Şimdi Ara

Femto Lasik(ILasik) göz ameliyatım ve sonrası. 18.12.2014 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
24.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba yarin b.pasa göz hastanesinde randevum var. Ameliyat icin ne uygun cizdirme lasek ne ise konusucam. Bir kac sorum olacak
    1.simdiki durumunuz nedir ?
    2.bu islem icin hangi asamalari gectiniz(tahlil,kontrol vb)
    3.goz numaraniz kacti suan kac?
    4.Fiyat ne kadar odemistiniz?

teşekkürler şimdiden
    cok gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zynpysf

merhaba yarin b.pasa göz hastanesinde randevum var. Ameliyat icin ne uygun cizdirme lasek ne ise konusucam. Bir kac sorum olacak
    1.simdiki durumunuz nedir ?
    2.bu islem icin hangi asamalari gectiniz(tahlil,kontrol vb)
    3.goz numaraniz kacti suan kac?
    4.Fiyat ne kadar odemistiniz?

teşekkürler şimdiden
    cok gecmis olsun
    Geçmiş olsun merhaba

5 yıl oldu çizeli. 2000 TL vermiştim o zaman. 4.5 numara bozuktu + 1 numara astigmat vardı. Kontrol de önce retina kalınlığına baktılar sonra gözün durmuş olduğunu belgeledim. 1 yılda 2 kere 6 ayda bir göz numaramı verdim. Gözüm ilerliyor ise çizmenin manası yok. Ben hazır olduğunu anladığım için gittim yoksa durduk yere çizelim dersen gözün ilerliyorsa yine büyür. Genelde 25 yaşına kadar ileriyor.

Şuan gözüm 0.50 falan. Çizildiği sonrası da bu numara olmuştu. Yapmış olduğum en doğru karar çizdirmek

NOT : DOKTORA SOR ! GÖZÜN İLERLEMESİ DURMUŞ MU DURMAMIŞ MI

• benimde göz numaram miyop astigmat sol 4 sag 4.5
    30 yaşındayım 20 li yaslarin başındayken duracagi artik ilerlemeyecegini soylediler simdi de ayni cikti.
    bana verilen rakam 5800 nakit 6100 /5 taksit
    1 hafta önce baska bir arkadasim dünya gözden 7000 tl almis birde etmeni hastanesinde 6000 TL oldugunu ögrendim.
    Belki okuyan arkadaslara bilgi olur.fiyatlar inanilmaz uçmuş yaptiracagim kesin o rahatliga bende kavusmak istiyorum.
    Yalniz ali beyden randevu bulamadim alpay mutluaya gittim ameliyati yinede ali beyr yaptirabilirmiyim acaba bilmiyorum doktordan memnun kaldiniz mi

• zynpysf Z kullanıcısına yanıt
    1-Gayet memnunum, yaşa bağlı(47) yakın da biraz sıkıntı olmaya başladı.o da çok normal.
    2-Önce tam muayene ediliyorsunuz, daha sonra doktorunuzun yanına gidip, aklınıza takılan sorular varsa onları
    konuşuyorsunuz, sonrası operasyon için randevu alınıp işlem tamamlanıyor.
    3-1,25-1,50 uzak, 2,75-2,25 astigmat vardı, şu an kaçtır bilmiyorum ama görmemde sıkıntı hissetmiyorum.
    Sadece PC başında çok kalınca (muhasebe meslek) uzaklar da geçici bir netlik kaybı yaşıyorum ki buda normal gibi.
    4-Yaklaşık 4 yıl önce 1.000 $ (3.000) TL idi.

Bayrampaşa gözde Ali Sipahier ile görüşün, kendisi o hastanedeki en iyi operatördür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakabo34 -- 24 Eylül 2020; 11:17:45 >
  • @mervealtnbk
    Merhaba bende ameliyatı yeni oldum bir ay oldu bende yakını göremiyorum şu an sizde durum düzeldi mi bu durumu yaşayan başkaları var mı çok korkuyorum böyle kalırsa diye uzağı hallettik yakın sorun oldu şimdi

• Selam herkese bende bir ay önce lazer ameliyat oldum 4.50 miyoptum şu an uzak görüşürüm çok iyi ancak Benim sorunum ameliyattan sonra yakını göremiyorum net değil doktorum önce iki üç gün sabret demişti sonra bir aya geçer demişti en son gittiğim de kontrol de bir problem olmadığını söyledi iki aya unutursun bizi sıkıntı yapma dedi ama işte öyle olmuyor bu durumu yaşayan var mı sonradan düzeldi mi bilgisi bir duyumu olan paylaşırsa çok sevinirim

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSiDeRViS -- 17 Ocak 2021; 17:26:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.