Bildirim
Fen sınavı geçen seneden zordu
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mf3 te umutluyuz,bakalım -
inşallah -
Birini dengelesen öteki var bence de ünitlenmeyelim ygs ve lys1 batırabilir -
Mf3 de fen matın 2 katı kesin dengeler ygs ile 2014 e düşer sıralama bence 2016 2014 ile aynı AMA mf3 de -
Oh be kac gündür forumda sunu anlatmaya çalışıyorum. Sonunda aklı başında birkaç kişi... -
en azından farkı azaltır bu da yeter:)) -
Kesinlikle ama tm3 ve mf4 bayaa sıkıntı -
quote:
Orijinalden alıntı: Slash702
Mf3 de fen matın 2 katı kesin dengeler ygs ile 2014 e düşer sıralama bence 2016 2014 ile aynı AMA mf3 de
2014e kadar dengeleyemez. Bir nebze belki ama 2014 fen de cok kolay değildi. Fizikte ilk defa sözel konulardan zorlamaya başladıklari sene 2014 -
Ancak forumdaki kadar karamsarlık bence doğru değil. Adam 490'a ilk on bin giremezsin diyor. Suyunu çıkarıyorlar, buraya kimisi zaten umut dilenmeye geliyor. Sen 460'a diş gelmez dersen adama, adamın şu iki haftası zehir olur. Kimsenin buna hakkı yok. -
2014 e göre 1-2 k oynasın hadi -
quote:
Orijinalden alıntı: Koygocuren
Ancak forumdaki kadar karamsarlık bence doğru değil. Adam 490'a ilk on bin giremezsin diyor. Suyunu çıkarıyorlar, buraya kimisi zaten umut dilenmeye geliyor. Sen 460'a diş gelmez dersen adama, adamın şu iki haftası zehir olur. Kimsenin buna hakkı yok.
Yani tabi öyle forumdakilerin yorumlarından etkilenmemek lazım yapamayan 2010 dan beter gelir diyor biraz bi şeyler yapan uman çok iyi gelir diyor onlar da bizşm gibi öğrenci neticede -
Hocam bence de 2014'e kadar dengeleyemez ancak ben çok yakın olacağını düşünüyorum. Sonuçta hazırlanırken çözdük o yılı az çok. -
Aynen öyle; sen girmicen, o girmicek, ben girmicem. Kim girecek bu on bine? İnsanlar fazla kuruntu yapıyor, bazı insancıklar da bununla dalga geçiyor. -
Sizce 2014 de 16 k olan biri kaçıncı olur şimdi -
O civar bir şey gelir hocam. Kesin tahmin yapmak istemem. -
Cidden endişeliyim ve inanmazsınız belki ama kırık obp ile girmeye çalışıyorum dişe düşünün -
Hocam Allah yardımcınız olsun, işiniz zor. ;( -
Eyvallah hocam siz okuyosunuz galiba -
Hocam kastettiğiniz mf3 ise yine 16k civarı gelir. Çok oynamaz. Ama mf4'ü tahmin etmek çok zor.
Benzer içerikler
- yaşlı bakımı okuyanların yorumları
- eczacılık okumak zor mu
- trigonometri sıralama
- hayvan gibi ders çalışmak istiyorum
- parayla istirahat raporu veren hastaneler
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X