Şimdi Ara

FEN LISESI VE SORULARINIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İlk Teog full, bu 1 mat. Neresi olur ne önerirsin.
    İğneleyici konuşacaksan yazmaya zahmet etme sakın.

Trolün teki muhtemelen. Trol olmasa bile lise hayatınızda ineklemeyin. Sayılı anadolu liselerinden birindeyim ve görüp görebileceğiniz en eğlenceli yerlerden emin olun. Gerçi eğlenmeyi bilene her yer güzel.

Troll ne alaka sana neyi inandırmak zorundayım ki ? sorunuz varsa yazdım saçmalayacaksanız yorum atmadan çıkarsınız bukadar basit

Söyle bakalım sen hangi lisedeymişsin?

-mişsin ekleri felan neoluyor küçümseyici tavırlarını kendine sakla gittiğim liseyi napacaksın çok merak ediyorsan pmden atayım

• @kurokochin Kardeşim Öncelikle Meraba Benim Senden Bir Ricam Olacak Ben 9.sınıfa nasıl hazırlanayım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İlk Teog full, bu 1 mat. Neresi olur ne önerirsin.
    İğneleyici konuşacaksan yazmaya zahmet etme sakın.

Trolün teki muhtemelen. Trol olmasa bile lise hayatınızda ineklemeyin. Sayılı anadolu liselerinden birindeyim ve görüp görebileceğiniz en eğlenceli yerlerden emin olun. Gerçi eğlenmeyi bilene her yer güzel.

Troll ne alaka sana neyi inandırmak zorundayım ki ? sorunuz varsa yazdım saçmalayacaksanız yorum atmadan çıkarsınız bukadar basit

Söyle bakalım sen hangi lisedeymişsin?

-mişsin ekleri felan neoluyor küçümseyici tavırlarını kendine sakla gittiğim liseyi napacaksın çok merak ediyorsan pmden atayım

Burada yaz neyden utanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: canamera

@kurokochin Kardeşim Öncelikle Meraba Benim Senden Bir Ricam Olacak Ben 9.sınıfa nasıl hazırlanayım.

Yazını dolu dolu geçir eğlenebildiğin kadar eğlen o yaz. 9da da yazılı haftasından 2hafta önce sayısal çalışmaya başla yazılı akşamı sözelleri haledersin.

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Çiğli Fen lisesi hakkında bilgin var mı peki Yeni açılmış sanırım eskiden Anadolu Öğretmen Lisesiydi ben 2006 da liseye başladığımda...

• quote:

Orijinalden alıntı: soulrebel

Çiğli Fen lisesi hakkında bilgin var mı peki Yeni açılmış sanırım eskiden Anadolu Öğretmen Lisesiydi ben 2006 da liseye başladığımda...

Yeniyse hiç yaklaşmayın bence. Daha bir sistemi yoktur yeni okulun, düzensizdir. Hocalar bilinmez nasıl davranılacağı vs sıkıntı yaratır. Sen de bilirsin geçmişi olan okul her zaman yeniye göre bir adım öndedir.

• Hocam pm den gelsen. Bi kaç sorum olacak da.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.