Şimdi Ara

Zor Ygs Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,Bana zor bi YGS Matematik kitabı önerebilecek olan var mı?

• Birey b
    mef
    tudem
  • Teşekkürler,başka önerisi olan?
  • fddnin açık mavi kitabı gerçekten çok kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniceri2011

fddnin açık mavi kitabı gerçekten çok kaliteli.

aman aman dokunmayın o kitaba.

bence ygs için zor kitaba gerek yok.ne kadar zor sorabilirler ki Ygs'de ?
  • Ygs kolayda olsa zor da olsa nerden baksan 2-3 haftanı harcaman gerekir.. Fizik tedavi gibi Ygs'den kazanılacak güzel bir bölüm hedeflemiyorsan bırak zor kitabı arkadasım.. Git çöz gecen senenin Ygs mat 1 testini ne kadar kolay oldugunu göreceksin.. Gidipte zor kitaplarla zaman harcama sonra küfrederken Allah'ını kaybedersin bu kadar kolay soracaktın madem neden calıstık o kadar diye.. Dedigim gibi eger Ygs'den tercih yapmayacaksan şöyle bir gercek var bu sınav LYS'DEN KAZANILIYOR.. Örn. istiyosan gecen sene en düsük puanla Marmara Hukuk'a giren ögrenci Ankara Hukuk'a en düsük puanla giren ögrenciye göre 30 puana yakın Ygs 5 puanında fark atmıstı.. Ama Ankara hukuk 501 puanla Marmara 485 ile kapattı.. Deli gibi Ygs kasıp 30-40 puan fark atmak hiç bir şeye fayda etmiyor kısacası..
  • fdd nin kalın bir kitabı var onda cok kazık sorular var ama bencede gerek yok okadar zor soracaklarını sanmıyorum.Çünkü adamlar sözelleride düşünüp soruları hazırlıyor.Amaçları ortalamanın yükselmesi.Ayrıca meslek cıkıslılar da var cok zor olursa 2 yıllık okulların cogu boş kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birey b yürek istiyor ama yukarıda yazılanlara katılıyorum. he orjinal soru görücem illa diyorsan Birey a yı tavsiye ederim.
  • Bende bireyin b si vardı cidden zor geldi matematik sorularını çok rahat çözerdim ancak o kitap yüzünden mattan soğudum adeta...
  • Fdd yi bilemem ama.. Birey B'yi çözdüm.. Ygs kısmında boş boş sorular var zor oldugunu da düsünmüyorum.. Seviye'nin kitabı dahi daha iyi geldi bana.. Hem cok güzel soruları vardı.. Onun dışında Sınav ve Eksen'in Ygs sini çözdüm.. Sınav'da gereksizdi sanki.. Eksen idare eder daha fazlasını beklemek boş.. Ama Birey B'nin Ygs-Lys B kitabının Lys kısmı soruları gercekten çözülmeye değer... Normaldan zor sorular çıkabiliyor o Lys kısmında..
  • ONİKİ YAYINLARI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nba_ -- 19 Ocak 2011; 19:42:35 >
  • Yorumarınız için teşekkürler.Güvender %100 YGS Matematik soru bankasını çözüyorum da o fazla kolay o yüzden biraz daha zor birşeyler arıyorum.
  • fen bilimleri.gerçekten çok kazık bir kitap
  • Birey B matematiğin bir kısmını çözmüş biri olarak zor bir kitap olduğunu düşünmüyorum. Piyasada Mef var, daha zor. Onun dışında bulamazsın ama fdd'nin dershanedeki öğrencilerine verdiği bir soru bankası var(şu açık mavi olan değil, saman kağıt) bundan bulabilirsen hem özgün sorular, hem kaliteli, hemde zor sorulardı.
  • Fen bilimlerinin her ders kitabı çok zor gelmişti bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.