Şimdi Ara

Fena Tufaya Geldik Galiba (Iphone 5) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ebayden yaptırabilirsin.
    Bir adet i4'ü bu şekilde yaptık 1 saat 15 dakikada halloldu.
    Geçen hafta bir başka i4 için baktığımda ebaydeki ilanlarını kaldırmışlardı. O nedenle 9.90'a gg'deki bir arkadaştan yaptırdık. Oda hızlı yardımcı oldu sağolsun ve yaklaşımından çok memnun kaldım. Oradan da yaptırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da att ye online form dolduruyorsunuz, ardından bir numaraya faturayı fakslıyorsunuz (evet faks, başkası işe yaramıyor), bir haftada falan açıyorlar. Yani bence gg veya ebay mantıklı.

Ekleme: ayrıca daha ayrıntılı bilgi i5 unlock başlığında paylaşılmıştı aylardır.
    Tabi bir de att unlock başlığında da paylaşılmıştı.
    Cevap bulamadığınız sorularınız varsa oralara da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 22 Ocak 2013; 22:17:16 >
  • Onur şefim çok teşekkürler. GG'den arkadaşla konuştum. Ödemesini yaptım işlemlere başladı umarım hallolur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmant87

Onur şefim çok teşekkürler. GG'den arkadaşla konuştum. Ödemesini yaptım işlemlere başladı umarım hallolur :)

Hallolur, dert etmeyin. AT&T olduğu sürece hiç sorun yok. 10 lira da makul fiyat zaten, adam işlem tamam deyince restore atın tamamdır.
  • Rica ederim hocam. Arkadaşlar da aynı bilgileri paylaşmışlar zaten.
    İ5lerine ebayden yapanlara restore a da gerek olmuyordu. Belki sizin de restore yapmanıza gerek kalmaz. Zaten pasaport kayıtlı sonuçta, takarsınız kartınızı denersiniz. Arkadaş oldu dedikten sonra kapatıp açmayı unutmayın.

• Myfranco ve Onur Şeflerim çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) Yarın bu saatlere kadar sonuçlanır diye umuyorum. Umarım iyi haberleri veririm burdan
  • Sayın şefler sorun halloldu. GG'den 9tl karşılığında unlock yaptırdık sorunsuzca çalışıyor. Yardımcı olan arkadaşlara bir kez daha teşekkürü borç bilirim :)
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Sayın şefler sorun halloldu. GG'den 9tl karşılığında unlock yaptırdık sorunsuzca çalışıyor. Yardımcı olan arkadaşlara bir kez daha teşekkürü borç bilirim :)

Hayırlı olsun. Kendime olmuş kadar sevindim.
  • Hadi hayırlı olsun. Güle güle kullanın telefonu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Special Moment

quote:

Sayın şefler sorun halloldu. GG'den 9tl karşılığında unlock yaptırdık sorunsuzca çalışıyor. Yardımcı olan arkadaşlara bir kez daha teşekkürü borç bilirim :)

Hayırlı olsun. Kendime olmuş kadar sevindim.

Çok teşekkür ederim şefim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

Hadi hayırlı olsun. Güle güle kullanın telefonu .

Eyvallah şefim teşekkürler :)
  • geçmiş olsun kardeş yurtdışı telefonlarda simlock ve pasaport kaydı başa bela
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.