Şimdi Ara

Fen Bilimleri Yayınları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
9.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fen bilimleri yayınları nasıldır ? set olarak almayı düşünüyorum bi normali var bide yıldız serisi var bunun olayı nedir ?

• up
  • Sağlamdır ama mesela fizikte gereksiz işlem ve eski sorular (eğer değişmediyse) çok, bende biyolojisi var çok beğeniyorum geçen sene de matematiği vardı o da güzeldi. Gözlemlerime göre yıldız serisi bir tık daha kolay
  • Matematik kitaplarını kullanıyorum, çok sağlamlar. Belli bir seviye de olmak lazım çözebilmek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavexperi kullanıcısına yanıt
    Hocam fen bilimleri için setlerini almayı düşünüyorum ayrıca ayt matematik içinde alacağım sanırım. Hangi seriyi alsam karar veremedim ama en son basımları yıldız serisi olanlar
  • Mec1Mec3 kullanıcısına yanıt
    Ayt sini alacağım hocam
  • upotemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tartarusxd

Hocam fen bilimleri için setlerini almayı düşünüyorum ayrıca ayt matematik içinde alacağım sanırım. Hangi seriyi alsam karar veremedim ama en son basımları yıldız serisi olanlar
    ben set almayı doğru bulmuyorum her branşta en iyi kitaplar almak daha mantıklı
  • Fiziğini pek önermem ben. Eski tarz ve bol işlemli soruları çok. Arada yorum soruları da var ancak kurtarmaz bence. 2 kitapla ilerleyecekseniz fizikten, nihat bilgin + fen bilimleri yapabilirsiniz ama. Hem işlem kalabalığı yapmaya alışırsınız hem de nb'den yorum yapmaya alışırsınız.
  • hocam yıldızı da var normali de her dersinin seviye olarak ortanın biraz üstü ama ayt geometri kitabı acil geometriyi aratmıyor
  • Biyolojisini geçen sene çözmüştüm çok şey kattı tyt biyo tam ayt 1 yanlış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt kimya sb önermem ayt kimyayı öneririm. tyt-ayt biyolojisi zaten efsanedir. fizik gereksiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.