Şimdi Ara

Fen Lisesine Gidenler Siz Teog Sınavını Nasıl Geçtiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler Biraz Yardımcı Olursanız Sevinirim !

• canamera kullanıcısına yanıt
    Hangi fen lisesini istiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemiyorum Sadece Sınavda bana napacağığımı sylersen seviniirim kardeşim
  • Fen lisesi degil ama onun seviyesinde (488) puanlik bir anadolu lisesinde okuyorum.Sinavda zamanini iyi kullan ve sonlarda cik cunku kaybedecegin bir sey yok.

• Hocam hangi okul. Aynı okulda olabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Hocam hangi okul. Aynı okulda olabiliriz

Burak Bora Anadolu Istanbul.

• Hadi ya :(

• Kardeşim Sende Başka Taktik Yok mu
  • @canamera Fen lisesinde okuyorum . Sınav gerçekten kolay bu hep böyleydi , oks de nsonraki tüm sınavlar birbirinden kolaydı herkes kendi senesine yok bizimki şöyle zor böyle zor diyor ama hepsi kolay . Sınava 2 kere giriyor olmanız daha iyi ve doğru bir seçicilik sağlıyor o yüzden çalışmayanlar için iş biraz zor .

Bence aşırı çok kasmana gerek yok ama sınavlardan bi ay önce tam olarak sınava odaklan ve hiç bir zaman konu eksiği bırakma . Konu eksiği olmayan birisi tüm soruları çözer diye bir şey yok soru tipi eksiği bambaşka bir durum ve sen bunu son ay çok rahat bir şekilde kapatırsın .

Yani diyeceğim düzenli olarak dersi tekrar etmeye çalış bunu ben pek yapamadım hatta hiç yapamadım ben son ay başladım çalışmaya çok kasmak zorunda kaldım ve aslında güzel puan aldım.

Sen hiçbir zaman konu eksiği bırakma ve son ayda çok yüklen . Kendine iyi bak belli başlı yayınların tüm soru bankalarını al bir de son ay bulduğun tüm denemeleri çöz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alierent -- 25 Nisan 2015; 16:57:32 >

• Teşşekür Ederm Kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alierent

@canamera Fen lisesinde okuyorum . Sınav gerçekten kolay bu hep böyleydi , oks de nsonraki tüm sınavlar birbirinden kolaydı herkes kendi senesine yok bizimki şöyle zor böyle zor diyor ama hepsi kolay . Sınava 2 kere giriyor olmanız daha iyi ve doğru bir seçicilik sağlıyor o yüzden çalışmayanlar için iş biraz zor .

Bence aşırı çok kasmana gerek yok ama sınavlardan bi ay önce tam olarak sınava odaklan ve hiç bir zaman konu eksiği bırakma . Konu eksiği olmayan birisi tüm soruları çözer diye bir şey yok soru tipi eksiği bambaşka bir durum ve sen bunu son ay çok rahat bir şekilde kapatırsın .

Yani diyeceğim düzenli olarak dersi tekrar etmeye çalış bunu ben pek yapamadım hatta hiç yapamadım ben son ay başladım çalışmaya çok kasmak zorunda kaldım ve aslında güzel puan aldım.

Sen hiçbir zaman konu eksiği bırakma ve son ayda çok yüklen . Kendine iyi bak belli başlı yayınların tüm soru bankalarını al bir de son ay bulduğun tüm denemeleri çöz .

Bu adamı dinleme, teogtan 430 falan almıştı. Herkesi yanlış yönlendiriyor. Neyse sizin teoga az kaldı başarılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öfkelivehızlı kullanıcısına yanıt
    TEOG açıklandı ne az kalması
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Hmm sonuç nasıl geldi

• Öfkelivehızlı kullanıcısına yanıt
    Soran ben değildim ama soruyu.
    Konuyu gördüm diye yazdım :) @Öfkelivehızlı

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Aaaaa kikiki aaaa
    Keep calm and seni blokladımmm xD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.