Şimdi Ara

FEN LISESI VE SORULARINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013-2014 Teogundaydım TEOGU FULL Çektim 490 küsürlük fen lisesindeyim sorularınız var mı

• inek muamelesi görüyor musunu z?
  • Sanırım toplam 467 alacağım arkadaşlar (500 üzedrinden yerleştirme puanı) bilmiyorum ne yapacağımı hedeflerime gidemezsem ailemin dershanedeki okuldaki hocalarımın beklentileri var ve ben başaramazsam diye korkuyorum ne yapacağım 467 iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Vatandaşı

inek muamelesi görüyor musunu z?

Herkes inek sorun yok merdivenlerde oturup test çözüyoruz herkes serviste giderken gelirken kitap okuyorlar aşk gibi şeyler yok burda herkes deli gibi soru kasıyor bırtane dersi kaynatan tip yok olsa okuldan atılabilir her hafta 2 deneme yapılıyor her hafta sınavlar yapılıp özel herkesın eksigi ve hemen kapatmamız talep ediliyor Sizin hedef neresi teog nasıl geçti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deistanbul

Sanırım toplam 467 alacağım arkadaşlar (500 üzedrinden yerleştirme puanı) bilmiyorum ne yapacağımı hedeflerime gidemezsem ailemin dershanedeki okuldaki hocalarımın beklentileri var ve ben başaramazsam diye korkuyorum ne yapacağım 467 iyi mi

Berbat teog zaten kolaydı eski sbslerde nerden cıkacagı belli değildi birgünde yapılıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Teog full, bu 1 mat. Neresi olur ne önerirsin.
    İğneleyici konuşacaksan yazmaya zahmet etme sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

Orijinalden alıntı: DH Vatandaşı

inek muamelesi görüyor musunu z?

Herkes inek sorun yok merdivenlerde oturup test çözüyoruz herkes serviste giderken gelirken kitap okuyorlar aşk gibi şeyler yok burda herkes deli gibi soru kasıyor bırtane dersi kaynatan tip yok olsa okuldan atılabilir her hafta 2 deneme yapılıyor her hafta sınavlar yapılıp özel herkesın eksigi ve hemen kapatmamız talep ediliyor Sizin hedef neresi teog nasıl geçti

hocam teog geçen ki 1 mat bu da 1 mat yarın tam yaparsam
    hedef üniversiteye hazırlaması için ankara fen ama bu gidişle tutmayacak gibi zaten 7/24 soru çözmeye meraklı biri değildim

• Bence trollsün ama. Hangi fen lisesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

İlk Teog full, bu 1 mat. Neresi olur ne önerirsin.

Trolün teki muhtemelen. Trol olmasa bile lise hayatınızda ineklemeyin. Sayılı anadolu liselerinden birindeyim ve görüp görebileceğiniz en eğlenceli yerlerden emin olun. Gerçi eğlenmeyi bilene her yer güzel.

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Gandalf fenasın. Ben de ankaranın en yüksek puanlı anadolu lisesindeyim. En yüksek afl o ayrı da. 8. Sınıftan daha ağır olacak dersler haberiniz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Trolün teki muhtemelen. Trol olmasa bile lise hayatınızda ineklemeyin. Sayılı anadolu liselerinden birindeyim ve görüp görebileceğiniz en eğlenceli yerlerden emin olun. Gerçi eğlenmeyi bilene her yer güzel.

Bu sene biraz açıldım :)
    Çok sıkıcı bir hayatım vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Gandalf fenasın. Ben de ankaranın en yüksek puanlı anadolu lisesindeyim. En yüksek afl o ayrı da. 8. Sınıftan daha ağır olacak dersler haberiniz olsun.

Tabiki ağır olacakta ineklemeyi de gerektirmez gençliği heba etmemek gerek

• quote:

quote:

quote:

Bu sene biraz açıldım :)
    Çok sıkıcı bir hayatım vardı.

Teog bir şey belirlemez. Lisedeki önemli olan arkadaş ortamı, iyi seç. Gez toz ama takdir de almaya bak.

• quote:

quote:

Troll ne alaka sana neyi inandırmak zorundayım ki ? sorunuz varsa yazdım saçmalayacaksanız yorum atmadan çıkarsınız bukadar basit

Fenasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç kardeşlerim hepinize geçmiş olsun öncelikle, inşallah hepiniz gönlünüzden geçen okula yerleşirsiniz Ben seneler önce bu yollardan geçmeme rağmen şimdi kardeşim dolayısıyla tekrar yerleştirme heyecanı yaşıyorum Benim sorum okul puanları eklenmiş haliyle 493 puan, İzmir Fen için imkânsız mı ; olmazsa İzmir'deki fen liselerinden nereleri önerebilirsiniz? Veya İzmir Fen'den öne yazılabilir bir Fen lisesi var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulrebel -- 1 Mayıs 2015; 17:20:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

quote:

Troll ne alaka sana neyi inandırmak zorundayım ki ? sorunuz varsa yazdım saçmalayacaksanız yorum atmadan çıkarsınız bukadar basit

Söyle bakalım sen hangi lisedeymişsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: soulrebel

Genç kardeşlerim hepinize geçmiş olsun öncelikle, inşallah hepiniz gönlünüzden geçen okula yerleşirsiniz Ben seneler önce bu yollardan geçmeme rağmen şimdi kardeşim dolayısıyla tekrar yerleştirme heyecanı yaşıyorum Benim sorum okul puanları eklenmiş haliyle 493 puan, İzmir Fen için imkânsız mı ; olmazsa İzmir'deki fen liselerinden nereleri önerebilirsiniz? Veya İzmir Fen'den öne yazılabilir bir Fen lisesi var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim

İzmir fener yetmez muhtemelen bu sene puanlar uçar 5bin kusur full varken ohoo, İzmir için Atatürk lisesi en doğru tercih olur. Muhtemelen İngilizce bölümü kardeşinin puanı civarında olur.

O kadar yüksek mi puanlar ya
    Fen Lisesi istiyordu bakalım hiçbiri gelmezse orayı yazacak artık, teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: soulrebel

O kadar yüksek mi puanlar ya
    Fen Lisesi istiyordu bakalım hiçbiri gelmezse orayı yazacak artık, teşekkür ederim

Geçen seneki puanlar rahat 4-5puan hatta iyi liselerde daha çok artabilir yoksa bu 5bin full nereye yerleşecek? İal de iyidir ama kötü yanı sportif aktivete azmış tabi benim için kötü yanı bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.