştirmesini bal gibi de görebilirler. Kullanılmış Kod satılmış deseler bu sefer de Hediyenkart sitesindeki sipariş tarihinden önce olduğunu kanıtlayacak bilgi isteyecektim. Bence başvurun niye şirketin kasasında kalsın ki hakkınız

Bana money pay kartın farklı bir numara kayıtlı olduğunu söyledi şuan tekrar yazdım Hediyen kart telafi edin yoksa şikayet edeceğim diye benim suçum yok benimde sizin dediğiniz gibi oldu eklemeye çalışinca hata verdi direk

Bu MoneyPay Pro sistemi şirketlerin çalışanlarına sağladığı fayda. Bendeki 1000 TLlik kodda bu şirket yazıyor mesela. Şimdi bu kodları hediye sitelerine nasıl ve kimler satıyor çalışanlar mı yoksa 2. kişiler mi bilmiyorum. Ama bu sefer de kullanmışsınız ve kullanılmış arasında fark kalmıyor. Adam şirketten alır kodu başka bir hesaba tanımlar bu sitelere verilir kod en sonunda biz uğraşırız. Ama Migros siz kullandınız diyor kendileri de kontrolünü o numarayı vermeseler bile aktifleştirme tarihi ve numaranın son 4 rakamı gibi bilgiyle benim şikayet etmem için vermesi lazım. Zaten bir daha bulaşmam bu kod işlerine. İnsanın sadece zamanını alıyormuş görüldüğü gibi. Hediyenkart - Migros Dijital Kodu Geçersiz Kod Süreci

• İyi akşamlar arkadaşlar bende dün akşam hediyenkartdan migros 550 tl kodu aldım fakat ilk denememde kodun aktif değil hatası alıyorum.Nasıl bir yol izlememiz lazım yada sizlerin sorunu çözüldümü şikayet edebileceğimiz bir birim mevcutmu

• Eyüp Börekçi E kullanıcısına yanıt
    MoneyPay Müşteri Hizmetlerini arayıp MoneyPay Pro kısmına bağlayın deyin. Dijital kodu söyleyin kontrol ediyorlar sonra WhatsApp MH üzerinden ekran görüntüsü istiyorlar. Bundan sonrası bekleme işte, konuyu takipte kalın direkt olarak Hediyenkart sitesinde de formu doldurup olası THH şikayeti için kanıt kalsın.

Peki teşekkürler

Geçmiş olsun sizde de sorun oldu demek ki arkadaşın dediklerini yapın hediyen kartada yazın ne olur olmaz

Saolun yaptım hepsini fakat hediyenkart cevap vermiyor

Veriyor Cevap bekleyin

• Benim sorunum kendi hatamdan kaynaklanmiş ben 2 tane 500 tllik kod almıştım. Birini kullandim digerinide mailde kaybetmisim kullandigim kodu tekrar aktif etmeye calismisim. Diger kodu buldum halloldu. Bide money pay halihazirda kullandiginiz bir kod varsa diger kodu aktif edemiyorsaniz koddaki karttaki tum parayı harcayip kaldirmaniz gerekiyor bilmeyenler icin söyliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar hediyenkart hata veya sorunu kabul edip yeni migros dijital kodu gönderdi ve hatasız bi şekilde kodu hesabıma tanımladım.Destek ve yardımlarınız için çok teşekkürler 🙏

• Yok hocam üstüne ekleniyormuş. Yukarıda yazıldığı gibi bana da Hediyenkart mevcut kodu kullanmak mümkün değil yeni kod göndereceğiz demiş. Göndermişler ekleyebildim. Tabi ben bunda Migros etkisi de olabilir diyorum kim adına Pro Kart alındığı yazıyor zaten şirket ismi olarak.
    -------
    Sizin de çözüldü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 13 Aralık 2024; 19:13:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.